Nova prilika za život nadomak parka: Belgrade Waterfront predstavlja drugu zgradu kompleksa BW Quartet

Nova prilika za život nadomak parka: Belgrade Waterfront predstavlja drugu zgradu kompleksa BW Quartet

Beograd, 18. februar 2021. godine  – One koji su u planovima za ovu godinu imali kupovinu stana u Beogradu, obradovaće vest da 26. februara počinje prodaja stanova u drugoj, šestospratnoj zgradi stambenog kompleksa BW Quartet, u Park distriktu Belgrade Waterfront-a.

Do sad najmanja zgrada Belgrade Waterfront-a ima 68 stanova, od onih sa jednom do četiri spavaće sobe, a više informacija o njima zainteresovani mogu dobiti registracijom na belgradewaterfront.com.

Početak prodaje stanova u drugoj zgradi BW Quartet ujedno je i idealan trenutak za kupovinu, jer buduće stanare tada očekuju najbolja ponuda stanova i najpovoljniji uslovi. Ulaganje u kvadrate stambenog prostora u Belgrade Waterfront-u nesumnjivo je odličan potez, imajući u vidu visok povrat investicije koji kupci mogu da očekuju. O tome najbolje svedoči činjenica da je vrednost nekretnina u okviru ovog projekta u proseku rasla 7% godišnje, kao i da je cena rentiranja stanova na ovoj lokaciji najviša u prestonici.

Atraktivna šestospratnica kompleksa BW Quartet zauzeće posebno mesto u okviru jednog od najlepših delova Belgrade Waterfront-a, sa jedne strane ušuškanog zelenilom Savskog parka i njegovim bogatim sadržajima, dok je sa druge strane povezana sa revitalizovanim gradskim jezgrom. Rekonstruisani Savski trg koji je već postao omiljeno mesto okupljanja Beograđana, kao i Palata pravde, nalaze se na samo minut hoda od zgrade.

Budućim stanarima BW Quartet nudi ušuškan i miran život u centru gradskih dešavanja, uz mogućnost da efikasno organizuju svoj dan,  zahvaljujući blizini svega što im je potrebno – od prodavnica, kafića i restorana, do saobraćajnica kojima brzo stižu do svih ključnih gradskih tačaka. Istovremeno, zgrada je opremljena istim unutrašnjim sadržajima – privatnim dvorištem, vrtićem, garažnim prostorom i recepcijom – kao i ostale stambene zgrade u okviru Belgrade Waterfront-a.

Oni koji se odluče da deo svog stambenog prostora u BW Quartet-u opredele za kancelarijske potrebe imaće zdravo i podsticajno radno okruženje i opuštajući pogled na uređeno zelenilo Savskog parka.

PARK DISTRIKT
Smešten u istočnom delu Belgrade Waterfront-a, Park distrikt se ističe najvećom zelenom površinom u odnosu na ostale distrikte. Ovaj prostor, zahvaljujući blizini Savskog parka, pruža bezbroj mogućnosti za vođenje aktivnog i zdravog života, i to u samom centru grada.

U neposrednoj blizini Park distrikta nalazi se Savski trg, najveći i najlepši trg u gradu. Otvaranjem rekonstruisanog trga, udahnut je novi život jednom od istorijski najdragocenijih delova prestonice, koji obuhvata impozantnu zgradu bivše Železničke stanice, kao i zgradu Pošte. Zelenilo, staze za šetače i veliki plato za organizaciju različitih događaja postavljaju Savski trg na mesto jedne od glavnih pešačkih zona u gradu.

Izgradnjom najsavremenijih stambenih kompleksa i osvežavanjem fasada starih zdanja, Savska ulica postaće jedna od najpoželjnijih adresa za život u prestonici. Stanare BW Quartet povezivaće sa Savskim trgom sa jedne, a sa novim Kulturnim centrom u blizini Gazele sa druge strane.

Kontakt
Povratak na vrh