TESLA MEDICAL

TESLA MEDICAL

Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da svima koji žive i rade u Belgrade Waterfront-u saopštimo sjajne vesti.

Najmodernija poliklinika Tesla Medical konačno je otvorena upravo u ovom naselju, a njenu okosnicu čini tim najistaknutijih lekara u regionu, koji će se postarati da svakom pacijentu bude pružena maksimalna posvećenost, u skladu sa principima koje Tesla Medical neguje.

Najmodernija svetska dostignuća u oblasti medicine očekuju vas upravo u Tesla Medical-u. Laboratorija poseduje opremu najsavremenije tehnologije za biohemijska, hematološka, mikrobiološka, genetička i patohistološka ispitivanja. Tesla Medical, kao najmodernija klinika prati i svetske trendove i time kao prvi na ovim prostorima donosimo inovacije na našem tržitu, primenu polivitaminskih i nutritivnih infuzionih terapija kojima bi sebi olakšali svakodnevnicu i pomogli organizmu da se brže oporavi od stresogene svakodnevnice, različitih bolesti i stanja kao i neprospavanih noći nakon mamurkula.

Još jedna od usluga koje su vam dostupne u Tesla Medical-u jesu lečenje COVID pacijenata i Post Covid pregledi, koji se obavljaju u toku same bolesti, kao i nakon preležane bolesti, kako bi se telo što pre oporavilo i povratilo narušenu energiju. Pored pobrojanih usluga, u Tesla Medical-u možete dobiti i usluge kardiologije, endokrinologije, pulmologije, vaskularne hirurgije, neurologije, hematologije, dermatologije, urologije, reumatologije i nefrologije. Takođe, Tesla Medical nudi usluge kućnog lečenja I patronaže.

Ono što će posebno obradovati one koji rade u Belgrade Waterfront-u, jeste činjenica da smo pripremili 20% popusta na sve usluge zaposlenima u lokalima u sklopu naselja, kao i 30% popusta svim zaposlenima u BW menadžmentu.

Dobro nam došli, sa nama ste sigurni.

Informacije

Radno vreme

Radnim danima i subotom 08h - 22h
Nedeljom 10h - 18h

KONTAKT I REZERVACIJE

+381 66 800 7770

Lokacija

13, Hercegovačka, Beograd, Serbia.

INSTAGRAM

@tesla_medical_beograd

Lokacija

BW Magnolia, Hercegovačka 13a, Belgrade, Serbia

Kontakt
Povratak na vrh