BELGRADE WATERFRONT SLAVI LJUBAV

BELGRADE WATERFRONT SLAVI LJUBAV

Ljubav spada u ona najčistija i najlepša osećanja. Ona uzdiže čoveka i pruža mu sve ono o čemu mašta i sanja. Februar je mesec ljubavi, a mi slavimo ljubav!

Ljubav je svuda oko nas

Postoje te različite vrste ljubavi i svaka je posebna na svoj način, svaka čoveka čini srećnim i ispunjenim, unosi toplinu u njegovo srce i pruža mu osećaj sigurnosti i nežnosti. Čovek je stvoren da voli: porodicu, prijatelje, umetnost, muziku, domovinu, putovanja, sebe. Sve te vrste ljubavi koje ga pokreću i ispunjavaju njegov život čine sastavi deo njegovog bića. Svaku od ovih ljubavi čovek nosi duboko u sebi i ne dozvoljava nikome da je ugrozi. I svaka od ovih ljubavi je nesebična i nikad ne prestaje. I nalazi se svuda oko nas, pogotovo sada kada uz svoje voljene dočekujemo 14. februar, Dan zaljubljenih.

Uticaj ljubavi na život

Kada nešto dovoljno želimo, lako i ostvarujemo. Samo nam treba mali pokretač – ljubav. Zarad ljubavi spremni smo na sve, i ona nas svakoga dana tera da preispitamo buduće ciljeve i uradimo nešto više za sebe i svoje bližnje. Kada smo na samom početku osnivanja porodice, sećamo se kako je bilo nekada davno kada su naši roditelji radili isto i trudili se svim silama da nama obezbede dobar život. I to smo preslikali na sebe. Svim mladim parovima, potrebna je sigurnost, parče mira i mesto gde će graditi svoju budućnost. I upravo iz želje da pruži ljubav i toplinu, Belgrade Waterfront je postao mesto koje nudi uslove za  ispunjen porodični život.

Život o kom maštate

Bitnim koracima u životu prethodi odluka da svakoga dana pružamo ono najbolje od sebe. Ljubav prema porodici je ona najsnažnija i čini da svim silama za nju dostignemo život vredan življenja.

Novi kvart, na obali reke Save nudi savršene trenutke u svakom danu. Toplina doma i toplina porodice neraskidivo čine celinu koja nas veže posebnom niti. Stanovi u Beogradu na vodi, osmišljeni su upravo da obezbede ispunjenje svih potreba koje porodica može da ima. Svaka zgrada okružena je zelenilom koje je neophodno za zdrav i miran život, dok se u neposredoj blizini nalazi Sava Promenada, sa dugim i uređenim šetalištem pogodnim za šetnju, vožnju bicikla ili rolera. Celokupan doživljaj upotpunjuje nestvaran pogled na reku i drugi deo grada. Takođe, u samom kvartu postoji značajna dečija infrastruktura koja podstiče aktivnu igru i zadovoljstvo Vaših najmlađih. Olakšica za sve roditelje ujedno su i blizina vrtića Futurino, kao i osnovnih i srednjih škola. Uz to, savršena lokacija omogućava minimalno gubljenje vremena pri odlasku i dolasku sa posla, tako da ćete imati dovoljno slobodnog vremena za uživanje sa porodicom.

Izaberite stan po meri porodice

Ono što Belgrade Waterfront izdvaja iz celokupne ponude stanova u glavnom gradu jesu svakako kvalitet gradnje, luksuzna opremljenost, lokacija, blizina svih sadržaja i bezbroj drugih mogućnosti. U izgradnji se poštuju samo najviši standardi kvaliteta, te će nenametljiva arhitektura zgrada pomoći da zadovoljstvo koje budete osetili u svom stanu ne bude samo rezultat dobrog planiranja, već vrhunske izrade koja postavlja standarde u stambenoj ponudi prestonice. Svi koji teže urbanom načinu života ujedno bi želeli i da budu okruženi besprekornom tišinom prirode i stvarima koje donose mir i balans. Kako je život u glavnom gradu urban i brz, upravo je taj balans bio jedan od glavnih ideala kojim je inspirisan projekat Belgrade Waterfront. U uzbudljivom okruženju, stanovnici kvarta imaće priliku da uživaju i u novom tržnom centru Galerija, najvećoj šoping, gastronomskoj i zabavnoj destinaciji, kao i u neprikosnovenom pogledu sa Kule Beograd, najviše zgrade u regionu. Pored toga što je jedna od najekskluzivnijih i najdinamičnijih lokacija, ovaj kvart obezbeđuje i odličnu povezanost sa drugim delovima grada. Blizu je centra, ima direktan izlaz na Gazelu i olakšan pristup autoputu E-75, dok se na manjoj udaljenosti nalazi i Savski most preko koga se na najbrži način može stići do Novog Beograda. Takođe, nedaleko od kvarta postoji i veliki broj autobuskih i tramvajskih stajališta.

Srećan život u srcu dešavanja

Neprocenjivost osećaja prirode u samom centru grada samo je jedna od brojnih prednosti života u zgradama BW Eterna, BW Aqua, BW Verde i BW Terra. Za mlade parove život u Belgrade Waterfront-u ponudiće i mogućnost noćnog provoda. Bićete uvek blizu stana i dece, a ipak ćete moći da se opustite u najlepšim restoranima i barovima na obali reke. Izuzetna ponuda hrane i pića, uz pogled na reku obasjanu svetlima Beograda, svaki Vaš izlazak učiniće izuzetno romantičnim. Ekskluzivan i moderan kvart daje Vam mogućnost da budućnost za sebe i svoje najmilije skrojite po merilima savremene porodice. Napravljeni ekskluzivno za Belgrade Waterfront, krediti u ranoj fazi izgradnje olakšavaju put do vlasništva nekretnine o kakvoj ste maštali. Oni pružaju širi izbor raspoloživih stanova, s obzirom na to da je veliki broj zgrada u okviru kompleksa u različitim fazama izgradnje. Specijalni krediti čine projekat Beograd na vodi izuzetno konkurentnim u odnosu na druge lokacije po tome što se odobravaju kada je zgrada 60% do 80% završena, a mesečna rata je već od 499 evra. Nikada nije bilo lakše da iz ljubavi dostignete najviše standarde življenja! 

Ljubav pokreće svet, a Belgrade Waterfront pokreće novi život u centru grada!

Kontakt
Povratak na vrh