Luksuzni život na korak od reke, sa zvezdama nadohvat ruke

Luksuzni život na korak od reke, sa zvezdama nadohvat ruke

Šta u današnje vreme predstavlja luksuz? Jedni će reći da je to nešto više od uobičajenog, nešto izvanredno, ekskluzivno i dostupno samo retkima. Recimo, stan sa ogromnim prozorima, spektakularnim pogledom sa terase i bazenom na krovu. Drugi će reći da je slobodno vreme danas ultimativni luksuz. Tačno je da svi imamo isti broj sati na raspolaganju u toku dana, ali neko ima tu privilegiju da ne mora nakon posla da sedne u auto kako bi otišao u teretanu ili restoran na večeru. Možda je vrhunac luksuza da u velegradu, kao što je Beograd, možete da se prepustite lekovitom pogledu na reku sa svoje prostrane terase i posmatrate svetlucavi odsjaj Sunca sa površine vode.

Ako je bilo šta od navedenog vaša definicija savršenog života, dozvolite da vam predstavimo najlepše stanove u Beogradu na vodi koji sve ovo objedinjuju na jednom mestu, nudeći komfor koji je za čitav nivo iznad svega viđenog na našim prostorima.

Najbolje što gradski život pruža

Kula Beograd, novi simbol srpske prestonice, po svemu je pomerila standarde kod nas, pa tako i po onome što nudi budućim stanarima. Oni koji od života žele samo najbolje pronaći će prefinjenost i eleganciju bez premca u prvim brendiranim stanovima čuvenog njujorškog hotelskog brenda u Evropi – The Residences at The St. Regis Belgrade – smeštenim od 14. do 39. sprata monumentalne građevine. Životni stil koji pruža stanovanje u Kuli Beograd do sada smo viđali uglavnom samo na filmu. Stanari će imati pristup spa centru sa bazenom i moderno opremljenoj teretani, a na raspolaganju im je i batler, concierge servis i druge usluge hotela The St. Regis Belgrade, koji se nalazi na prvih 11 spratova Kule.

Luksuzne rezidencije stvorene su za ljude koji teže savršenstvu u svemu što rade, pa tako i u traženju idealnog doma. Buđenje na ovom mestu, na samoj obali reke, donosi očaravajuća jutra sa snopovima svetlosti koji padaju pod neobičnim uglom zakošene staklene fasade i savršene zvezdane večeri tokom kojih ćete se osećati kao da ste stvarno u oblacima. Kuhinje, dnevne sobe, trpezarije i kupatila opremljeni su najkvalitetnijim ormarićima i garderoberima, a budućim vlasnicima ostavljen je prostor da daju svoj pečat enterijeru u skladu sa ličnim stilom.

BW residence Sky Collection

Pogled na reku iz nebeskih vila

Kako izgleda živeti u stanu koji je poput vidikovca? To možete pitati i stanare „nebeskih vila“ u zgradi BW Riviera, smeštenoj u prvom redu do Save, u jednom takođe filmskom mikrokosmosu. Sky Villa dupleksi, elegantni i u svakom detalju besprekorni, nalaze se na uglovima zgrade, te se kroz staklene zidove pruža fascinantan pogled na reku i beogradske mostove. Prostrana dnevna soba ima duplu visinu i terasu koja gleda na Savu , a čak i kupatilo ima balkonska vrata koja vode na terasu. To znači da u vašoj toploj kadi možete uživati kao da ste napolju na svežem vazduhu, posmatrajući najlepši „plavi sat“ u gradu. To je onaj deo dana kada nebo postaje zagasito plavo sa hladnim, zasićenim bojama na mestu izlaska, odnosno zalaska Sunca. Majstori fotografije kažu da je to pravi trenutak za hvatanje idealnog kadra.

Luksuz je danas i kada živite u centru zbivanja, nadomak svih ključnih tačaka u gradu, a opet izolovani od saobraćajne gužve i buke u svojoj oazi mira i spokoja. Lepo je kad osetite da je vazduh koji udišete na svom balkonu prijatniji od onog u zakrčenim urbanim centrima, jer tekuća voda filtrira zagađivače i povećava nivo kiseonika. Smirujuće prisustvo vode i očaravajući pogledi na prirodu koja nam u gradovima svima nedostaje snažno utiču na opšti osećaj blagostanja.

Očaravajući pogled na reku iz prvog reda pruža se i iz podjednako luksuznih dupleksa i ostalih stanova u zgradi BW Perla. Prostrani panoramski balkoni i terase dizajnirani su tako da pored spektakularnih pogleda na reku, Kulu Beograd i širu panoramu grada unose u vaš dom obilje dnevne svetlosti i svežeg vazduha. Dupleksi su dvostrano ili trostrano orijentisani, pa istovremeno gledaju i ka reci i ka gradskom jezgru. Ovo je jedna od malobrojnih zgrada u naselju koja poseduje sopstveni wellness centar namenjen stanarima, sa juice barom, bazenom, teretanom, saunom i ostalim spa uslugama. Sve u svemu, ovde možete živeti svoj život iz snova, s mirisom prirode u nozdrvama i zvezdama nadohvat ruke.

Balkon u BW Riviera

Neprolazna vrednost

Zbog blizine buduće dvojezične državne osnovne škole, državnog vrtića i Savskog parka, stanovi u pomenutim zgradama pored reke predstavljaju idealan porodični dom za parove sa decom koji žele najbolje od onoga što gradski život može da pruži. Sava Promenada, glavna arterija koja povezuje sve atrakcije u Beogradu na vodi i koja je postala centar gradskih dešavanja, stanarima je praktično ispred zgrade. Ovde će pronaći vrhunac užitka pored reke uz jutarnju kafu, lagani ručak ili večeru uz živu muziku u nekom od brojnih restorana koji su načičkani duž čitavog šetališta. A sa parkovima, sportskim terenima i biciklističkim stazama lako je voditi zdrav i aktivan život. Na svega nekoliko minuta šetnje su i Galerija, mesto vrhunskog šopinga, zabave i gastronomskih užitaka, kao i vrhunski sportski centar BW Apollo, koji ima zatvoreni bazen, spa centar, najsavremeniju teretanu i sadržaje za decu.

Još jedna pozitivna stvar je da su stanovi pored reke veoma traženi i imaju tendenciju da uvećaju vrednost, što ih čini poželjnom investicijom. Loša strana je da ih nema mnogo u ponudi i zato ne treba propustiti priliku kada se ovakvi „biseri“ nađu na tržištu.

Kontakt
Povratak na vrh