Registruj interesovanje

ZAINTERESOVANI STE ZA KUPOVINU NEKRETNINE U BEOGRADU?

Pronađite stan u Beogradu baš po svojoj meri, u novom gradskom centru, u blizini Sava Promenade, Kule Beograd i Savskog trga. Registrujte svoje interesovanje i naši prodajni savetnici će vas kontaktirati u najkraćem roku. Dobićete profesionalnu i stručnu pomoć u izboru nekretnine, informacije o posebnim ponudama, kao i vrhunsko iskustvo u nekom od naših modernih prodajnih centara.
Osim velikog izbora stanova na sjajnoj lokaciji, očekuju vas i posebne pogodnosti kupovine kao što su stambeni krediti u ranoj fazi izgradnje. Uz ove specijalno kreirane stambene kredite možete rešiti jedno od najvećih životnih pitanja – krov nad glavom za vas i vašu porodicu.
U Beogradu na vodi pronaći ćete široku ponudu stanova u novogradnji, kreiranih tako da odgovore na potrebe modernog života. Zamišljen kao mesto za zdrav život i odrastanje, Beograd na vodi nudi brojne sadržaje koji olakšavaju život i planiranje: blizina parkova, reke Save, wellness i spa centara; mnogobrojna mesta za fizičke aktivnosti na otvorenom; blizina glavnih puteva, starog centra grada i Galerije, najvećeg šoping centra u regionu. Uživaćete u velikom broju kafića, restorana, prodavnica, usluga, muzeja i umetničkih prostora, ali ovde se nalaze i važni objekti kao što su medicinske ustanove, vrtići i osnovne škole.
U Beogradu na vodi počinje vaš novi život!

Registrujte vaše interesovanje i napravite prvi korak ka kupovini nekretnine u Beogradu.
    Kontakt
    Povratak na vrh