U ovoj zgradi bi svako želeo da stanuje – u komšiluku Muzeja Nikole Tesle i nove zelene pijace

Mapa jednog grada nije iscrtana samo njegovim ulicama i bulevarima, već i odrednicama koje su prepoznatljive i bez navođenja adrese. Neke od tih odrednica postaju opšte poznate, dok su neke vaša intimna šifra koju razumeju samo oni koji su vam najbliži.

Beograd na vodi BW Vizia

U delu mape Beograda koja se upravo iscrtava, prekoputa renovirane zgrade BIGZ-a, bujnim zelenilom odvojenom od Bulevara vojvode Mišića i Gazele, u blizini reke, stvaraju se baš takve odrednice – svetski poznate, ali i samo vaše. Zato život u novoj zgradi Beograda na vodi, BW Vizia, nije samo stanovanje po svetskim standardima, već i dugačak spisak stavki po kojima se definiše vaša adresa:

Muzej Nikola Tesla – Zamislite da vam je prvi komšija jedan od najčuvenijih naučnika na svetu ili, bar, njegova impresivna zaostavština. Upravo to će se nalaziti na samo nekoliko koraka od vašeg doma, u zgradi nekadašnje Fabrike hartije Milana Vape, koja će po planiranoj rekonstrukciji pleniti i spoljašnjim izgledom i sadržajima koji prikazuju i slave dostignuća velikog Tesle.

Ti sadržaji, pored ostalog, obuhvataju arhivu sa skoro 164 hiljade dokumenata, ličnu biblioteku, kao i originalne tehničke predmete iz oblasti mašinstva i elektrotehnike. Selidbom u prostor kakav zaslužuje, Muzej Nikole Tesle postaće jedna od najvažnijih kulturnih znamenitosti grada. Prošle godine, ovaj muzej je posetilo oko 170 hiljada ljudi, a s novom, pristupačnijom lokacijom, očekuje se da će broj posetilaca biti još veći.

Zamislite da vam je prvi komšija jedan od najčuvenijih naučnika na svetu ili, bar, njegova impresivna zaostavština. Upravo to će se nalaziti na samo nekoliko koraka od vašeg doma, u zgradi nekadašnje Fabrike hartije Milana Vape, koja će po planiranoj rekonstrukciji pleniti i spoljašnjim izgledom i sadržajima koji prikazuju i slave dostignuća velikog Tesle.

Hotel sa 4 zvezdice – svetskoj reputaciji adrese na kojoj se nalazi BW Vizia doprineće i novi hotel pored Gazele. Zahvaljujući njemu, i vrednost stana u BW Vizia će rasti, a vi ćete dobiti potvrdu da je kupovina stana u Beogradu na vodi investicija koja se itekako isplati

Linijski park BW

Linijski park – Šetalište koje spaja Novi Beograd sa Topčiderom prolaziće sasvim blizu zgrade BW Vizia. Najatraktivniji deo ovog šetališta biće Železnički most, koji će biti pretvoren u svojevrsnu zelenu pešačku oazu, sa odmorištima i vidikovcima, za poseban doživljaj reke i gradske panorame.

BW panorama

Natkrivena pijaca – Ono što je za Barselonu čuvena La Boqueria, za Beograd će biti nova, poluotvorena pijaca u blizini Gazele – mesto za druženje u ležernom okruženju koje obuhvata pijačne tezge, restorane i mnogo zabavnih događaja za sve uzraste. Za sve što se ne može kupiti na pijaci, tu je Galerija. Najveća regionalna destinacija za šoping i zabavu nalazi se na deset minuta hoda i nudi bogate svakodnevne sadržaje, uključujući 300 prodavnica, preko 50 restorana i kafića, od onih sa ponudom brze hrane do najekskluzivnijih restorana, jedini IMAX bioskop u Srbiji i brojne uzbudljive atrakcije.

Škola, vrtić, zdravstveni centar… – BW Vizia je idealno okruženje za porodice, jer u blizini ima sve sadržaje za najbolje obrazovanje i bezbrižno odrastanje.

Ložionica – još jedna arhitektonski interesantna zgrada kojoj su dati novi život i namena – ovde će se nalaziti novi multifunkcionalni centar za umetnost, kreativnost i inovacije.

Beograd na vodi dvorište

Sportski sadržaji – BW Vizia je pravi centar aktivnog života, gde ćete se sa komšijama moći da odigrate neplaniranu partiju košarke na terenu ispred zgrade, da se okušate u urbanom planinarenju zahvaljujući steni za penjanje, da odradite jutarnji džoging na stazi koja ide oko vašeg bloka zgrada, kao i da birate da li ćete trening snage odraditi u teretani na otvorenom ili u onoj smeštenoj u susednoj zgradi BW Nova. Prava poslastica za sportske tipove su novi tereni za sve popularniji padel, koji se nalaze ispod Gazele.

Nova zgrada BW Vizia

Unutrašnje dvorište – pored nabrojanih sportskih sadržaja, u uređenom dvorištu ispred zgrade pravićete, sigurni smo, one intimne odrednice – dečije igralište na kojem vam je mališan prohodao, hladovina visokog drveća u kojoj ste proveli neko nezaboravno leto, klupa na kojoj je svet na trenutak prestao da postoji, a ostala je samo ona osoba koja je sedela pored vas…

Nema dileme da sve ovo čini kupovinu stana u BW Vizia jednom od najboljih odluka za one koji žele da žive u mirnom okruženju, obogaćenom kulturnim blagom i sigurnom investicijom u budućnost. Vizija vaše savršene budućnosti nalazi se u atraktivnom okruženju, na novoj gradskoj adresi.

Kontakt
Povratak na vrh