Srpska Nova godina dočekana uz multimedijalni spektakl na Kuli Beograd

Srpska Nova godina dočekana uz multimedijalni spektakl na Kuli Beograd

Početak Nove godine po julijanskom kalendaru obeležio je još jedan veliki multimedijalni spektakl na Kuli Beograd, čime se na najvišoj zgradi u Srbiji i regionu nastavio niz obeležavanja značajnih datuma u januaru na potpuno nesvakidašnji način.

Neposredno pre „sklapanja kazaljki“ u noći između 13. i 14. januara, na Kuli Beograd, novom simbolu srpske prestonice, emitovana je specijalna novogodišnja projekcija sa nacionalnim simbolima, a kada je odbrojana i poslednja sekunda stare godine, na nebu iznad Save usledio je još jedan senzacionalni pirotehnički performans za pamćenje. Višeminutni vatromet u bojama srpske trobojke ispaljivan je sa čak 20 spratova Kule Beograd, kao i duž novobeogradske obale Save.

Vatromet povodom dočeka srpske Nove godine u Beogradu na vodi kreirali su i u delo sproveli vrhunski profesionalci iz domaće firme Pyro-Team, koja iza sebe ima više od 3.000 ispaljenih vatrometa. Pyro-Team je takođe osmislio pirotehnički šou za doček Nove godine na Sava Promenadi 31. decembra, čiji su najupečatljiviji kadrovi obišli i oduševili planetu.

Neverovatan vatromet i multimedijalni spektakl u Beogradu na vodi za Srpsku Novu godinu.
Kontakt
Povratak na vrh