UniCredit Banka

UniCredit Banka

UniCredit Banka, članica UniCredit Grupe, jedna je od najvećih i sistemski najvažnijih banaka na lokalnom tržištu, i pouzdan je partner za fizička i pravna lica. Sa mrežom od 73 ekspoziture širom Srbije, kao i stalnim fokusom na potrebe građana i privrede, banka ostvaruje stabilne rezultate u svim oblastima poslovanja. U segmentu korporativnog-investicionog bankarstva ostali smo prvi izbor za čak 75 od 100 najvećih kompanija u Srbiji, što sa sigurnošću govori o poverenju koje nam srpske kompanije pružaju.

Naša svrha je da osnažimo zajednice da napreduju, pružajući najbolje u klasi za sve zainteresovane strane, otključavajući pun potencijal naših klijenata i naših ljudi širom Evrope. Održivost je deo načina na koji poslujemo u UniCredit-u i nastavljamo da podržavamo naše klijente, zajednicu, partnere i industriju u celini da postanu sve održiviji. Od početka svog poslovanja u Srbiji, Unicredit Banka je aktivna u finansiranju obnovljivih izvora energije, kako samostalno, tako i kroz učešće u partnerskim projektima.

Zadovoljstvo nam je što smo od 10. jula 2023. godine počeli sa radom na novoj eksluzivnoj lokaciji u Beograu na vodi, na adresi Vudroa Vilsona 8v. Naša mreža je postala bogatija za još jednu modernu i savremenu ekspozituru, u kojoj ćemo moći da vam pružimo kvalitetniju uslugu. Kao banka koja kontinuirano osnažuje zajednicu u kojoj posluje i misli na svoje sugrađane, pripremili smo i specijalnu ponudu za sve nove klijente koji otvore Paket račun Gold i prenesu zaradu u našu banku.

Informacije

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00

KONTAKT I REZERVACIJE

+381113777888

EMAIL

[email protected]

Lokacija

8V, Bulevar Vudroa Vilsona, Београд, Србија.

WEBSITE

https://www.unicreditbank.rs

TWITTER

https://twitter.com/UniCredit_RS

LINKEDIN

https://www.linkedin.com/company/unicredit-bank-serbia

YOUTUBE

https://www.youtube.com/user/UniCreditBankaSrbija

Lokacija

Bulevar Vudroa Vilsona 8V, Bulevar Vudroa Vilsona 8V, Београд, Србија

Kontakt
Povratak na vrh