Bluewash

Bluewash

Bluewash nudi novi koncept održavanja vozila, potpuno nova tehnologija pranja vozila, moderan sistem naplate, ekskluzivno članstvo sa privilegijama kroz aplikaciju, jednostavan pristup pranju kao i jedinstven doživljaj tokom procesa pranja.

Naše perionice se po automatizmu prilagođavaju vozilima svih oblika i veličina. Očekujte besprekoran, sjajan automobil nakon svakog pranja. Najmodernija oprema i najviši nivo kvaliteta hemikalija iz profesionalne linije učiniće vaše iskustvo pranja zabavom sa vrhunskim rezultatom za manje od 3 minuta.

Ekspresno pranje je konstruisano na bazi opreme vrhunskih performansi sa konvejerom sa dve trake, lukovima sa trostrukim sistemom nanošenja hemikalija, četkama koje su izrađene od pene i tekstila i time potpuno bezbedne za vozila, snažnim sušačima. Potrošačima su na raspolaganju i moderni usisivači za potrebe sređivanja enterijera vozila kao i mašine najmoderne generacije za automatsko pranje gumenih i velurskih patosnica.

Tri različita načina plaćanja dozvoljavaju brz i lak pristup perionici. Jednostavno platite novcem ili karticom ili pak aplikacijom sa mobilnog telefona.

Informacije

Radno vreme

Ponedeljak - Nedelja: 08:00 - 22:00

KONTAKT I REZERVACIJE

060/6788-471

EMAIL

[email protected]

Lokacija

14, Bulevar Vudroa Vilsona, Београд, Србија.

WEBSITE

https://bluewash.rs/

INSTAGRAM

@bluewash.galerija

YOUTUBE

https://www.youtube.com/@bluewash

Lokacija

Bulevar Vudroa Vilsona 14, Bulevar Vudroa Vilsona 14, Београд, Србија

Kontakt
Povratak na vrh