Jeranui Eyelash Factory & Beauty Centar

Jeranui Eyelash Factory & Beauty Centar

Eyelash Factory je ekskluzivni edukativni i prodajni centar koji se bavi sertifikovanom edukacijom nadogradnje MINK trepavica, laminacijom trepavica i obrva, kao i prodajom MINK trepavica, kompletnog materijala i propratne opreme za nadogradnju. Proizvode možete direktno kupiti u našem prodajnom centru ili poručiti, a mi Vam proizvode šaljemo kurirskom službom. Ono što ovu kompaniju definitivno izdvaja od drugih jeste konstantna želja za usavršavanjem, napredovanjem, poseban pristup, stav, odnos i ljubaznost prema svakom klijentu. Pored toga sto pruža edukacije polaznicima koji žele da se usavrše ili prvi put susretnu sa učenjem nadogradnje trepavica, ova kompanija garantuje uspeh i sigurnost. Svakom polazniku se posvećujemo maksimalno, sa posebnim stilom i težnjom ka boljitku. Eyelash Factory kompanija takođe nudi i prodaju širokog spektra materijala neophodnog za rad.

Preko 15 godina truda, ulaganja i usavršavanja na svetskim edukacijama dovele su vlasnicu i saradnike Eyelash Factory kompanije do samog vrha, uspeha i prepoznatljivosti u svakom segmentu poslovanja. Njihovi dokazi i jasni pokazatelji za uspehom prikazuje veliki broj dugogodišnjih klijenata, koji se iznova i sa poverenjem uvek rado vraćaju.

Nakon toliko godina rada i usavršavanja vlasnica kompanije došla je na ideju da otvori i ekskluzivan Beauty Centar, u kom možete dobiti usluge poput manikira, pedikira, nadogradnje trepavica, lash lift, brow lift, šminkanja, depilacije, tretmane lica i tela Endosfera aparatom, relax masaže i još mnogo toga što je današnjoj savremenoj populaciji neophodno. Stručan i ljubazan tim će Vas rado dočekati i pružiti zadivljujuću negu koja Vam je potrebna. Visoko kvalitetni preparati su takođe zagarantovani. Posetite Jeranui Beauty Centar i uverite se sami.

Informacije

Radno vreme

Ponedeljak-subota 09:00-21:00, nedelja 10:00-16:00

KONTAKT I REZERVACIJE

Jeranui Eyelash Factory tel: 063565959

EMAIL

[email protected]

Lokacija

10, Bulevar Vudroa Vilsona, Београд, Србија.

WEBSITE

https://eyelashfactory.rs/

INSTAGRAM

@eyelash_factory_serbia

Lokacija

Bulevar Vudroa Vilsona 10, Bulevar Vudroa Vilsona 10, Београд, Србија

Kontakt
Povratak na vrh