KAKO DA URAVNOTEŽITE SVOJE POTREBE I ŽELJE KAO KUPAC NEKRETNINE?

KAKO DA URAVNOTEŽITE SVOJE POTREBE I ŽELJE KAO KUPAC NEKRETNINE?

Iako nam se tako ne čini, pronaći dom koji odgovara svim našim potrebama danas je posebno izazovan zadatak. U tekstu koji sledi, saznaćete kako da pomirite svoje želje i učinite da Vaša investicija bude najbolja odluka koju ste ikada doneli.

Jasni ciljevi i prioriteti kao polazna tačka

Široka ponuda stambenih jedinica u glavnom gradu može nas zbuniti i navesti da nesvesno promenimo mišljenje. Kako zbog nekih detalja i idilične slike o novom domu ne bismo zaboravili koji su naši primarni ciljevi, bitno je da na samom početku sastavimo iskrenu i veoma striktnu listu. Popišite karakteristike apsolutno neophodne u Vašem sledećem domu, prioritete (kao što su lokacija ili kvadratura) od kojih nećete odstupati i lepe bonuse koje biste voleli da kupovina ispuni – ali nije presudno ako se to ne desi. Važno je da razmislite i o neprihvatljivom – za neke je to stan bez terase ili dečijeg igrališta u blizini, udaljenost od posla ili dragih ljudi, broj soba… Za druge zgrada bez lifta, a pojedini kupci izbegavaju i konkretne delove grada. Kada ste utvrdili ”za” i “protiv”, mogućnosti da se zaljubite u dom izvan domašaja se smanjuju. Ako ste se već upustili u potragu, uvek imajte postavljeni cilj na umu i ne skrećite sa tog “puta.” Tržište nekretnina danas je u ozbiljnom uzletu i kako biste dobili ono što Vam odgovara, važno je da mudro pretražujete i odmah suzite izbor u skladu sa onim što Vam je kod nekretnine najvažnije.

Uslovi dobre kupovine

Kućna kancelarija, garaža, ugradni plakari, dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje? Šta god Vaši uslovi bili, listu koju ste sastavili kategorizujte na odgovarajući način i razgovarajte o tome sa svojim agentom za nekretnine. Spisak koji imate može ličiti na mali zadatak, ali zapravo štedi vreme i novac i lišava bespotrebnog stresa. Jedan od ključeva uspeha na današnjem konkurentnom tržištu zapravo se i krije u ovako preciznim stavovima o budućem posedovanju nekretnine. Kupci koji previše lutaju i nemaju sasvim jasnu sliku o onome što žele, na kraju završe u stanovima koji im ne odgovaraju sasvim i vremenom uviđaju da je odluka bila pogrešna i nedovoljno promišljena. Potrudite se da sa svojim agentom budete maksimalno iskreni i posvetite se procesu koji za krajnji cilj ima Vaše lično zadovoljstvo i dobitak. Prodajni tim Belgrade Waterfront kompleksa svakodnevno je na usluzi stotinama zainteresovanih kupaca sa samo jednom misijom: da investicija ispuni sva očekivanja i da se ni na trenutak ne zapitate jeste li negde pogrešili. Zajedničkom posvećenošću, dolazimo do ostvarenja Vašeg sna na najjednostavniji način.

Ugrabite najpoželjniji stan za sebe

Neke od osobina koje morate zadržati tokom potrage za novom nekretninom jesu čelična upornost i doslednost onome što ste zacrtali. Po pronalaženju doma iz snova, potrebno je brzo reagovati, biti u kontaktu sa prodajnim agentom i ne ispustiti iz ruku “zlatnu priliku.” U ovom periodu godine, potražnja je veća od ponude i važno je da ne propustite sjajnu šansu, jer se vrlo brzo može desiti da ona za čas postane nedostupna, odnosno – prodata drugom kupcu. Beograd na vodi kompleks je koji se i dalje gradi, te u bliskoj budućnosti očekujemo još novih zgrada, a samim tim i proširenje zajednice zadovoljnih stanara i kupaca. Da li biste pre odabrali BW Queen’s park Residences, BW King’s park Residences, BW Echo ili BW Sensa? Sve su to nove zgrade za koje svakodnevno stiže mnoštvo upita. Lokacija koja spaja sve što ste želeli, blizinu prirode i blizinu urbanog gradskog jezgra, ali i starog grada, zaintrigirala je mnoge i opravdava status najpoželjnijeg stambenog kvarta u Srbiji. Kvalitet gradnje se izdvaja, a savremena arhitektura, najbolji materijali i bitni sadržaji čine ovaj kvarti projekat poželjnim i uvek traženim. Već danas, posetite nas u BW prodajnom centru na Sava Promenadi ili ispunite obrazac online kako bismo Vas što pre kontaktirali i zajedno odabrali najadekvatniji stan.

Lako do nekretnine u Beogradu na vodi

Kada imate listu željenih funkcija, a Vaša metoda plaćanja je kredit, razume se da je prvi korak njegovo odobrenje. Prethodna dozvola za podizanje i korišćenje kredita pomaže Vam da bolje razumete svoj budžet i u svakom trenutku znate čime raspolažete i kakve su Vam mogućnosti. To igra važnu ulogu pri sastavljanju liste kojom ćete se voditi tokom razgledanja, odlučivanja, planiranja i na kraju – konačne kupovine. Belgrade Waterfront agenti pomoći će Vam da svoju listu dodatno precizirate i pronađete dom koji odgovara Vašim potrebama – a uklapa se u sumu kojom raspolažete. Stambeni krediti kreirani isključivo za Belgrade Waterfront olakšavaju put do vlasništva nekretnine i veliki su podstrek. Zahvaljujući njima, pozajmicu banke za novi životni prostor možete da dobijete u ranoj fazi izgradnje zgrade, i to po mesečnoj rati već od 499 evra. Tu smo da u svakom trenutku ponudimo najbolju opciju za Vaš novi početak i učinimo proces kupovine punim poverenja i istinskog sluha za sve Vaše želje.

Izaberite život dostojan velikih snova – izaberite Belgrade Waterfront!

Kontakt
Povratak na vrh