Novogodišnja izložba „Perspektiva 22“

Novogodišnja izložba „Perspektiva 22“

Velika kolektivna novogodišnja izložba Perspektiva 22 biće otvorena u izložbenom prostoru KvArt BW, na drugom spratu Galerije, u petak, 23. decembra, u 19 časova.

Na izložbi će biti predstavljeni radovi raznovrsnih stilova i medija dvanaest mladih i autentičnih umetnika: Aleksandre Ilić, Vladana Sibinovića, Aleksandra Kempe Stanojevića, Stefana Stevanovića Pepija, Sanje Madžarević, Jovane Krnete, Lazara Rodića, Bogdana Perića, Vladimira Miljkovića, Aleksandra Radičevića, Miljana Stevanovića i Luke Jendrišeka, koji predstavili svoje radove i na samostalnim izložbama tokom 2022. godine.

Publika će imati priliku da vidi zapažena dela sa samostalnih izložbi, ali i potpuno nove radove pojedinih autora koji će biti premijerno izloženi, svi objedinjeni ujednačenim izlagačkim tendencijama i tokovima koje Galerija ŠTAB aktivno prezentuje kroz svoj rad.

Izložbu Perspektiva 22 organizuju Galerija ŠTAB i umetnička inicijativa KvArt BW. Izložba će biti otvorena do nedelje, 8. januara 2023. godine, a radno vreme galerije KvArt BW je svakog dana od 11 do 19 časova. Ulaz na izložbu je slobodan.

Datum događaja

23. decembar 2022. 11:00:00 - 8. januar 2023. 19:00:00

Lokacija

Kontakt
Povratak na vrh