Novo doba rekreacije – BW Apollo

Novo doba rekreacije – BW Apollo

Dok polako teče druga polovina godine, možda je vreme da preispitamo dokle smo stigli sa ispunjenjem čuvenih novogodišnjih obećanja. Ono da ćemo „više vežbati“ uvek je pri vrhu liste, no znamo dobro da se fitnes rutina teško stiče, a iz nje se relativno lako ispada. Jedan od razloga je i to što moderan način života u gradu ne ostavlja mnogo vremena ni volje da se nakon dugog radnog dana ponovo seda u auto da bi se stiglo do teretane, bazena ili balona za mali fudbal.

Zato ne čudi podatak da blizina sportskog centra sve više igra ulogu prilikom kupovine i iznajmljivanja stana. Brojna istraživanja sprovedena širom sveta pokazuju da 55% kupaca uopšte ne uzima u razmatranje stan bez fitnes centra u okviru kompleksa, a 82 odsto ga smatra velikom prednošću. Investitori to imaju u vidu, pa 9 od 10 novoizgrađenih zgrada u SAD sadrži fitnes centar.

Tokom protekle decenije, trend fitnes centara u okviru stambenih kompleksa zahvatio je čitav svet, pa tako i našu zemlju, u kojoj niče sve veći broj zgrada u kojima se naglasak stavlja na aktivan životni stil. Belgrade Waterfront prepoznaje te trendove i stremi da kupcima pruži vrhunski ugođaj po najvišim svetskim standardima. Tako se rodila vizija za novi sportski centar BW Apollo, koji će se nalaziti u neposrednoj blizini stambene zgrade BW Nika.

BW Apollo je dizajniran tako da stanarima Belgrade Waterfront-a pruži najmoderniji prostor za rekreaciju i fizičku aktivnost na njihovom pragu. U prošlosti ostaju dani kada ste tužnog izraza lica po treći put shvatili da parkinga u blizini teretane – nema.

Sportski centar imaće sve sadržaje potrebne za aktivan život tokom cele godine, a koji se nigde drugde u Beogradu ne mogu naći na jednom mestu: zatvoreni bazen, spa centar, najsavremeniju teretanu, svlačionice sa tuševima, kafić, kao i posebne sadržaje namenjene dečijim sportskim aktivnostima i rekreaciji.

BW-Apollo-BW-Nika-day

Kada je teretana „ispred nosa“, lakše je pronaći termin za rekreaciju i u najgušćem rasporedu, tako da možete da napravite zasluženu pauzu onda kada to vama odgovara. Ne bi trebalo zanemariti ni faktor druženja i uzajamne motivacije za vežbanje. Sportski centar na kućnom pragu će vrlo verovatno postati mesto gde će stanari upoznati svoje komšije, dogovarati sledeći zajednički termin u teretani, kao i nezaobilazno druženje u kafiću u okviru centra BW Apollo, dok se mališani razmrdavaju u školici sporta za decu.

Svojom jedinstvenom pozicijom BW Nika takođe pruža mogućnosti za razne vrste rekreacije na otvorenom. Unutrašnje dvorište sa bujnim zelenilom idealno je za relaksaciju u intimnijoj atmosferi, a obližnja Sava Promenada nudi sjajne uslove za opuštajuću šetnju i vožnju bicikla uređenim stazama koje se protežu kroz celo naselje. U neposrednoj blizini je i Savski park, idealan za džogiranje i kolektivne sportove na perfektno uređenim terenima.


Nakon vožnje pored reke, stanari bezbedno mogu da parkiraju svog dvotočkaša, jer ova zgrada ima ostavu za bicikle, kao i sve druge preduslove za praktičan i bezbedan život u srcu metropole: ulazni hol sa recepcijom, obezbeđenjem i odvojenom prostorijom sa poštanskim sandučićima, stanicu za kućne ljubimce, podzemnu garažu na dva nivoa i namenski skladišni prostor za veće stanove. U prizemlju su kafići, restorani, prodavnice i uslužne delatnosti, što osigurava značajnu uštedu vremena prilikom obavljanja uobičajenih dnevnih aktivnosti. Ukratko, BW Nika je idealno mesto za sve koji cene luksuz u savremenom stambenom prostoru kakav nudi Belgrade Waterfront, ali im je podjednako važno da su im sadržaji za zdrav i aktivan životni stil na dohvat ruke. Stanujući u najbližem komšiluku sportskog centra BW Apollo, mogu biti sigurni da su napravili i dobru investiciju, jer takvi objekti dodatno povećavaju vrednost nekretnine, kao i cenu rente.

 

Kontakt
Povratak na vrh