LJUBAV I NEKRETNINE. KAKO TO IDE ZAJEDNO?

LJUBAV I NEKRETNINE. KAKO TO IDE ZAJEDNO?

Na pragu ste novog poglavlja života. Ljubav je ta koja vas vodi, ali nazire se i potreba za sigurnom budućnošću koju ćete graditi zajedno. Ono je za mnoge neizvesna, ali ukoliko se zajedničkim silama potrudite da je izgradite na najbolji mogući način, budite sigurni da ćete ostvariti život kakav zaslužujete.

Nekretnina – brak ili brak – nekretnina

U današnje vreme na status posedovanja nekretnine utiče više faktora. Mladi sve češće žive sa roditeljima sve do momenta dok ne odluče da stupe u bračnu zajednicu, dok je sve manje onih koji poseduju svoju nekretninu još pre ulaska u brak. Ono što predstavlja najvažniji segment pri kupovini su svakako finansije koje usmeravaju dalje tokove života.

Finansijska situacija posebno je bitna ukoliko vam je potreban kredit. To podrazumeva stalan posao sa redovnim prihodima i sigurnošću u narednim godinama. Upravo to će imati veliki značaj u vrsti i iznosu kredita za koji ćete konkuristati, kao i u visini kamatne stope koju ćete dobiti. Ukoliko vam karijera ide glatko, sa mogućnostima za napredak u doglednoj budućnosti, možda ste spremni za najvredniju kupovinu u životu. Ipak, ukoliko se odlučite na kupovinu stana sa partnerom, finansijski deo može biti olakšan zajedničkim ulaganjem.

Život u dvoje

Skladan život u dvoje je ono čemu svi težimo. Kako bismo do tog cilja došli, najbolje je odabrati samostalan život van zajednice sa porodicom. Na taj način obezbedićete sebi mir i spokoj koji je potreban. Planiranje života u novom stanu, zajedničko donošenje odluka i prilagođavanje prostora svojim potrebama važne su odrednice kojih se treba držati. Onda kada dođe do proširenja porodice, imaćete priliku da sve uradite baš onako kako ste zamislili. Dovoljno prostora za vas i decu, stan uređen po vašim merilima i kvart kakav ispunjava vaše dnevne obaveze i rutine. Kupovina prvog porodičnog stana donosi posebnu sigurnost, a “krov nad glavom” postaje mesto na kom ćete svoju ljubav podići na viši nivo.

Troškovi venčanja i kupovina stana

Organizacija i troškovi samog venčanja često premašuju budžete mladenaca. I nakon samog venčanja, uz medeni mesec, ostaju na nuli ili sa nešto povraćaja novca koji su uložili. Da bi kasnije razmišljali o kupovini stana, potrebno je da prođe neko vreme, za koje će vrlo verovatno mnogi izabrati da žive kao podstanari. Ukoliko pre braka vi i partner živite zajedno, moguće je da već tada počnete za skupljate novac za učešće za stan. U tom slučaju, važno je da izaberete između toga šta vam je prioritetnije – sopstveni stan ili luksuzno venčanje. U današnje vreme većina mladih se odlučuje za jednostavnija venčanja u sklopu uže porodice i prijatelja,  kako bi odmah nakon toga mogli da kupe svoju prvu nekretninu. Dobro postavljeni prioriteti vode ka višem cilju.

Na korak do zajedničkog života

Stanovanje u Belgrade Waterfront-u, osim vrhunskog kvaliteta stambenih jedinica, podrazumeva i blizinu svih sadržaja neophodnih za savremeni život, a kvadrat stambenog prostora može da se kupi po ceni već od 2.950 evra i to sa uračunatim PDV-om. Sve one koji planiraju kupovinu stana obradovaće i informacija da su sada u ponudi i stambeni krediti napravljeni ekskluzivno za Belgrade Waterfront. Zahvaljujući njima, pozajmicu banke za novi životni prostor možete da dobijete u ranoj fazi izgradnje zgrade, i to i to po mesečnoj rati već od 499 evra. Ova pozajmica za kupovinu omogućuje brzo rešavanje stambenog pitanja! Jedinstvena je jer banke po standardnoj praksi kredite za novogradnju odobravaju tek kada su radovi na 60% – 80% obavljenog posla. Naši prodajni savetnici biće vam na raspolaganju i pomoći pri odabiru nekretnine koja se uklapa u budžet i ispunjava sve vaše kriterijume i potrebe.

Stan u najatraktivnijem beogradskom kvartu

Vaš prvi stan – mesto na kome snovi postaju stvarnost, a život otvara neka nova poglavlja. Nekretnina koju izaberete u mnogome će odrediti dalje mogućnosti kakve možete da dostignete. Stambeni objekti u Belgrade Waterfront-u dizajnirani su prema jedinstvenim potrebama vremena u kojem živimo, a jedna od bitnih karakteristika je svakako potkovana potrebom da nam sve bude na dohvat ruke i blizu stana. Ipak, čak i kada smo veliki ljubitelji urbanog i modernog života, želimo da u nekim momentima budemo okruženi i prelepom prirodnom sredinom i tišinom koja donosi mir i beg od svakodnevice. Beograd na vodi pruža isadržaj takvog tipa koji je svakome pristupačan: park i teretanu na otvorenom, blizinu vrtića, prostor za kućne ljubimce, ambijent pun zelenila, ušuškanost pored reke Save, privatan parking i još puno drugih pogodnosti. Idealan ambijent za zdrav i aktivan život samo je jedan od bitnih faktora koji će vas voditi ka dobroj kupovini stana. Savski park u kom je zasađeno preko 140 stabala, uređeni travnjaci i brojni sportsko-rekreativni sadržaji predstavljaju veliku prednost kompleksa i pružaju ispunjenost na svakom polju vaše svakodnevne rutine. Pored toga, obližnje šetalište Sava Promenada savršeno je okruženje za vožnju bicikla ili rolera, ili jednostavo sedenje na doku i posmatranje zalaska sunca. Za sve one parove koji vole izlaske, u Beogradu na vodi se nalazi i veliki broj luksuznih restorana i kafića sa odličnom ponudom hrane i pića. Ono što dodatno krasi ove objekte je svakako prijatno okruženje, blizina reke Save i pogled na jedinstvenu Kulu Belgrade koja je najviša zgrada u Srbiji, sa čak 168m visine.

Ljubav i nekretnine

Ljubav između dvoje ljudi koji žele da izgrade zajedničku budućnost, podrazumeva i nekretninu koja će im to omogućiti. Baš tako ljubav i nekretnine idu zajedno. Međusobno se prožimaju, traže i dopunjuju. Kupovina stana u Beogradu na vodi omogućava balans između vaših i želja partnera i spaja ih u jedno. Sa velikim izborom modernih stanova, sadržaja, atrakcija, zelenila i drugih prednosti, budite sigurni da ćete na najbolji način ostvariti ono o čemu ste zajedno maštali, bez potrebe da nešto stavljate po strani. Započnite život u najlepšem Beogradskom kvartu!

Kontakt
Povratak na vrh