Nova, 24. zgrada Belgrade Waterfront-a BW Eterna – prava prilika za život i investiciju

Nova, 24. zgrada Belgrade Waterfront-a BW Eterna – prava prilika za život i investiciju

Najatraktivnija gradska četvrt, Belgrade Waterfront, bogatija je za još jednu, 24. stambenu zgradu – BW Eterna.

BW Eterna je smeštena u Park distriktu Belgrade Waterfront-a i u neposrednoj blizini Savske ulice koja će planiranom rekonstrukcijom dobiti potpuno novi izgled –oivičena drvoredom, sa cvetnim žardinjerama i širokim trotoarima postaće jedna od najlepših ulica u gradu. BW Eterna je zgrada sa 223 stambene jedinice na šest standardnih i dva uvučena sprata. Ova zgrada raspolaže stanovima različitih kvadratura i struktura – od jedinica sa jednom do onih sa četiri spavaće sobe. Svi koji su u potrazi za budućim domom ili za sigurnom investicijom mogu načiniti najbolji odabir za sebe i svoju porodicu, ali i dobiti najpovoljnije uslove kupovine, tokom Prodajnog dana u petak, 15. oktobra, kada će BW Eterna biti puštena u prodaju.

Život u Belgrade Waterfront-u nudi sve na jednom mestu – stanove vrhunskog kvaliteta, odličnu povezanost sa najvažnijim tačkama u gradu, brojne prodavnice, kafiće, restorane, kao i Galeriju, najveći šoping centar u regionu na svega nekoliko minuta šetnje od praga vašeg doma. Upravo zato, ova savremena gradska četvrt pruža savršen balans između privatnog i poslovnog života, omogućavajući vam da uživate u danu i maksimalno iskoristite svoje slobodno vreme.

Kako bi udobnost stanovanja bila na najvišem nivou, stanarima su dostupne brojne usluge koje će im olakšati dan. Kao i ostale zgrade Belgrade Waterfront-a, i BW Eterna ima prostrani lobi sa recepcijom, obezbeđenje i uređeno zajedničko dvorište idealno za opuštanje. Poput najsavremenijih naselja u svetskim metropolama, i Belgrade Waterfront nudi concierge servis, koji će u vaše ime rezervisati prevoz, karte za različite događaje ili zakazati lekarski pregled. Stanari mogu da koriste i prednosti a la carte usluga, poput čuvanja dece, šetnje kućnih ljubimaca ili organizacije događaja.

Da svoj san pretvorite u stvarnost, na raspolaganju su vam posebno kreirani krediti za Belgrade Waterfront. Najsigurnija investicija u budućnost dostupna je uz mesečnu ratu već od 499 evra, a pozajmicu banke je moguće zatražiti i u ranoj fazi izgradnje zgrade.

Ostvarite svoj san i uživajte u svakom novom danu. Registrujte se na belgradewaterfront.com i zakažite svoj termin za sastanak sa prodajnim savetnikom, koji će vam pomoći da pronađete savršenu nekretninu koja odgovara vašim potrebama i stilu života.

Kontakt
Povratak na vrh