Otvoren prvi Buddha-Bar u regionu

Otvoren prvi Buddha-Bar u regionu

Prvi Buddha-Bar restoran u regionu otvoren je na ekskluzivnoj lokaciji Belgrade Waterfront-a, na samoj obali reke Save.

Koktelu povodom otvaranja je, osim vlasnice franšize Tarje Visan, prisustvovao veliki broj zvanica iz korporativne, umetničke, diplomatske i medijske sfere prestonice.

Jedinstven koncept Buddha-Bar restorana osnovali su Tarja i Raymond Visan 1995. godine sa idejom mesta koje na kreativan način spaja fenomenalnu muziku, vrhunsku azijsku gastronomiju, jedinstvene koktele, opuštajući ambijent i izuzetno posvećen tim profesionalaca.

U protekle dve decenije, otvoreno je više od 20 restorana u najvećim svetskim metropolama, kao što su Pariz, London, Monte Carlo, Dubai. Marakeš i druge.

Nakon dugogodišnjeg truda i vizije grupe stranih investitora koji su prepoznali srpsku prestonicu kao destinaciju koja se energijom i stilom uklapa u Buddha-Bar filozofiju, najzad su se stekli svi uslovi za otvaranje Buddha-Bara u Beogradu, prvog restorana zvanične franšize u regionu, između Praga i Mikonosa.

Restoran Buddha-Bar Beograd vas dočekuje sa novom definicijom hedonizma koja će se pažljivo razvijati uz punu podršku matične Buddha-Bar franšize: gostovanjima šefova kuhinje, koktel virtuoza, suši velemajstora i najaktuelnijih DJ-eva u našem restoranu.

Restoran Buddha-Bar Beograd je otvoren svakoga dana od 12h do 24h, a petkom i subotom do 01h.

 

Kontakt
Povratak na vrh