Beograd na vodi – sve što želite od života i još više

Beograd na vodi – sve što želite od života i još više

Beograd na vodi donosi potpuno novi koncept življenja u srpskoj prestonici, osmišljen tako da na najbolji način iskoristi potencijal lokacije na kojoj se nalazi i uspostavi ravnotežu između savremene arhitekture i zelenih površina. Atraktivna novogradnja, funkcionalni prostor, niz usluga za stanare i predivni pogledi idealna su scenografija za životni stil potpuno prilagođen savremenom kupcu.

Ekskluzivni događaji i raznovrsni sadržaji izdvojili su Sava Promenadu kao jednu od najpopularnijih destinacija u Beogradu koja svakodnevno privlači veliki broj posetilaca. U srcu Beograda na vodi nalazi se i Galerija, najveći tržni centar u regionu, poznat po najširem izboru domaćih i svetskih brendova, renomiranim restoranima i zabavnim sadržajima.

168 metara visoka Kula Beograd je novi simbol glavnog grada, a posetioci će uskoro uživati u vidikovcu i restoranu na njenom vrhu. Beograđani i gosti grada dobijaju još jedan multifunkcionalni javni prostor – Kula plazu, koja će se nalaziti u podnožju impozantnog nebodera. Beograd na vodi prvi put u Srbiju donosi koncept brendiranih luksuznih stanova kroz dolazak renomiranog imena u svetu hotelijerstva i rezidencija – St. Regis. Ovaj brend, sa tradicijom dužom od sto godina, podići će standarde stanovanja na nivo kakav od sada nije viđen u regionu.

Kontakt
Povratak na vrh