BW Arcadia

VAŠ NOVI DOM USELJIV VEĆ NA JESEN!

POGLEDAJTE VIŠE

BW Arcadia

od 0

244

Stana

268

Parking mesta

24

Spratova

Vaš novi dom useljiv već na jesen!

BW Arcadia nudi sve pogodnosti doma iz snova: predivne svetle stanove koji zadovoljavaju pojedinačne i porodične životne potrebe, smeštene u inspirativnom, mirnom okruženju. Kao zelena oaza u srcu grada, BW Arcadia stanarima istančanog ukusa pruža paletu mogućnosti za ostvarenje različitih životnih stilova, počevši od veličanstvenih pogleda na reku Savu, BW Park, Kulu Beograd i celokupan grad.

PRIMERI STANOVA

Stan u zgradi BW Arcadia
Skica stana u zgradi BW Arcadia
Trosobni stan u zgradi BW Arcadia
security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

plaza-svg-min

Uređen trg

markets-svg-min

Marketi u blizini

park-svg-min

U blizini parkova

kindergarde2-svg-min

Obdanište u blizini

Očaravajući način života

Beograd na vodi smešta koncept antičke Grčke u centar urbane metropole. BW Arcadia se nalazi u središtu Beograda na vodi, u drugom redu zgrada u odnosu na Sava Promenadu. Nudi raznolike životne pogodnosti za svoje stanovnike i na savršenom je mestu povezivanja trgovinskih i rekreativnih sadržaja sa poslovnim i istorijskim centrima Beograda.

lifestyle-bw-arcadia
BW-Arcadia-KV

INFORMACIJE O ZGRADI

BW Arcadia je dom o kome sanjate – prostrani, lepo uređeni i svetli stanovi u kojima će podjednako uživati kako pojedinci, tako i višečlane porodice.

Lokacija zgrade BW Arcadia

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh