SLOŽITE SAVRŠEN PORODIČNI ŽIVOT

PORODIČNI STANOVI NA NAJBOLJOJ LOKACIJI

RAJ ZA CELU PORODICU U SRCU BEOGRADA VEĆ OD 2950€/M² + PDV

Započnite novi život u bajkovitom okruženju koje pruža sve mogućnosti za ispunjeno slobodno vreme sa porodicom i prijateljima.

Beograd na vodi je za vas pripremio ograničenu ponudu za kupovinu dvosobnih i trosobnih stanova. Platite samo 20% sada, a ostalih 80% pred useljenje.

Registrujte svoje interesovanje već danas i saznajte detalje ponude.

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  dijaspora-3-001-min

  Sava Promenada

  SCHOOL-min

  Blizina dvojezične osnovne škole

  dijaspora-3-004-min

  Blizina vrtića

  dijaspora-3-003-min

  Blizina Savskog parka

  dijaspora-3-005-min

  Galerija

  dijaspora-3-006-min

  Blizina metro stanice

  SADRŽAJ KOJI ĆE OBOGATITI VAŠU SVAKODNEVICU

  Beograd na vodi je novi centar savremenog porodičnog života u kom ćete pronaći sve što je vama i vašoj porodici potrebno za inspirativan život bogat sadržajima. Sve se nalazi nedaleko od vašeg doma – od bujnog zelenila do najsavremenijeg sportskog centra BW Apollo, sa zatvorenim bazenom, modernom teretanom, spa centrom, i specijalnim programima za decu.

  Pronađite stan iz snova u blizini Savske ulice i živopisnog Savskog trga, dok su Sava Promenada i obližnji parkovi idealne lokacije za rekreaciju, porodične šetnje u prirodi i vožnju bicikla. Osim toga, možete se opustiti u tržnom centru Galerija, mestu najboljeg šopinga, restorana, kafića i prvog IMAX bioskopa na Balkanu.

  NAJBOLJE DRŽAVNE OBRAZOVNE INSTITUCIJE U NEPOSREDNOJ BLIZINI

  Sa najsavremenijim državnim vrtićem i osnovnom školom na samo nekoliko koraka od vašeg doma, Beograd na vodi predstavlja idealno okruženje koje deci omogućava savršene uslove za razvoj. Vrtić nudi inspirativan prostor sa uređenim igralištem i modernim programom, dok osnovna škola pruža dvojezično obrazovanje sa savremenim nastavnim planom i programom.

  Najmlađi članovi porodice u slobodno vreme moći će da istražuju svet umetnosti i kulture kroz Istorijski muzej Srbije (u zgradi nekadašnje Glavne železničke stanice) i dečiji centar.

  PAMETNA INVESTICIJA U BUDUĆNOST PORODICE

  Ukoliko ste u potrazi za svojim novim domom, Belgrade Waterfront je idealna destinacija za vas jer vam nudi savršenu kombinaciju modernog okruženja, zelenila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije.

  Stanarima je na raspolaganju veliki izbor stanova koji zadovoljavaju najviše standarde gradskog življenja. Stambene jedinice sa dve ili tri spavaće sobe predstavljaju idealan izbor za porodice sa decom kojima je potreban veći životni prostor.

  dijaspora-3-011-min

  Podzemna garaža

  dijaspora-3-012-min

  Obezbeđenje 24/7

  dijaspora-3-007-min

  Sportski centar BW Apollo

  dijaspora-3-002-min

  Kafići i restorani

  dijaspora-3-010-min

  Spa & Wellness centar

  pozorište

  Kulturni i sportski sadržaji

  CENA STANOVA NOVOGRADNJE VEĆ OD 2950€/m² + PDV

  Iskoristite posebnu ponudu i platite samo 20% sada, a ostalih 80% pred useljenje.

  Ukoliko vam više odgovara, imamo i drugu opciju plaćanja, a to je pogodnost otplate na 7 rata uz 0% kamate tokom izgradnje.

  Plan-otplate-kolaž-SR

  FAZA IZGRADNJE

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

   

  REGISTRUJ INTERESOVANJE

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh