Otvorena Galerija Belgrade – najveći tržni centar u regionu

Otvorena Galerija Belgrade – najveći tržni centar u regionu

Galerija Belgrade, najveća šoping, gastronomska i zabavna destinacija u regionu, otvorena je danas u prisustvu predsednika kompanije Eagle Hills Mohameda Alabara, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić.

Kao deo projekta Belgrade Waterfront, Galerija Belgrade predstavlja do sada neviđenu atrakciju na domaćem tržištu, kako zbog lokacije na samoj obali reke, tako i zbog impozantne veličine i jedinstvenih sadržaja koje nudi.

Novo iskustvo kupovine i zabave

Tržni centar Galerija Belgrade kreiran je uz primenu svih svetskih standarda u ovoj industriji. Sa ukupnom površinom od 300.000 kvadrata, najvećim zelenim krovom u regionu i čak 3.600 parking mesta, Galerija pomera standarde i nudi potpuno novo iskustvo kupovine i zabave, koje će se vremenom dodatno obogaćivati.

Svi posetioci će na jednom mestu pronaći najpoznatije svetske i domaće brendove, uživati u desetinama kafića i restorana sa najlepšim pogledom na reku i nezaboravno se zabavljati. Jedinstveno iskustvo posete Galeriji Belgrade obezbeđuju i premijum izdanja svih brendova, čak petina površine posvećene gastronomskoj ponudi, kao i zabavni sadržaji za sve generacije. Pored najvećeg trambolina parka u ovom delu Evrope, u Galeriji Belgrade se nalazi i Cineplex Galerija Belgrade – multipleks bioskop sa čak devet sala i više od 1.700 sedišta, koji srpskom tržištu predstavlja najbolju svetsku IMAX® tehnologiju za prikazivanje filmova.

Galerija Belgrade je za sada jedino mesto u Srbiji na kojem strani posetioci mogu da dobiju povraćaj PDV-a odmah nakon kupovine, i to na tri mesta u okviru tržnog centra. Ova usluga omogućena je zahvaljujući saradnji sa kompanijom Global Blue, svetskim liderom u Tax Free kupovini.

Jedinstvenom doživljaju kupovine doprinosi još jedna inovacija – reč je o programu lojalnosti „Moj Beograd“, čiji članovi postaju svi koji preuzmu aplikaciju Galerije Belgrade. Skeniranjem računa napravljenim prilikom kupovine u ovom tržnom centru, članovi sakupljaju bodove koje mogu koristiti za naredne kupovine. Prvi koji će imati priliku da kupuju na ovaj način su dobitnici nagradne igre „Šopinguj kao milioner“.

Dizajn nadahnut ulicama Beograda

Arhitektonsko rešenje inspirisano duhom i ulicama Beograda donosi eksterijer od kamena i stakla i unutrašnje podove i fasade sačinjene od prirodnih materijala, zahvaljujući kojima šetnja kroz Galeriju ne liči ni na jednu drugu posetu tržnom centru. Zeleni krov za relaksaciju i prostrane spoljašnje terase restorana i kafića idealno se uklapaju u desnu obalu Save i kreiraju novo omiljeno mesto okupljanja. Da je Beograd dobio novu građevinu svetskog ranga, pokazuje i činjenica da je dizajn Galerije poveren arhitektonskom studiju CRTKL iz Los Anđelesa, koji je kreirao i Fashion Show, najveći šoping centar u Las Vegasu.

Otvaranjem Galerije Belgrade, Beograd je dobio destinaciju koju kao prava metropola i zaslužuje, a svi stanovnici Srbije, regiona i turisti iz celog sveta mesto koje odgovara na sve njihove potrebe i nezaboravno iskustvo koje će sigurno želeti da ponove.

Kontakt
Povratak na vrh