Zašto je Beograd idealan grad za život?

Zašto je Beograd idealan grad za život?

Beograd. Grad u kome se nalaze sva ona skrivena mesta, znamenitosti i duh istorije prožet nekim novim vremenima. Dinamičan i urban, pomalo haotičan, ovo je grad koji svakome pruža najbolje od sebe.

Od Beograda za vas

Srpska prestonica vremenom postala je slična velikim metroplama – nove građevnine, parkovi, ulice, ljudi. Ali, i danas zadržava nešto od prošlih vremena koja daju tu posebnu čar današnjici. Sve one fasade, stare kaldrme, zanatske radnje i istorijska i kulturna baština čvrsto su protkani modernim vremenima kojima daju svoj pečat upravo zbog važnosti koju imaju. Duh grada ogleda se i u osećaju da ste kod kuće, jer on i jeste velika kuća za sve one koji odluče da žive u njemu. Beograd je postao u potpunosti moderan grad sa mnoštvom fantastičnih karakteristika koje ga izdvajaju od ostalih evropskih gradova. Veliki broj mogućnosti pruža svakome jednaku priliku da ovaj grad smatra svojim domom i pronađe put do ostvarenja snova.

Mogućnosti za ispunjen život

Onog momenta kada započnete život u glavnom gradu, shvatićete da se njegova urbanost ogleda ne samo u brzoj svakodnevici, već i ljudima koji je čine. Nigde kao na Balkanu ljudi ne znaju za dugo ispijanje kafa sa prijateljima, uz zanimljive priče i osmehe, i po koju fotografiju za uspomenu. To je ono što ovu priču čini kompletnom. I grad Beograd, uz atraktivne sadržaje i mogućnosti, može ponuditi i odlične prilike za zaposlenje. Upravo najveći broj oglasa za posao dolazi baš odavde. Uz to, veliki izbor obrazovnih ustanova koje pružaju kvalitetno obrazovanje privlače i sve veći broj stranaca koji se odlučuju za studije u glavnom gradu. Osim što je prebivalište visokokvalifikovanih stručnjaka iz Srbije i regiona, Beograd je i nova poželjna lokacija za sve veći broj stranih državljana. Oni dolaze u Beograd u potrazi za pristupačnim i luksuznim modernim životom, kao i novim, neobičnim iskustvima. Ono što je najveći benefit jeste spoj druženja, zabave, zanimljivih mesta i poslovnih prilika. Sve se nalazi u Belom gradu, koji leži na obali reka Save i Dunava, u čijoj blizini je sagrađena atraktivna četvrt Belgrade Waterfront koji svojim luksuznim i modernim izgledom postaje simbol Beograda i sve češća lokacija kako za turiste, tako i građane prestonice. Beograd je ekonomsko-poslovni, turistički, kulturni i obrazovni regionalni centar, zbog čega se nalazi na samom vrhu liste gradova poželjnih za studiranje, život i rad.

Centar dešavanja na reci Savi

Belgrade Waterfront je nova međunarodna destinacija i novo mesto okupljanja svih beograđana, grad u gradu na jedinstvenoj lokaciji, mestu spajanja Panonske nizije i Balkanskog poluostrva. Nalazi se na vezi između starog beogradskog centra i Novog Beograda, svega dvadesetak minuta od aerodroma “Nikola Tesla” i na najviše 15 minuta hoda od ključnih gradskih lokacija. Ušuškan pored reke Save, okružen parkovima, zelenilom i sjajnom infrastrukturom, ovaj novi gradski prostor svojim stanarima i posetiocima obezbeđuje niz benefita. Idealan ambijent za zdrav i aktivan život je još jedan od bitnih faktora koje ovaj kvart može da ponudi. Plan kompleksa zgrada osmišljen je tako da postoji izuzetno veliki prostor sa zelenilom, Savski park u kom je zasađeno preko 140 stabala, uređeni travnjaci i brojni sportsko-rekreativni sadržaji. Pored toga, obližnje šetalište Sava Promenada predstavlja savršeno okruženje za vožnju bicikla, rolera ili jednostavnu šetnju ili trčanje.

Stan na atraktivnoj lokaciji

Kupovina stana u velikom gradu oduvek se smatrala isplativom investicijom, a najnovije ekonomske promene samo su učvrstile moć tog uloga. Investicija kakva je stan u Beogradu na vodi, nešto je što će u svakom smislu vaš život učiniti drugačijim i lakšim. Blizina marketa, restorana, kulturnih sadržaja i tržnog centra Galerija koji se nalaze u okviru naselja pružiće vam potpuni ugođaj, bez da i morate da odete negde dalje. Usluge namenjene samim stanarima formirane su upravo vodeći se njihovim potrebama, tako da sve zgrade imaju i podzemne garaže, bez kojih je život u milionskom gradu nezamisliv.

Mesto za mlade

Idealan spoj zabave, atraktivnih sadržaja i funkcionalnosti ono je što čini Belgrade Waterfront primamljivim za mlade ljude. Sve što ovaj luksuzni kvart nudi predstavlja savršeno mesto za život. Idealna lokacija obezbeđuje i jako dobru povezanost sa svim delovima grada. Blizu je centra, ima direktan izlaz na Gazelu i olakšan pristup autoputu E-75, dok se na manjoj udaljenosti nalazi i Savski most preko koga se na najbrži način može stići do Novog Beograda. Takođe, nedaleko od kvarta postoji i veliki broj autobuskih i tramvajskih stajališta. U samom kvartu često se organizuju i događaji koji u mnogome obogaćuju društveni život. Takođe, tu je i veliki broj kafića i restorana za sve one koji vole noćni život i izlaske, ali i jutarnje kafe uz mir i tišinu blizu reke, ili popodnevni ručak sa prijateljima ili porodicom.

Tvoja ulaznica za život u stilu

Stanovanje u Beogradu na vodi, osim vrhunskog kvaliteta stambenih jedinica, podrazumeva i sve ono što je neophodno za savremeni život u prestionici, a kvadrat stambenog prostora može da se kupi po ceni već od 2.950 evra i to sa uračunatim PDV-om. Sve one koji planiraju kupovinu stana obradovaće i informacija da su sada u ponudi i stambeni krediti napravljeni ekskluzivno za Belgrade Waterfront. Zahvaljujući njima, pozajmicu banke za novi životni prostor možete da dobijete u ranoj fazi izgradnje zgrade, i to po mesečnoj rati već od 499 evra. Beograd te čeka!

Kontakt
Povratak na vrh