SVI ŽIVOTNI STILOVI NA JEDNOM MESTU

KOLEKCIJA STANOVA PO VAŠOJ MERI

Beograd na vodi je moderan kompleks mešovite namene, koji pruža vrhunske mogućnosti za život svima. Pojedinci, parovi, porodice i stanari svih uzrasta i interesovanja uživaće u pogledima, dvorištima, stazama, parkovima, rečnoj obali, obrazovnim institucijama, pijaci, restoranima, hotelima i sadržajima za šoping, zabavu i kulturu bez premca u regionu.

Specijalne stambene jedinice u zgradama BW Rima, BW Bella i BW Sensa prilagođene su različitim stilovima života kako biste lakše doneli odluku prilikom izbora novog doma. Istražite najnoviju kolekciju i registrujte svoje interesovanje već danas!

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  STANOVI ZA POJEDINCE I MLADE PAROVE

  Bez obzira da li ste pojedinac u potrazi za sopstvenim životnim prostorom ili mladi par koji planira zajednički dom, stanovi u Beogradu na vodi pružaju udobnost i prostor prilagođen vašem životnom stilu. Sa modernim sadržajima, blizinom gradskih atrakcija i raznovrsnim mogućnostima, Belgrade Waterfront je idealan izbor za mlade koji žele život na najekskluzivnijoj lokaciji u gradu.

  STUDIO

  188.989€ + PDV

  43,20 M²

  MLADALAČKI STAN ZA URBAN I AKTIVAN STIL ŽIVOTA

  Pozicionirana u neposrednoj blizini Kule Beograd, sa direktnim pristupom Sava Promenadi, Galeriji i novoj luksuznoj pešačkoj zoni, BW Bella je idealan izbor za vaš novi dom.

  Pojedinci i mladi parovi mogu da se prepuste čarima dinamičnog okruženja koje predvodi Galerija, mesto najboljeg šopinga,restorana, kafića i prvog IMAX bioskopa na Balkanu.

  BW Bella ima unutrašnje dvorište zamišljeno kao ogroman park koji obuhvata različite sadržaje, direktnu vezu sa bazenom, gde će stanari imati pristup i spa centru, savremenoj teretani, svlačionicama sa tuševima i sportsko-rekreativnim sadržajima.

  BW APOLLO ICON

  Sportski centar

  GALERIJA

  Galerija

  promenada _river icon

  Sava Promenada

  RESTORANI I KAFICI

  Kafići i restorani

  Padel tenis

  Padel

  metro

  Metro stanica

  JEDNOSOBAN

  203.535€ + PDV

  46,72 M²

  POČETAK ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA U IDEALNOM OKRUŽENJU

  Smeštena odmah prekoputa tržnog centra Galerija, BW Rima pruža intimnu atmosferu življenja u samom srcu prestonice, sa izuzetnom povezanošću sa ostatkom grada.

  Stanari zgrade BW Rima uživaće u bezbednosti i neposrednom pristupu zajedničkom dvorištu sa bujnim zelenilom, zonom za opuštanje, kao i malom javnom trgu.

  Još jedna prednost zgrade BW Rima je neposredna blizina pijace koja će postati novo mesto za druženje sa prijateljima i porodicom, a obuhvata centralnu halu, pijačne tezge, ugostiteljske i maloprodajne sadržaje, kao i obezbeđen parking.

  Biciklističke staze

  Biciklističke staze

  BW APOLLO ICON

  Sportski centar

  GALERIJA

  Galerija

  Ložionica

  Kreativini centar Ložionica

  RESTORANI I KAFICI

  Kafići i restorani

  promenada _river icon

  Sava Promenada

  PORODIČNI STANOVI

  Prostrani i funkcionalni stanovi Beograda na vodi su ne samo dom, već i mesto gde se rađaju nezaboravni porodični trenuci. Uz obližnje obrazovne institucije, parkove, zelene površine i raznovrsne društvene, kulturne i sportske sadržaje, Belgrade Waterfront postaje savršeno okruženje za bezbrižno odrastanje, igru i stvaranje neprocenjivih porodičnih uspomena.

  DVOSOBAN STAN

  228.080€ + PDV

  61,50 M²

  STANOVI STVORENI ZA RADOSNE I SIGURNE PRVE KORAKE

  Zahvaljujući idealnoj poziciji u četvrtom redu od reke Save, BW Rima svojim stanarima garantuje jedinstven ugođaj stanovanja u prestonici.

  Porodice sa decom će dočekati udobno i sigurno okruženje sa vrtićem, školom i igralištem za sve potrebe ispunjenog porodičnog života, dok blizina raskošnog Savskog parka nudi pregršt sadržaja kao što su višenamenski sportski teren, stolovi za stoni tenis, prostor za piknik, 700m dugačku trim stazu, bezbedno dečije igralište i prvo interaktivno vodeno igralište u Beogradu.

  Na svakom koraku očekuju vas uređeni zeleni džepovi, najbolji kafići i restorani, pregršt uslova i sadržaja za rekreaciju ili opuštanje, uz neposrednu blizinu najboljeg mesta za šoping u Beogradu – tržni centar Galerija.

  PARK ICON

  Savski park

  kindergarden

  Državna osnovna  škola i vrtić

  promenada _river icon

  Sava Promenada

  Pijaca

  Pijaca

  Odlaganje dečijih kolica

  Ostava za kolica za bebe

  GALERIJA

  Galerija

  TROSOBAN STAN

  274.444€ + PDV

  89,48 M²

  MESTO GDE SU POTREBE PORODICE NA PRVOM MESTU

  BW Sensa nalazi se u okviru Elements kompleksa, u Park distriktu Belgrade Waterfront-a, duž nove saobraćajnice paralelne sa Savskom ulicom. Pozicionirana je u četvrtom redu od reke Save, u udobnom zagrljaju Savskog parka, pružajući nesvakidašnji ugođaj svojim stanarima.

  BW Sensa poseduje sve ono što očekujete od životnog prostora u savremenoj gradskoj sredini. Predstavlja pravo utočište za sve one koji su u potrazi za idealnom simbiozom mesta za život i rad.

  Neposredna blizina Savskog parka pruža Vam izobilje mogućnosti za relaksaciju i aktivan život, dok se na nekoliko minuta šetnje od zgrade nalazi popularna Sava Promenada, idealno mesto za rekreaciju, porodično ili opuštanje sa prijateljima pored reke.

  JEDNOSTAVAN PUT KA VAŠEM SAVRŠENOM DOMU

  Znamo koliko je dom važan deo vašeg života. Zbog toga smo napravili selekciju stanova koji odgovaraju različitim životnim fazama. Izaberite stan u urbanoj zajednici koja predstavlja najbolje od mirnog i dinamičnog okruženja, a u kojoj su vaše potrebe uvek na prvom mestu.

  Neka sledeći korak ka vašem savršenom domu bude jednostavan – registrujte interesovanje, a naši prodajni savetnici su tu da vam pomognu u svakom koraku na tom putu.

  Savska ulica u Beogradu na Vodi

  Faza izgradnje

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

  REGISTRUJ INTERESOVANJE

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh