PLAN OTPLATE

Na 7 rata uz 0% kamate

Investirajte u vašu budućnost i budućnost vaše porodice!

Iskoristite specijalan plan otplate na 7 rata uz 0% kamate tokom izgradnje.

Belgrade Waterfront u ponudi ima veliki broj zgrada u ranoj fazi izgradnje. Registrujte se i saznajte više o ponudi.

Vreme je da rešite jedno od najvažnijih životnih pitanja – krov nad glavom!

Izaberite svoj novi dom u blizini parkova, reke i Sava Promenade. Belgrade Waterfront predstavlja vrhunac savremenog gradskog života, kao mesto susreta modernog okruženja, zelenila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije.

Sve je prilagođeno lagodnom i dobro organizovanom životu, a posebna pogodnost za porodice sa decom je blizina vrtića, kao i najsavremenije državne dvojezične škole.

Porodični život, rad i zabava na jednom mestu

Beograd na vodi osmišljen je tako da odgovori na potrebe porodica, ali i pojedinaca koji žele da im sve bude nadohvat ruke.

Ovde vas očekuju stanovi sa obiljem dnevnog svetla, zgrade sa garažama i obezbeđenjem, prostor za rekreaciju i sportske aktivnosti, najmoderniji sportski i spa centri, restorani i kafići, tržni centar Galerija, širok asortiman prodavnica i usluga, muzeji, dečije pozorište, i sve to u blizini starog gradskog centra i dve buduće linije metroa.

FAZA IZGRADNJE

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  Sve nekretnine

  BW Rima

  TU GDE SVE IMA

  BW NOTA

  MELODIJA VAŠEG ŽIVOTA

  BW Victoria

  Luksuzni stanovi i život bez kompromisa
  Kontakt
  Povratak na vrh