NOVA GODINA – NOVI DOM: KAKO NAPRAVITI PRVI KORAK U 2022?

NOVA GODINA – NOVI DOM: KAKO NAPRAVITI PRVI KORAK U 2022?

Vreme praznika je iza nas, a nova godina i ciljevi koje ćemo ostvariti u njoj čekaju svoj red. Ono što smo sigurno poželeli u novogodišnjoj noći jeste da naši voljeni budu srećni, jer ljubav koju im nesebično dajemo vodi nas do ostvarenja svih želja koje imamo za njih i sebe same.

Nova godina – nove mogućnosti

Sve ono što je bilo u staroj godini, ostalo je kao uspomena i podsećanje na period iza nas. Nova godina otvorila je vrata nekim novim ostvarenjima koja će nas dovesti do onoga što nazivamo životom vrednim življenja. Kako bismo bili produktivni i došli do zacrtanih ciljeva, za početak je potrebno da ih postavimo i osmislimo načine za njihovo ostvarenje. Prvi mesec u godini podseća nas na poteklo vreme praznika, ali i daje motivaciju za nove početke. Januarsko vreme obradovalo je sve ljubitelje snega i snežne idile i na kratko produžilo voljeni osećaj praznične idile. Ipak, naše odluke čekaju na realizaciju, a najsnažnije su one koje smo obećali upravo sebi.

Novi dom u 2022.

Na pragu ste novog poglavlja života, jer 2022. godina je tek počela i donela mnoštvo mogućnosti. Ljubav je ta koja vas vodi, ali nazire se i potreba za sigurnom budućnošću koju želite u godinama koje dolaze. Ono što predstavlja najvažniji segment pri kupovini su svakako finansije koje usmeravaju dalje tokove života. Ono što predstavlja dobar početak jeste raspitivanje o kreditnim mogućnostima, kao i poželjnim nekretninama. Belgrade Waterfront, u proteklim godinama zabeležio je veliko interesovanje kako kupaca, tako i samih građana glavnog grada koji ga smatraju novim jezgrom koje nudi bezbroj atraktivnih sadržaja. Stanovanje u Belgrade Waterfront-u, osim vrhunskog kvaliteta stambenih jedinica, podrazumeva i blizinu svih sadržaja neophodnih za savremeni život, a kvadrat stambenog prostora može da se kupi po ceni već od 2.950 evra i to sa uračunatim PDV-om. Kako biste bili na korak bliže ispunjenu svojih snova, omogućili smo kreiranje ponude stambenih kredita napravljenih ekskluzivno za Beograd na vodi. Pozajmicu banke za novi životni prostor možete da dobijete u ranoj fazi izgradnje zgrade, i to po mesečnoj rati već od 499 evra. Naši prodajni savetnici biće vam na raspolaganju i pružiti izuzetnu pažnju u cilju odabira nekretnine koja će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama.

Na korak do ostvarenja želja

Kada nešto dovoljno želimo, trudimo se da to i ostvarimo. Uz velike želje i snove, uvek ide i neopisiva borba. I nije važno da li su naši ciljevi veliki, važno je samo koliko ćemo se jako potruditi da ih dosegnemo. Za dobar život biramo ono najbolje. A najbolje je izabrati kvart u srcu grada i središtu mirnog okruženja, koji se izdvaja svojom lokacijom, infrastrukturom i kvalitetom gradnje. Tu su i teretana na otvorenom, prostor za kućne ljubimce, blizina tržnog centra Galerija, privatan parking, dobra povezanost sa ostatkom grada i prostor za dečiju igru. O bezbednosti dece u okviru stambenog kompleksa brine profesionalno obezbeđenje, čime je osigurano da vaši najmlađi uživaju u svakom danu, dok se Vi možete posvetiti drugim obavezama. U okolini reke i kompleksa nalazi se Savski park sa prvim interaktivnim vodenim igralištem u gradu. Tu su i nezaoblizani sportsko-rekreativni sadržaji od kojih staza za vožnju rolera, bicikala, šetnju ili trčanje može biti izdvojena kao najbolji način za lepo iskorišćeno slobodno vreme. Dok se deca igraju, mame i tate mogu uživati u velikom broju kulturnih sadržaja, ali i najlepšim kafićima i restoranima na Sava Promenadi.

Bajkoviti život na obali reke

Glavno obeležje Belgrade Waterfront-a svakako predstavlja i savremeno iskustvo stanovanja, koje Vam poklanja život na obali reke Save. Da li možete da zamislite da se svakog jutra budite uz prelepi pogled na reku, Savski park, zelenu oazu mira koja krasi zajednička dvorišta između zgrada? Taj savršeni osećaj slobode, kada ste okruženi prirodom, a opet tako blizu centra grada. Vaša najbolja životna investicija upravo može biti odabir nekretnine kojom ćete pokloniti sebi ujedno spokojan, zdrav i aktivan život u samom srcu glavnog grada, na obali reke koja pruža neopisiv osećaj sreće i užitka svakoga dana.

Finansije, izdaci i dobici

Kako biste bili sigurni da ste pronašli stan koji odgovara Vašim potrebama, pre svega napravite spisak onoga za čim tragate. Nakon toga, morate se pozabaviti finansijama koje će Vam pomoći da usmerite potražnju. Uz to, da biste bili sigurni da ste na pravom putu, možete se posavetovati sa prodajnim agentima koji će Vam uvek biti na dohvat ruke trudeći se da Vam olakšaju put ka ostvarenju snova. Obilaskom što većeg broja stanova, napravićete uži izbor i kupiti sigurnu nekretninu. A sigurnost je ono što je najvažnije. Belgrade Waterfront kao kvart nudi nove početke i savremeni život u kom ćete uživati. Kupovina stana u periodu nakon praznika daje mogućnost da se do leta ili jeseni, pred polazak u školu skućite u novom domu i izgradite svoje navike življenja u najlepšem beogradskom kvartu koji ćete nazivati domom.

Za nove početke izaberite najbolje!

Kontakt
Povratak na vrh