Koliko je emotivno prilikom useljenja u novi stan?

Koliko je emotivno prilikom useljenja u novi stan?

Svi imamo neke životne težnje, ali jedno je sigurno: te težnje vrlo često mogu biti iste za sve. Dom pun ljubavi i sreće sigurno je nešto što bi svako poželeo. Čak i kada deluje kao da do toga nije lako doći, ipak sve na kraju bude baš onako kako treba.

Vaš put do nekretnine iz snova

Pronalaženje idealnog stana u urbanim gradovima kakav je Beograd zna biti teško. Možete razmisliti o preseljenju u neki manji grad, ali to možda nije izvodljivo, pogotovo ukoliko imate stalan posao. Ukoliko ste mlada osoba koja ima radni staž od nekoliko godina, velika je verovatnoća da ste iskusili život kao podstanar na jednom ili više mesta. Iako na početku svi želimo da odemo iz porodičnog doma, počnemo da živimo samostalno, takav život, iako zabavan, nakon nekog vremena postane veliki trošak, u smislu toga da odvajajući za kiriju ne možete skupiti novac za novi stan. U današnje vreme, može se reći da postoje dve opcije za kupovinu: jedna je ta da dobijete nasledstvo, a druga da podignete kredit. Od toga ne treba bežati, već se potruditi da najbolje rešenje pretočite u delo. Želja za svojim mirom i slobodom je tu, a najvažnije od svega je da za svoj novac kupite nekretninu koja će biti samo vaša, bez potrebe plaćanja kirije i rasipanja novca na taj način. Kupovina stana umesto iznajmljivanja ima mnogo smisla ne samo za mlade, već i za starije, iako je dobar razlog za kupovinu sopstvenog stana ako planirate da se venčate ili živite sa partnerom. To predstavlja savršenu priliku da zajedno planirate i gradite svoje partnerstvo i budućnost u novom mestu koje će biti vaš dom iz snova.

Sve što želite od stana, i još više

Useljenje u vaš prvi stan predstavlja neverovatno uzbudljivo iskustvo. Postoji nešto gotovo nadrealno u tome da prvi put sedite u svojoj novoj spavaćoj sobi ili kuhinji i shvatate da konačno imate svoje mesto. I ne možete da prestane da se divite tom novom osećaju koji vas obuzima. Prednost novog stana je i ta što sve možete urediti baš po svojoj volji, ispočetka. Razmišljanje o enterijeru sigurno predstavlja slatke muke, i onaj korak bliži savremenom uređenju doma i života u njemu. Belgrade Waterfront, pored velikog broja stanova različite kvadrature i enterijera, pruža i idealan sadržaj za svaku porodicu: park i teretanu na otvorenom, blizinu vrtića, prostor za kućne ljubimce, blizinu tržnog centra Galerija, veliki izbor kafića i restorana, ambijent pun zelenila, ušuškanost pored reke Save, privatan parking i još puno drugih pogodnosti. Ekskluzivan i moderan kvart daje vam mogućnost da budućnost za sebe i svoje najmilije uredite po merilima dostojnim vašeg truda i volje za onim najboljim.

BW krediti kao najbolje rešenje

Doba u kojem živimo za veliku većinu ljudi predstavlja izazov ka ostavarenju njihove prve velike kupovine. Ukoliko nemamo pomoć sa strane, od roditelja ili rođaka, jasno je da imamo opciju kredita. Napravljeni ekskluzivno za Belgrade Waterfront, krediti u ranoj fazi izgradnje olakšavaju put do vlasništva nekretnine o kakvoj ste maštali. Oni pružaju širi izbor raspoloživih stanova, s obzirom na to da je veliki broj zgrada u okviru kompleksa u različitim fazama izgradnje. Specijalni krediti čine projekat „Beograd na vodi“ izuzetno konkurentnim u odnosu na druge lokacije u Beogradu. Pozajmicu od banke dobijate već u ranoj fazi izgradnje i to po mesečnoj rati već od 499 evra. Ova olakšica je značajna, jer se po standardnoj proceduri krediti odobravaju tek kada je zgrada od 60% do 80% završena. Kvadrat stambenog prostora u Beogradu na vodi dostupan je po ceni već od 2.950 eura, sa uračunatim PDV-om. Nakon samo nekoliko odlazaka u banku, imaćete obezbeđen novac za kupovinu stana, što daje mogućnost brzog posedovanja ključeva svog novog života!

Vaš stan – vaša sloboda

Za ostavarivanje skladnog života najbolje je odabrati samostalnost. Na taj način obezbedićete sebi mir i spokoj koji je potreban. Planiranje života u novom stanu, zajedničko donošenje odluka i prilagođavanje prostora svojim potrebama važne su odrednice kojih se treba držati. Onda kada dođe do proširenja porodice, imaćete priliku da sve uradite baš onako kako ste zamislili. Stoga je važno napomenuti da je stan u novogradnji bolja opcija, jer nećete većinu novca utrošiti na renoviranje. Dovoljno prostora za vas i decu, stan uređen po vašim merilima i kvart kakav ispunjava vaše dnevne obaveze i rutine. Za miran porodični život potreban je i miran kraj, bez buke saobraćaja i gradske gužve. Dobra pozicioniranost stambenog objekta obezbeđuje zadovoljstvo cele porodice i omogućava da svi članovi zaista odmaraju u svom domu, ali i u okolini izvan njega. Kupovina prvog porodičnog stana donosi sa sobom posebnu sigurnost, sreću i ljubav.

Sva osećanja na dlanu

Emocije će obično pokretati vašu želju za kupovinom prve nekretnine. Možda ćete se osećati frustrirano svojim trenutnim životnim prostorom ili ste uzbuđeni zbog prilike da iskusite život u novom stanu. I kao ljudi, zar bismo išta radili bez prisustva emocija koje nas vode ka nekim novim, neotkrivenim spoznajama sebe i života uopšte?

Sigurno je da prva nekretnina sa sobom donosi i najviše emocija, onih najčistijih. Nešto na šta smo toliko dugo čekali, sada je naše. Mogućnosti koje stvaramo na tom mestu čine nas ponosnima na sebe, na život koji gradimo. Još jedan od onih osećaja koji će izmamiti suze radosnice jeste onaj kad se setimo kolikim trudom smo došli do ovoga danas. Taj trud je najveći trofej koji unosimo u novi životni prostor. Kada znamo da smo uspeli da ostvarimo dugogodišnji san, preostaje nam samo da u tom novom stanu izgradimo život kojim ćemo biti ponosni i u godinama koje dolaze.

Kontakt
Povratak na vrh