Doček Nove godine u Beogradu na vodi

Doček Nove godine

Najspektakularniji doček i ove godine u Beogradu na vodi

Najspektakularniji doček Nove godine u Srbiji i ovog puta biće organizovan u Beogradu na vodi. U „najluđoj noći“ 31. decembra, sa Kule Beograd biće priređen senzacionalni svetlosno-muzički performans, uz impresivni vatromet sa najviše zgrade u regionu.

docek-nove-godine-1-min
docek-nove-godine-2-min

Posetioci će u 2023. godinu uploviti uz muziku najpopularnijih domaćih izvođača – Željka Joksimovića, Jelene Tomašević i Marka Louisa. Najbolja zabava u gradu počinje 31. decembra u 20.30 časova na platou pored Starog savskog mosta, na Sava Promenadi, a ulaz je besplatan.

Noć za pamćenje otvoriće Marko Louis u 20.30, a od 21.30 za fenomenalan provod biće zadužena Jelena Tomašević. Ponoć ćemo dočekati uz vatromet i najveće hitove Željka Joksimovića koji će nastupiti u 23.00, pa sve do 01.00!

docek-nove-godine-3-min
docek-nove-godine-ikona-1-min

Osmominutni vatromet tačno u ponoć

docek-nove-godine-ikona-2-min

Koncerti najpopularnijih domaćih izvođača

docek-nove-godine-ikona-3-min

Laser šou

Igra moćnih lasera i osmominutni vatromet, propraćen muzikom specijalno komponovanom za ovu priliku, predstavljaće najlepšu scenografiju za ulazak u 2023. godinu, dok će odraz svetala na Savi upotpuniti prazničnu čaroliju. Zakoračite u Novu godinu u velikom stilu, pod svetlima Kule Beograd, novog simbola našeg glavnog grada, i budite deo jednog od najekskluzivnijih dočeka na svetu!

docek-nove-godine-4-min
Kontakt
Povratak na vrh