BW Arcadia

VAŠ NOVI DOM USELJIV VEĆ NA JESEN!

POGLEDAJTE VIŠE

BW Arcadia

od 0

244

Stana

268

Parking mesta

24

Spratova

Vaš novi dom useljiv već na jesen!

BW Arcadia nudi sve pogodnosti doma iz snova: predivne svetle stanove koji zadovoljavaju pojedinačne i porodične životne potrebe, smeštene u inspirativnom, mirnom okruženju. Kao zelena oaza u srcu grada, BW Arcadia stanarima istančanog ukusa pruža paletu mogućnosti za ostvarenje različitih životnih stilova, počevši od veličanstvenih pogleda na reku Savu, BW Park, Kulu Beograd i celokupan grad.

PRIMERI STANOVA

Trosobni stan u zgradi BW Arcadia
security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

plaza-svg-min

Uređen trg

markets-svg-min

Marketi u blizini

park-svg-min

U blizini parkova

kindergarde2-svg-min

Obdanište u blizini

Očaravajući način života

Beograd na vodi smešta koncept antičke Grčke u centar urbane metropole. BW Arcadia se nalazi u središtu Beograda na vodi, u drugom redu zgrada u odnosu na Sava Promenadu. Nudi raznolike životne pogodnosti za svoje stanovnike i na savršenom je mestu povezivanja trgovinskih i rekreativnih sadržaja sa poslovnim i istorijskim centrima Beograda.

lifestyle-bw-arcadia
BW-Arcadia-KV

INFORMACIJE O ZGRADI

BW Arcadia je dom o kome sanjate – prostrani, lepo uređeni i svetli stanovi u kojima će podjednako uživati kako pojedinci, tako i višečlane porodice.

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh