ŠTA ČINI IDEALAN PORODIČNI DOM?

ŠTA ČINI IDEALAN PORODIČNI DOM?

Ljubav nas pokreće. A ona prema porodici je najsnažnija. Za naše voljene uvek želimo najbolje, a takav život za njih gradimo na mestu koje nazivamo domom.

Za porodicu od srca

Osnivanje porodice ide pod ruku sa obezbeđivanjem idealnog života za sve njene članove. Cilj kome svi težimo jeste da imamo mogućnost da se skućimo na mestu koje će ponuditi sigurnu budućnost i mir u godinama koje dolaze. Sve urbaniji Beograd objedinjuje savremenost života sa svim izazovima koji se nalaze na putu obezbeđivanja zajedničkog života, jer upravo ono što je važno je činjenica da je za srećan život potreban balans između poslovne i privatne sfere. I upravo zbog toga, ono na šta je važno obratiti pažnju prilikom kupovine stana, jeste izbor prave lokacije koja može pružiti balans između vremena za porodicu i posla. Belgrade Waterfront se ističe upravo svojom lokacijom, gde su u blizini svi bitni sadržaji za vas i odrastanje vaše dece. Blizina centra, direktan izlaz na Gazelu i olakšan pristup autoputu E-75 čine skup pogodnosti važnih za lagodan život, dok se preko Savskog mosta najbrže stiže do Novog Beograda. Pozicioniranost novog beogradskog kvarta doprineće boljoj organizaciji vremena tokom dana i jednostavnom ispunjenu obaveza. Samim tim, vremena za porodicu će biti više, što je zapravo ono najvažnije.

Aktivan i ispunjen život za sve

Prilikom odrastanja, deci je potreban prostor u kome će razvijati sve svoje talente, želje i potrebe. I pre svega, taj prostor treba da bude idealan za zdrav i aktivan život, što je još jedan od bitnih faktora na koji treba da obratite pažnju prilikom odabira nekretnine. Svakodnevne aktivnosti Belgrade Waterfront čini izuzetno prijatnim, jer je plan kompleksa zgrada osmišljen tako da postoji zajednički park sa dečijim igralištem, zatim Savski park u kom je zasađeno preko 140 stabala, uređeni travnjaci i brojni sportsko-rekreativni sadržaji. Ono što će vam dodatno privući pažnju jeste savremeno uređeno šetalište Sava Promenada koje predstavlja onaj najlepši deo života pored reke, uz mogućnost vožnje bicikla, rolera ili jednostavnu šetnju i trčanje. Bezbednost dece samo je još jedna stavka na dugačkoj listi želja, koju možete štiklirati, jer je u Beogradu na vodi angažovano profesionalno obezbeđenje u okviru stambenog kompleksa koje vodi računa o svemu. Nakon što ispunite dan poslom, aktivnostima i druženjem sa decom, sigurno ćete poželeti i malo vremena za sebe. Kao stanar zgrade, imaćete mogućnost velikog izbora obrazovnih, kulturnih, zabavnih sadržaja, šopinga i razonode, kao i kafića i restorana sa odličnom hranom i pogledom na reku koji doprinosi potpunom užitku.

Uložite u sigurnu budućnost

Biti roditelj sigurno je jedna od najvažnijih životnih uloga. I za svoju decu spremni ste na sve, samo da biste im obezbedili ono najbolje. Čak i nakon odrastanja, oni su za vas i dalje centar sveta kojem želite da ponudite još više. Tada, vaše je da investirate u budućnost, a idealna nekretnina je ona kojoj ne pada cena i koja će i u godinama koje dolaze vašem detetu biti od velikog značaja kako bi imalo mogućnosti da gradi samostalan život. Od davnina se zna da je nekretnina najbolja investicija i stoga, ukoliko za nju imate mogućnosti, vreme je da potražite svoj dom iz snova, ali i dom u kome će vaša deca stvarati nove priče.

Ono što čini dom

Istina je ta da novi dom donosi sa sobom slatke muke uređivanja enterijera, ali dobra stvar je u tome da ukoliko se odlučite za stan u novogradnji možete biti sigurni da će izostati trošak renoviranja bar u narednih nekoliko godina. Za svoj novac, dobićete upravo ono što ste zamislili, bez dodatnih ulaganja i troškova. Sve to je vaše i vi ste prvi vlasnik stana na savršenoj lokaciji. Vaše potrebe i želje oblikovaće prostor tako da pruži toplinu i mir, dajući mu posebnu nit protkanu svim ostvarenim ciljevima koji su doveli do novog doma.

DA – na prvi pogled

Belgrade Waterfront upravo može biti vaše novo mesto za život. Veliki izbor najsavremenijih stanova pruža neopisiv osećaj življenja. Nova zgrada BW Lumia mesto je na kome se briše granica između posla i zadovoljstva, sve je prilagođeno lagodnom i dobro organizovanom životu. Neposredna blizina parka i unutrašnjeg dvorišta omogućavaju vreme za relaksaciju ili pauzu tokom posla, dok se na nekoliko minuta hoda nalaze multifunkcionalni sportski tereni, trim staze, šetalište Sava Promenada i tržni centar Galerija. U BW Eterni koja je mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije uživaćete u svakom danu. Čitav kompleks poseduje specifičnu geometriju, koja je gotovo polovinom svoje dužine udobno smeštena nasuprot samog Savskog parka, pružajući jedinstven ugođaj stanarima. Ovakvo okruženje predstavlja idealan ambijent za ujedno miran i dinamičan život u prestonici.

Kako do savršenog života

Možda ste na trenutak zastali i pomislili da sve ovo zvuči previše lepo da bi vam bilo na dohvat ruke, ali ipak snovi se ostvaruju na najrazličitije načine. Krediti napravljeni ekskluzivno za Belgrade Waterfront mogu predstavljati mogućnost kupovine za vas. Dobijaju se još u ranoj fazi izgradnje i to po mesečnoj rati već od 499 evra. Ova pozajmica za kupovinu omogućuje brzo rešavanje stambenog pitanja! Jedinstvena je, jer banke po standardnoj praksi kredite za novogradnju odobravaju tek kada su radovi na 60%-80% obavljenog posla. Naši prodajni savetnici biće vam na raspolaganju i pomoći pri odabiru nekretnine koja se uklapa u budžet i ispunjava sve vaše kriterijume i potrebe.

Izaberite život vredan življenja u srcu Beograda!

Kontakt
Povratak na vrh