SKY VILLAS & PENTHOUSES

Život na najvišem nivou

BW RIVIERA
SKY VILLAS

Sky Villa dupleks stanovi pozicionirani su na uglovima zgrade, obezbeđujući zadivljujući pogled na reku i Sava Promenadu. Svaki detalj izuzetnih dupleks stanova u premijum zgradi na samoj obali reke osmišljen je tako da podrži jedinstveni životni stil svojih stanara. Zgrada se nalazi pored Kule Beograd, a Galerija, najbolje mesto šopinga u gradu, je na samo nekoliko minuta šetnje.

BW_P17b_Riviera_Sky-Villa_Visuals_Living-room-1024x1024
Copy-of-BW_17b_Sky-villa_Master-Bathroom

MASTER KUPATILO

Kupatilo sa duplim tušem i slobodnostojećom kadom tokom toplih dana će postati vaše omiljeno mesto za al fresco hedonizam, jer se balkonska vrata iz kupatila otvaraju ka privatnoj terasi, čime se praktično dobija otvoreni prostor.

Copy-of-BW_P17b_Riviera_Sky-Villa_Visuals_Staircase_ppl

PROSTRANI HODNIK I DNEVNA SOBA

Stanare na ulazu u Sky Villa dočekuje prostrani hodnik, na koji se nadovezuje dnevna soba sa duplom spratnom visinom i terasom, pa je ovaj prostor idealan kako za intimne događaje, tako i za veća okupljanja.

Copy-of-BW_P17b_Riviera_Sky-Villa_Visuals_Dining

DVE KUHINJE

Pripremanje hrane ritual je kojem ćete se uvek radovati, jer Sky Villa stanovi imaju dve kuhinje – jednu za obradu hrane, a drugu za kuvanje.

BW PERLA PENTHOUSE STANOVI

Izuzetni dupleks stanovi na poslednja dva nivoa zgrade BW Perla su dvostrano ili trostrano orijentisani, pa se pogled iz njih pruža istovremeno i ka reci i ka gradskom jezgru. Na raspolaganju su dupleks stanovi sa tri, četiri ili pet spavaćih soba. Smeštena na najizuzetnijoj lokaciji u prestonici, u prvom redu zgrada do reke Save, savremenog arhitektonskog rešenja, BW Perla koristi sav potencijal svoje ekskluzivne pozicije.

BW_17b_Penthouse-living-room-2-1024x1024
Copy-of-BW_17b_Penthouse-bathroom

SAUNA

Dva najveća dupleks stana u BW Perla se, osim neprikosnovenim komforom, ističu i master kupatilom u okviru kojeg je predviđena sauna. Sva kupatila imaju električno podno grejanje

Copy-of-BW_17b_Penthouse-dining-a

PREP KITCHEN

Pored glavne kuhinje, predviđena je i odvojena prostorija za pripremu hrane. U penthouse stanu sa pet spavaćih soba nalazi se pravi hedonistički biser – zona za vinariju.

Copy-of-BW_17b_Penthouse-living-room-1-a

PROSTRANA DNEVNA SOBA

Sve dnevne sobe su duple spratne visine sa galerijama na gornjoj etaži koje nadgledaju prostor dnevnog boravka.

BW EDEN I BW NIKA PENTHOUSE STANOVI

Penthaus stanovi u zgradama BW Nika i BW Eden preko dana su okupani prirodnim svetlom, dok je svetlucava noćna panorama grada scenografija koja će i najprobirljivije kupce ostaviti bez daha. Veličanstven pogled od čak 270 stepeni pruža se iz svih prostorija na uglovima zgrade. U blizini su nedavno rekonstruisanog Savskog trga, Savskog parka i reke Save. U unutrašnjem dvorištu nalazi se sportski centar BW Apollo sa bazenom i spa sadržajima, a nadomak zgrada ukrštaće se prve dve linije metroa.

BW_Plot-16_Eden_Penthouse_Dnevna-Soba_Izmene-3-1024x768
BW_Plot-16_Eden_Penthouse_Spavaca-Soba_People-1024x768

Dnevni boravak sa duplom spratnom visinom je „srce“ ovog izuzetnog stambenog prostora, koji ima još četiri spavaće i jednu radnu dnevnu sobu. Na spratu se nalazi i privatna spa zona za relaksaciju. Umesto standardnih radijatora, penthausi u zgradama BW Eden i BW Nika imaju podne konvektore, za dodatnu udobnost stanovanja u ovom arhitektonskom remek delu.

Artboard 7

Obezbeđenje 24/7

Artboard 10

Blizina škole

GARAGE-ICON-min

Pristup garaži

PARK-ICON

U blizini parkova

SPA-ICON

Wellness centar

Artboard 8

Kafići i restorani

Faza izgradnje

Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Kontakt
Povratak na vrh