Završena četvrta zgrada Belgrade Waterfront-a: Počelo useljavanje u BW Magnolia

Završena četvrta zgrada Belgrade Waterfront-a: Počelo useljavanje u BW Magnolia

Kompanija Belgrade Waterfront počela je sa useljenjem BW Magnolia, četvrte stambene zgrade najvećeg urbanističkog projekta u regionu. Do sada je u ovom centralnom beogradskom kvartu useljeno ukupno 750 stanova, dok će 110 modernih stambenih jedinica u BW Magnolia, od dvosobnih do petosobnih, postati dom novim stanarima. Smeštena u blizini Save, sa pogledom na park Bristol i reku, ova petospratnica u Hercegovačkoj ulici ima uređeno dvorište za stanare opremljeno klupama i dečijim igralištem. Bašte se nadovezuju na terase stanova u prizemlju, pa BW Magnolia spaja dve naizgled nespojive prednosti – urbano stanovanje u epicentru dešavanja i intimnu atmosferu u zelenom okruženju.

„Useljenjem četvrte stambene zgrade BW Magnolia, nastavljamo da ostvarujemo viziju vraćanja Beograda na reke. Belgrade Waterfront u prestonicu donosi savremeni arhitektonski izraz, ali i nove standarde stanovanja i sadržaje kakve do sada nismo mogli da nađemo na jednom mestu. Nedavnim otvaranjem Galerije Belgrade, najveće šoping, gastro i zabavne destinacije u ovom delu Evrope, projekat je dobio potpuno novi karakter“, izjavio je Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront.

BW Magnolia je smeštena u Sava distriktu Belgrade Waterfront-a, u neposrednoj blizini popularnog beogradskog kvarta Savamale. Stanari mogu da uživaju u prednostima koje sa sobom nosi blizina rekreativnih sadržaja, prodavnica, kafića i restorana, Sava Promenade, kao i Bristol i Savskog parka. Poslovne i istorijske četvrti Beograda nalaze se na pešačkoj udaljenosti, čime se izbegavaju saobraćajne gužve, a prednost se daje zdravijim alternativama – šetnji i vožnji bicikla. 

Zgrade niže spratnosti u okviru Belgrade Waterfront-a, poput BW Magnolia, izuzetno su atraktivne potencijalnim kupcima. Takva je i nova osmospratnica, BW Quartet, koja je nedavno puštena u prodaju. Smeštena na idealnoj lokaciji uz sam Savski park, sa unutrašnjim dvorištem za stanare i dečijim igralištem, zgrada BW Quartet donosi moderan dizajn uz dašak autentičnog duha starog Beograda karakterističnog za zgrade niže spratnosti. 

Tokom iduće godine biće završene još četiri zgrade u okviru Belgrade Waterfront-a – budući simbol prestonice Kula Beograd, BW Arcadia, BW Aurora i BW Metropolitan, čime će se broj završenih stanova popeti na više od 1.800. 

Kontakt
Povratak na vrh