NOVA GODINA KAO POČETAK NOVOG ŽIVOTA

NOVA GODINA KAO POČETAK NOVOG ŽIVOTA

Hvala staroj godini za sve najlepše momente u njoj, hvala starim prijateljima i porodici, i onim neočekivanim iznenađenjima života. Za sve hvala. I hvala novoj 2022. za sve ono što dolazi.

Najlepše želje za kraj godine

U sebi čuvamo ono najlepše. Najlepša osećanja, misli i želje. A pred sam kraj jedne godine, bivamo stariji, odlučniji i hrabriji. Dovoljno hrabri da sve one neostvarene želje prenesemo na papir u nadi da ćemo ih u novoj godini ostvariti. 

Obično pred kraj godine sabiramo sve što smo postigli, šta smo promenili, šta nije bilo dobro ili je malo falilo da bude. I znamo da ćemo imati novu šansu da sve dovedemo do savršenstva, onda kada sat otkuca ponoć i zaželimo srećnu Novu godinu. Sve što je bilo loše ostaje u staroj godini, u nekim sećanjima koja će izbledeti vremenom. Ipak, na pragu novog razdoblja sve ono dobro čeka da bude ostvareno. I zato, potrudite se da svojim najmilijima i sebi pružite najdivnije životne trenutke. I sada, i u budućoj godini.

Za buduće nezaboravne trenutke

Uvek je lepo maštati, imati snove koji vode ka ostvarenim ciljevima. Neki su veći, neki manji. Ali svaki se podjednako računa. Mnogi od nas u novoj godini žele početak nekog novog života, krov nad glavom ili proširenje porodice. Upravo kada su takve želje u pitanju, tu su stanovi u Belgrade Waterfront-u koji će sve to učiniti mogućim. Iako se u ne čini lako, kupovina stana može biti i jednostavnije iskustvo uz BW kredite kreirane specijalno za kupovinu stanova u ovom modernom prestoničkom kvartu. Zahvaljujući njima, pozajmicu banke za novi životni prostor možete da dobijete u ranoj fazi izgradnje zgrade, i to po mesečnoj rati već od 499 evra. Za svoj novac dobićete sveobuhvatno iskustvo življenja na obali reke Save, koja se smatra jednim od najvećih benefita koje pruža život u Beogradu na vodi. Pored toga što je jedna od najekskluzivnijih i najdinamičnijih lokacija, ovaj kvart obezbeđuje idealan sadržaj za svaku porodicu: park i teretanu na otvorenom, blizinu vrtića, prostor za kućne ljubimce, blizinu tržnog centra Galerija, veliki izbor kafića i restorana, ambijent pun zelenila, ušuškanost pored reke Save, privatan parking i još puno drugih pogodnosti.

Savršen izbor za savršen život

U novoj godini mnoge zgrade će biti završene, pa će tako i izbor nekretnina biti mnogo veći. Da li ćete izabrati stan sa pogledom na park, reku ili zajedničko dvorište, samo su neki od slatkih izbora koje trebate napraviti. Nova zgrada BW Lumia mesto je na kome se briše granica između posla i zadovoljstva, sve je prilagođeno lagodnom i dobro organizovanom životu. Neposredna blizina parka i unutrašnjeg dvorišta omogućavaju vreme za relaksaciju ili pauzu tokom posla, dok se na nekoliko minuta hoda nalaze multifunkcionalni sportski tereni, trim staze, šetalište Sava Promenada i tržni centar Galerija. U BW Eterni koja je mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije uživaćete u svakom danu. Čitav kompleks poseduje specifičnu geometriju, koja je gotovo polovinom svoje dužine udobno smeštena nasuprot samog Savskog parka, pružajući jedinstven ugođaj stanarima. Ovakvo okruženje predstavlja idealan ambijent za ujedno miran i dinamičan život u prestonici.

Novi početak

Svakome je u životu nekada potreban novi početak. Bilo da je u pitanju posao, ljubav ili novi dom. I sami biramo, a u tome i jeste lepota življenja. Naši izbori su samo naši i zato sami odgovaramo za sve ono što ćemo njima postići. Za svaki novi dan, važan je način na koji ćemo ga započeti. Udoban krevet, savršen pogled na voljenu osobu, dnevna svetlost koja ulazi kroz prozor i onaj najlepši pogled kroz njega. Prva jutarnja kafa u novoj kuhinji ili na terasi, uz neopisiv osećaj sreće i ispunjenja. I za sve to, dovoljno je samo da verujete. A odluke se donose onda kada se sklope sve kockice, saberu misli i osmisle dela. Vaše vreme za njih je možda upravo sada, jer nova godina može doneti i novi život u domu punom topline i sreće. Imati snove znači težiti osećaju ispunjenja, slobode i ljubavi koju delimo sa našim najdražima. I oni su pokretač svega. Naša zvezda vodilja ka životu iz snova. Za miran porodični život potreban je i miran kraj, bez buke od saobraćaja i gradske gužve. Dobra pozicioniranost stambenog objekta obezbeđuje zadovoljstvo cele porodice i omogućava da svi članovi zaista odmaraju u svom domu uživajući u svim sadržajima nadomak njega.

Dobrodošlica 2022. godini

Za poseban doživljaj dočeka Nove godine izaberite da sa svojim najmilijima posetite Sava Promenadu i uživate u najspektakularnijoj novogodišnjoj noći! U Belgrade Waterfront-u će u noći  31. decembra biti priređen svetlosno-muzički performans kakav do sada nije viđen u regionu! Od 20 časova nastupaće DJ, Angellina, Coby, Saša Kovačević i zvezda večeri – Goran Bregović, zajedno sa nekadašnjim pevačem Bijelog dugmeta Mladenom Vojičić Tifom. Osmominutni vatromet, laserski zraci i svetlosni efekti na Kuli Beograd učiniće ovaj šou trenutkom za pamćenje.

I baš ovde, u noći kada ispraćamo prošlost, treba da se radujemo svetloj budućnosti koju donosi Nova 2022. godina. Neke želje je potrebno samo da dovoljno želimo kako bi se ostvarile, zato na najlepšem beogradskom keju poželite sve ono što ste čuvali u sebi!

Srećnu Novu godinu želi Vam Belgrade Waterfront!

Kontakt
Povratak na vrh