SVI ŽIVOTNI STILOVI NA JEDNOM MESTU

KOLEKCIJA STANOVA PO VAŠOJ MERI

Belgrade Waterfront je uzbudljiv, moderan kompleks mešovite namene koji svima pruža vrhunske mogućnosti za život.

Pojedinci, mladi parovi, porodice sa decom i stanari svih uzrasta i interesovanja uživaće u spektakularnim pogledima, uređenim zajedničkim dvorištima, pešačkim i biciklističkim stazama, kao i neposrednoj blizini dva parka, rečnoj obali, najmodernijim državnim obrazovnim institucijama, jedinstvenoj zelenoj pijaci, restoranima, kafićima, hotelima i sadržajima za šoping, zabavu i kulturu bez konkurencije bilo gde u regionu.

Upravo zbog toga što je Beograd na vodi namenjen najrazličitijim stilovima života, izdvojili smo za vas specijalne stambene jedinice, prilagođene vašim potrebama, kako biste lakše doneli odluku prilikom izbora novog doma.

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  STANOVI ZA POJEDINCE I MLADE PAROVE

  Dobro došli u Beograd na vodi – mesto gde se stil, elegancija i komfor susreću kako bi stvorili savršeno okruženje za mlade pojedince i parove.

  Bez obzira da li ste pojedinac u potrazi za sopstvenim životnim prostorom ili mladi par koji planira zajednički dom, stanovi u Beogradu na vodi pružaju udobnost i prostor prilagođen vašem životnom stilu. Sa modernim sadržajima, blizinom gradskih atrakcija i raznovrsnim mogućnostima, Belgrade Waterfront je idealan izbor za mlade koji žele život na najekskluzivnijoj lokaciji u gradu.

  STUDIO

  32,44 M²

  MLADALAČKI STAN ZA URBAN I AKTIVAN STIL ŽIVOTA

  Smeštena u trećem redu od Save, nedaleko od Savskog trga, sa dva parka nadohvat ruke i sportskim centrom na samom pragu, stambena zgrada BW Eden garantuje najbolje od dinamičnog i relaksiranog života u Beogradu.

  Pojedinci i mladi parovi mogu da se prepuste čarima dinamičnog okruženja koje predvodi Galerija, mesto najboljeg šopinga,restorana, kafića i prvog IMAX bioskopa na Balkanu.

  BW Eden poseduje podzemnu garažu, skladišnu prostoriju za bicikle i opremu i „pet station“, gde mozete da očistite kućne ljubimce nakon povratka iz šetnje, dok ćete u podnožju zgrade pronaći niz prodavnica i lokala za sve vaše potrebe.

  BW APOLLO ICON

  Sportski centar

  GALERIJA

  Galerija

  promenada _river icon

  Sava Promenada

  RESTORANI I KAFICI

  Kafići i restorani

  Padel tenis

  Padel

  metro

  Metro stanica

  JEDNOIPOSOBAN STAN

  45,96 M²

  POČETAK ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA U IDEALNOM OKRUŽENJU

  Smeštena odmah prekoputa tržnog centra Galerija, BW Rima pruža intimnu atmosferu življenja u samom srcu prestonice, sa izuzetnom povezanošću sa ostatkom grada. Najprodavaniji stan u Beogradu na vodi, sa površinom od 46m² savršen je izbor za mlade parove koji žele ovde da započnu zajednički život.

  Stanari zgrade BW Rima uživaće u bezbednosti i neposrednom pristupu zajedničkom dvorištu sa bujnim zelenilom, zonom za opuštanje, kao i malom javnom trgu.

  Još jedna prednost zgrade BW Rima je neposredna blizina pijace koja će postati novo mesto za druženje sa prijateljima i porodicom, a obuhvata centralnu halu, pijačne tezge, ugostiteljske i maloprodajne sadržaje, kao i obezbeđen parking.

  Ložionica

  Kreativni centar Ložionica

  SPA ICON

  Spa & Wellness centar

  metro

  Metro stanica

  PET STATION

  Stanica za kućne ljubimce

  GALERIJA

  Galerija

  Padel tenis

  Padel

  PORODIČNI STANOVI

  Započnite novi život u bajkovitom okruženju koje pruža sve mogućnosti za ispunjeno slobodno vreme sa porodicom i prijateljima.

  Prostrani i funkcionalni stanovi Beograda na vodi su ne samo dom, već i mesto gde se rađaju nezaboravni porodični trenuci. Uz obližnje obrazovne institucije, parkove, zelene površine i raznovrsne društvene, kulturne i sportske sadržaje, Belgrade Waterfront postaje savršeno okruženje za bezbrižno odrastanje, igru i stvaranje neprocenjivih porodičnih uspomena.

  DVOSOBAN STAN

  56,42 M²

  STANOVI STVORENI ZA RADOSNE I SIGURNE PRVE KORAKE

  Zahvaljujući idealnoj poziciji u četvrtom redu od reke Save, BW Echo svojim stanarima garantuje jedinstven ugođaj stanovanja u prestonici.

  Porodice sa decom će dočekati udobno i sigurno okruženje sa vrtićem, školom i igralištem za sve potrebe ispunjenog porodičnog života, dok blizina raskošnog Savskog parka nudi pregršt sadržaja kao što su višenamenski sportski teren, stolovi za stoni tenis, prostor za piknik, 700m dugačku trim stazu, bezbedno dečije igralište i prvo interaktivno vodeno igralište u Beogradu.

  Na svakom koraku očekuju vas uređeni zeleni džepovi, najbolji kafići i restorani, pregršt uslova i sadržaja za rekreaciju ili opuštanje, uz neposrednu blizinu najboljeg mesta za šoping u Beogradu – tržni centar Galerija.

  PARK ICON

  Savski park

  kindergarden

  Državna osnovna  škola i vrtić

  promenada _river icon

  Sava Promenada

  Pijaca

  Pijaca

  Odlaganje dečijih kolica

  Ostava za kolica za bebe

  GALERIJA

  Galerija

  TROSOBAN STAN

  76,65 M²

  SAVRŠEN DOM ZA BEZBRIŽNO ODRASTANJE VAŠE DECE

  Pozicionirana u neposrednoj blizini Savskog parka, prema Savskoj ulici, BW Eterna predstavlja idealan ambijent za ujedno miran i dinamičan život.

  Zgrada ima recepciju sa obezbeđenjem, a poseduje i direktan izlaz na zajedničko živopisno dvorište sa igralištem i prostorom za relaksaciju. Zbog specifične arhitekture, dvorište BW Eterne namenjeno stanarima idealno je ušuškano između dva krila zgrade.
  Zahvaljujući tome, kao i vrtiću u prizemlju zgrade i neposrednoj blizini škole, nećete morati da pravite kompromise koji bi uticali na kvalitet vašeg porodičnog života.

  Za sve ljubitelje kupovine, važno je istaći da se na samo pra minuta hoda nalazi Galerija, a uskoro i moderna zatvorena gradska pijaca gde ćete pronaći sveže namirnice za svoju porodicu.

  kindergarden

  Državna osnovna  škola i vrtić

  Ložionica

  Kreativini centar Ložionica

  Pijaca

  Pijaca

  Biciklističke staze

  Biciklističke staze

  PARK ICON

  Savski park

  SECURITY ICON

  Obezbeđenje 24/7

  TROSOBAN STAN

  88,99 M²

  MESTO GDE SU POTREBE PORODICE NA PRVOM MESTU

  BW Sensa se nalazi u neposrednoj blizini državne osnovne škole, tržnog centra Galerija sa IMAX bioskopom, Savskog trga i najsavremenije pijace u gradu.

  Zahvaljujući obliku zgrade koji podseća na ćirilično slovo P, unutrašnje dvorište postaje prava mala zelena, tiha i bezbedna oaza u srcu BW Sense. Neposredna blizina Savskog parka donosi izobilje mogućnosti za relaksaciju i aktivan život, dok se na nekoliko minuta šetnje od zgrade nalazi popularna Sava Promenada. Idealna je za sve aktivnosti na otvorenom – šetnju, džoging, odbojku na pesku, vežbanje na spravama i vožnju bicikla ili rolera.

  Pored toga, ne propustite najsavremeniji sportski centar koji sadrži zatvoreni bazen, modernu teretanu, spa centar, kafić i specijalne programe za decu.

  Biciklističke staze

  Biciklističke staze

  BW APOLLO ICON

  Sportski centar

  GALERIJA

  Galerija

  Ložionica

  Kreativini centar Ložionica

  RESTORANI I KAFICI

  Kafići i restorani

  promenada _river icon

  Sava Promenada

  JEDNOSTAVAN PUT KA VAŠEM SAVRŠENOM DOMU

  Znamo koliko je dom važan deo vašeg života. Zbog toga smo napravili selekciju stanova koji odgovaraju različitim životnim fazama. Izaberite stan u urbanoj zajednici koja predstavlja najbolje od mirnog i dinamičnog okruženja, a u kojoj su vaše potrebe uvek na prvom mestu.

  Neka sledeći korak ka vašem savršenom domu bude jednostavan – registrujte interesovanje, a naši prodajni savetnici su tu da vam pomognu u svakom koraku na tom putu.

  Savska ulica u Beogradu na Vodi

  Faza izgradnje

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

  REGISTRUJ INTERESOVANJE

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh