LULU PEKARA

LULU PEKARA

Spoj tradicionalnog i modernog pruža nezaboravno iskustvo svačijem nepcu.

Svaka dobra priča počinje ljubavlju pa je tako i sa našom. Želja da u Beograd donesemo nešto novo kada je svet pekarstva u pitanju i da našim mušterijama pružimo kvalitet i vrhunske proizvode otvorila nam je vrata ka uspehu o kom smo na početku mogli samo da maštamo. Sada, par godina i stotina hiljada hrskavih zalogaja kasnije sa ponosom možemo da vam predstavimo našu raznovrsnu ponudu.

U pekarske vode zaplovili smo vođeni strašću prema kvalitetnom i ukusnom hlebu. Ta strast je i dalje ista kao prvog dana, a naši hlebovi su postali ono što nas izdvaja i čini autentičnim. Osim hlebova, u našim vitrinama nalazi se raznovrstan asortiman proizvoda i sigurni smo da ćete iz naše pekare izaći sa osmehom i pecivom baš po vašoj meri. Od dobro poznatih ukusa francuskih kroasana i kiševa pa sve do neodoljivog sveta poslastičarstva, ali i brojnih zdravih zalogaja – kod nas zaista možete pronaći sve.

Ukoliko ste prvi put u Lulu pekari i ne znate odakle da počnete sa isprobavanjem izdvojili smo naše TOP predloge: rustik baget, alpski hleb, sicilijanski štapić, hrono pita sa sirom, cimet rolnica, štrudla sa makom, starinska kiflica, kiš, snack pločice i štapići, cannolo siciliano, čoko-višnja tart, domaća granola… Svaki od ovih proizvoda predstavlja nešto jedinstveno iz naše ponude i izdvaja se svojim pažljivo osmišljenim receptom koji garantuje neponovljiv ukus.

Sveži i pažljivo odabrani sastojci uz znanje i veštine naših pekara učiniće svaki zalogaj iskustvom za sebe, ali ono što ćete sigurno osetiti u svakom jesu ljubav i predanost kvalitetu bez kojih Lulu ne bi bio to što jeste. Osim uživanja u hrani, u našoj pekari čekaju vas #coffeecorner i #lounge namenjeni vašem potpunom uživanju. Sigurni smo da će komforan ambijent i ljubazno osoblje učiniti da se kod nas osećate kao u svojoj kući, a prijatna atmosfera da poželite da slatki jutarnji rituali uvek potraju barem koji minut duže.

Pridružite nam se na putu u magičan pekarski svet i oktrijte svu lepotu ukusa naših proizvoda. I da, uvek nam dođite gladni jer je naše najveće zadovoljstvo kada od nas odete siti i zadovoljni.

Informacije

Radno vreme

Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00
Subota 07:00 - 21:00
Nedelja 07:00 - 17:00

Lokacija

21, Херцеговачка, Београд, Србија.

INSTAGRAM

@lulu_pekare

FACEBOOK

https://www.facebook.com/lulupekare/

WEBSITE

https://pekaralulu.com/

Lokacija

Херцеговачка 21, Hercegovačka 21, Beograd, Srbija

Kontakt
Povratak na vrh