BELGRADE WATERFRONT U DECEMBARSKIM DANIMA

BELGRADE WATERFRONT U DECEMBARSKIM DANIMA

Svaki mesec u godini čini zbir od 365 čudesnih dana. I svaki dan ispisan je pričama koje su sastavni deo naših života. A uskoro je vreme da pišemo i neke nove…

Praznična atmosfera u Belgrade Waterfront-u

Čarobni decembarski dani već uveliko doprinose prazničnoj atmosferi u glavnom gradu koji leži na ušću reka Save i Dunava, u čijoj blizini je sagrađena atraktivna četvrt Belgrade Waterfront koji svojim luksuznim i modernim izgledom postaje simbol Beograda i sve češća lokacija kako za turiste, tako i građane prestonice. Kao centar svih dešavanja, i ove godine je najpoznatiji kvart u Srbiji zasijao u punom sjaju. Nesvakidašnji spoj reke i novogodišnje rasvete čini pravi doživljaj decembarske bajke. Svetla koja obasjavaju svaki pokret vode čine poseban prizor, dok pažljivo odabrani ukrasni elementi daju svoj doprinos zimskoj idili. Savršena atmosfera, dobro raspoloženje i duh praznika upotpunjuju beogradsku priču o dočeku Nove 2022. godine.

Savršen kraj godine u centru dešavanja

Osim visokog kvaliteta stambenih jedinica, Belgrade Waterfront je tu da pruži i savremeno iskustvo življenja u centru grada. Idealan spoj zabave, atraktivnih sadržaja i funkcionalnosti ono je što ovaj kvart čini primamljivim za mlade ljude. Izuzetan dizajn i arhitektura nude uslove za najlepše praznično uređenje. Neprikosnovena lepota ovog dela grada daje posebnu čar stanovima, od kojih većina poseduje terase sa izvanrednim pogledom na reku ili park. Plan kompleksa zgrada poseduje dosta zelenih površina, kao što je Savski park u kom je zasađeno preko 140 stabala, uređene travnjake, i brojne druge sadržaje. Tokom zimskog perioda, prekriveni snegom, dodaju posebnu notu uživanja, pogotovo ukoliko ste ljubitelji grudvanja, pravljenja sneška ili slikanja na najatraktivnijoj lokaciji u gradu. Okruženi sa jedne strane prirodom, rekom Savom i izvanrednim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu ili novobeogradski deo, a sa druge strane luksuznim delovima Belgrade Waterfronta, uživaćete u svakom načinjenom koraku. U samom kvartu često se organizuju i događaji koji umnogome obogaćuju društveni život. Takođe, tu je i veliki broj kafića i restorana za sve one koji vole noćni život i izlaske, ali i jutarnje kafe uz mir i tišinu blizu reke, ili popodnevni ručak sa prijateljima ili porodicom. Savršeno zimsko jutro uz topli čaj, ili noćna šetnja najlepšim šetalištem, Sava Promenadom, uz svetla najviše zgrade u regionu, Kule Beograd. Za sreću je potrebno malo, a Vaša sreća je možda baš u uživanju u atraktivnim sadržajima u novom gradskom jezgru.

Najbolje od Vas

Sva ona najlepša osećanja, ljubav prema bližnjima, sebi ili lepoti življenja uopšte, mogu se osetiti u duhu praznične atmosfere. 

Decembarski dani sa sobom donose nešto potpuno novo i drugačije, nešto što ostaje kao uspomena na staru godinu, a čini savršen prelaz u novu, u kojoj nas čekaju neki još lepši trenuci koje ćemo prikupljati sve do sledećih praznika

Ovaj čarobni mesec poželeo je dobrodošlicu novogodišnjoj atmosferi u kojoj svi uživamo punog srca. Uz sve to, neizostavno je osmišljavanje i pakovanje poklona za porodicu i prijatelje, što čini pravi praznični doživljaj. Ono što Vam Belgrade Waterfront predlaže jeste poseta tržnom centu Galerija, koji se nalazi na samoj obali reke Save. Najekskluzivnija destinacija za šoping, postala je omiljeno mesto u centru Beograda. Predstavlja najveću atrakciju u regionu, kako zbog lokacije na samoj obali reke u okviru Belgrade Waterfront-a, tako i zbog impozantne veličine i jedinstvenih sadržaja koje nudi. Takođe, za sve ljubitelje prelepih cvetnih aranžmana, Flower Room je mesto koje spaja ljubav prema biljkama, dizajnu i lepotama prirode, smešten u srcu Beograda na vodi. Bilo da Vam je potreban cvetni aranžaman kojim želite da obradujete sebe ili svoje najdraže, ili ste u potrazi za idealnim rešenjem kada je ozelenjavanje prostora u pitanju, tim iskusnih dekoratera i pejzažnih arhitekata je tu da Vam pomogne svojim znanjem i kreativnim pristupom. Ukoliko još uvek niste započeli kupovinu, a želite da na najbolji način obradujete sebi drage ljude, ovo je Vaša prva destinacija!

Sa Vama u novogodišnjoj noći

Doček Nove godine je vreme proslavljanja proteklih 365 dana i pozdravljanja onoga što je pred nama. Taj dan obeležavamo dobrim raspoloženjem i optimizmom u pogledu budućnosti. Širom sveta, ljudi svih uzrasta žele da ovu proslavu provedu sa porodicom, prijateljima i voljenim osobama. Najspektakularniji doček dogodiće se upravo u Belgrade Waterfront-u, na Sava Promenadi, gde će u noći  31. decembra biti priređen svetlosno-muzički performans kakav do sada nije viđen u regionu! Od 20 časova nastupaće DJ, Angellina, Coby, Saša Kovačević i zvezda večeri – Goran Bregović, zajedno sa nekadašnjim pevačem Bijelog dugmeta Mladenom Vojičić Tifom. Osmominutni vatromet, isprepletan laserskim zracima i svetlosnim efektima na Kuli Beograd učiniće ovaj šou trenutkom za pamćenje. Sve to će biti propraćeno muzikom posebno komponovanom za ovu priliku, inspirisanom domaćim nasleđem i tradicijom. 

Spremite se da zamislite želju, dok u Novu godinu ulazite sa pozitivnim stavom, jer možda će već od sledeće godine Belgrade Waterfront biti Vaše novo mesto za život!

Kontakt
Povratak na vrh