RAST VREDNOSTI NEKRETNINA PO m²

NAJBOLJE MESTO ZA ŽIVOT, NAJSIGURNIJA INVESTICIJA

NEKRETNINA PO VAŠOJ MERI KAO NAJSIGURNIJA INVESTICIJA U BEOGRADU!

Ne propustite priliku da postanete vlasnik stana u jednom od najprestižnijih i najdinamičnijih naselja u prestonici Srbije.

Nekretnina u Beogradu na vodi donosi profit vlasnicima i pre nego što uzmu ključeve od stana. Dosadašnji trend povrata investicije pokazao je da vrednost kvadrata raste čak pet odsto na godišnjem nivou!

Registrujte se i u najskorijem roku očekujte poziv našeg prodajnog savetnika, koji će vam pomoći da izaberete idealnu nekretninu, bez obzira na to da li je kupujete kao svoj budući dom ili kao investiciju.

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  Sava promenada

  1,8 km Sava Promenada

  GALERIJA

  Galerija

  kindergarden

  Dvojezična državna osnovna škola i vrtić

  PARK ICON

  Blizina parkova

  metro

  Blizina metro stanice

  SPA ICON

  Spa & Wellness centar

  Spa centar u zgradi BW Victoria sa unutrašnjim bazenom, saunom, savremenom teretanom i svlačionicom sa tuševima.

  SADRŽAJ KOJI ĆE OBOGATITI VAŠU SVAKODNEVICU

  Beograd na vodi je novi centar savremenog gradskog života u kom ćete pronaći sve što je vama i vašoj porodici potrebno za inspirativan život bogat sadržajima. Sve se nalazi nedaleko od vašeg doma – od bujnog zelenila do najsavremenijeg sportskog centra sa zatvorenim bazenom, modernom teretanom, spa centrom, i specijalnim programima za decu.

  Tržni centar Galerija, koji se nalazi u blizini, je idealna destinacija za šoping, gastronomiju i zabavu. Sa 300 prodavnica i više od 40 restorana i kafića, uključujući kombije sa brzom hranom, ali i najekskluzivnije restorane, Galerija ima ponešto za svakoga. Takođe, dom je jedinog IMAX bioskopa u Srbiji i drugih uzbudljivih zabavnih sadržaja.

  NAJMODERNIJA DVOJEZIČNA ŠKOLA I NAJMODERNIJI VRTIĆ NA KORAK OD NOVOG STANA!

  Okruženje kreirano da zadovolji potrebe porodičnog života, stanarima donosi blizinu državne dvojezične osnovne škole, vrtića, brojnih igrališta i sportskih terena. Vrtić nudi inspirativan prostor sa uređenim igralištem i modernim programom, dok osnovna škola pruža dvojezično obrazovanje sa savremenim nastavnim planom i programom.

  Brojni obrazovni i kulturni sadržaji u neposrednoj blizini doma mališanima obezbeđuju razigrano i kreativno odrastanje, a roditeljima značajne uštede vremena u organizovanju svakodnevnih aktivnosti.

  Dvojezična državna osnovna škola u Beogradu na vodi.
  Ljudi šetaju i voze bicikle, a deca se igraju na igralištu na Sava Promenadi tokom sunčanog, letnjeg dana.

  POSEBNE PREDNOSTI ŽIVOTNOG STILA

  Belgrade Waterfront nudi savršen balans između posla i privatnog života. Prostrano unutrašnje dvorište pored svake zgrade obuhvata dečje igralište, uređene travnjake i prostor za relaksaciju stanara i gostiju.

  Obližnji Savski park nudi mogućnost za najrazličitije sportsko-rekreativne sadržaje za pojedince i porodice, uključujući multifunkcionalni sportski teren, stoni tenis na otvorenom, stazu za džoging od 700 metara, prostor za piknik, dečije igralište i prvo interaktivno vodeno igralište u Beogradu, dok je Sava Promenada savršena lokacija za džogiranje, biciklizam ili šetnju pored reke.

  BW Iris Terasa

  OSUNČANI STANOVI SA TERASOM

  Terase odlikuju visoki prozori od poda do plafona, za obilje dnevne svetlosti i svežeg vazduha, kao i pogledi na inspirišuće okruženje.

  Prostrani lobi u zgradi BW Victoria u naselju Beograd na vodi.

  LOBI SA RECEPCIJOM I OBEZBEĐENJEM

  Recepcija, obezbeđenje i izdvojen prostor za prijem pošte smešteni su u lobiju u prizemlju.

  Kuhinja u zgradi BW Eden u Beogradu na vodi.

  KONCEPT OTVORENE KUHINJE

  Različiti planovi stanova koji uključuju kocept otvorene kuhinje omogućavaju potencijalnim vlasnicima da odaberu baš onakav životni prostor koji odgovara njihovim potrebama.

  UHVATITE NAJBOLJI TRENUTAK!

  Jasno je da biti vlasnik stana u Beogradu na vodi ne znači samo imati nekretninu na najprestižnijoj lokaciji u gradu i zemlji, već je i potvrda da ste napravili mudru investicionu odluku ukoliko je ideja izdavanje.

  Lansiranje novih zgrada u Beogradu na vodi je najbolja prilika za odluku o kupovini, jer vas tada u Prodajnom centru na Sava Promenadi očekuju najbolji izbor stanova i najpovoljniji uslovi plaćanja. Pratite nas i pridružite nam se na narednom Prodajnom danu!

  Panorama naselja Beograd na vodi.

  FAZA IZGRADNJE

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

   

  REGISTRUJ INTERESOVANJE

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh