KAKO NOVI STAN OVE GODINE MOŽE DA VAM DONESE SREĆU?

KAKO NOVI STAN OVE GODINE MOŽE DA VAM DONESE SREĆU?

Sreća se ne meri isto za svakoga. I sreća je tako posebno osećanje. Iako je ne doživljava svako na isti način, ona uvek ostaje najlepši osećaj životnog ispunjenja.

Svaki period života priča priču

Svaki delić našeg vremena čini jednu celinu koja se naziva život. A život je uvek tako nepredvidiv. Tokom protekle dve godine, doživeli smo jedan od najstresnijih perioda u novijoj istoriji, izazvan Covid19 virusom. Sigurno nikada nismo pomislili na to da će cela planeta biti pogođena, a naši životi promenjeni. Mnogi od nas su usled pandemije provodili više vremena kod kuće i to je navelo da ponovo procenimo šta našem domu nedostaje i koliko cenimo privatni prostor. Rad iz kancelarije preselili smo u svoje domove i bilo je potrebno navići se na potpuno novi način rada i funkcionisanja u drugačijim uslovima. Sigurno je da smo shvatili da nam je za rad od kuće potrebno više prostora, mir i tišina. I mnogima koji žive sa porodicom ili decom bilo je teško da uspostave normalan tok. Koliko smo sada spremni na ponovne promene, ali promene kojima nas je naučila pandemija?

Vaš dom je Vaša sigurna luka

Svi mi u životu trebamo svoje parče mira i sigurnosti. I današnjica nam je pokazala da nam je za budućnost potreban dom u kome ćemo stvarati sve značajne trenutke. I kako je sve teže doći do finansija i mogućnosti za kupovinu, Belgrade Waterfront je omogućio stambene kredite u dogovoru sa Sberbank. Pomoću kredita, Vaša sigurna budućnost je nikada bliža, jer mesečna rata se kreće već od 499 evra. Ako ste otkrili da Vaš trenutni dom ne ispunjava sve Vaše potrebe, možda se pitate da li je vreme da pronađete novi? Bilo da ste podstanar ili samo želite dom sa drugačijim funkcionalnostima od prethodnog, prolećni period je idealan za kupovinu! Pokret bi mogao biti upravo ono novo iskustvo koje ste tražili, novi život i budućnost. Stoga, pristupite svojoj odluci pažljivo i istražite sve mogućnosti koje se nude.

Kupovina stana je velika životna promena i to nije odluka u koju treba da ulazite olako, ali ukoliko ste stavili na papir šta želite i koliko možete da priuštite, onda nema čekanja. Ako se pitate da li bi Vam taj potez doneo više sreće ili ne, važno je da istražite prave izbore, a da biste saznali više i razgovarali o Vašim opcijama, obratite se našem agentu za nekretnine koji će Vam objasniti proces kupovine, kao i upoznati sa svim nekretninama koje su u ponudi.

Vaš dom čeka na Vas!

Život iz snova za potpunu sreću

Vašu sreću mogu učiniti i male stvari, ali kada je u pitanju stvaranje doma za Vas i Vašu porodicu, onda sva osećanja prelaze na jedan potpuno novi nivo. Kada možete usrećiti i svoje najbliže i sebe, znate da ste uradili dosta. Posedovanje nekretnine uvek predstavlja sigurnost u godinama koje dolaze. Znate da će ta nekretnina biti u rukama Vaše dece, a kasnije možda i Vaših unuka. Ono što ostaje za Vama je ono što je vredno i što se računa, a uz to Vaš život u novom stanu osiguraće i zadovoljenje svih Vaših potreba. Takođe, trebate uvek razmisliti i o načinu života i o tome šta se nadate da ćete dobiti od ovog poteza. Razmislite o tome koje potrebe nisu zadovoljene u trenutnom domu, i šta želite od svog novog doma. Idealnu lokaciju, veću kvadraturu, terasu sa pogledom i mesto za dečiju igru?

Ukoliko su ovo stavke koje želite da ispunite, neki od stanova u novim zgradama BW King’s Park, BW Sensa i BW Echo nude upravo to. Belgrade Waterfront je kvart izuzetno dobro pozicioniran, tako da budete u blizini gradskih dešavanja, ali imate i prostrane parkove, unutrašnje dvorište i šetalište Sava Promenada koji obezbeđuju mir i tišinu. Nastavite da se pitate i koje karakteristike bi donele više radosti i olakšale Vam život? Ono što znamo jeste da veliki broj prodavnica, blizina vrtića i škola, tržnog centra Galerija i drugih objekata, olakšavaju život u kvartu, jer sve što Vam treba je na dohvat ruke. Ukoliko odlučite da provedete slobodno vreme uz reku iznenadiće Vas i veliki broj sadžaja kao što su vožnja rolera ili bicikla, šetnja ili ručak tik uz obalu u nekom od restorana i barova u blizini. Sve što treba je da svoje snove ispunite baš onda kada pronađete dom kakav ste zamislili.

Recite ,,DA“ svom novom životu

Onda kada maštanju dođe kraj, potrebno je preuzeti glavne korake i stvar u svoje ruke. Karakteristike novog stana nisu jedina stvar koju treba uzeti u obzir. Razmislite i o tome šta Vas čini najsrećnijim i dajte tome prioritet u potrazi za domom. Preseljenje može pružiti novi početak i priliku da pronađete sreću za kojom ste tragali. A sreća je ono čemu svi težimo i ono što je istinski i jedino važno u životu.

Beograd na vodi savršeno je mesto koje nudi dobru lokaciju, kvalitet, funkcionalnost, atraktivne sadržaje, blizinu centra, ali i ušuškanost prirode i reke, mir i urbanost i bezbroj mogućnosti za Vaš novi život.Donesite sreću sebi i drugima baš ovog proleća!

Kontakt
Povratak na vrh