Pravo je vreme za investiciju: Prodajni dan u Belgrade Waterfront-u

Pravo je vreme za investiciju: Prodajni dan u Belgrade Waterfront-u

Aktuelna stambena ponuda Belgrade Waterfront-a biće predstavljena na prvom Prodajnom danu ove godine, u petak, 21. februara od 10 do 19 časova u Prodajnom centru na Sava Promenadi.

Tokom Prodajnog dana, potencijalnim kupcima biće predstavljena trenutna stambena ponuda, a poseban fokus će biti na porodičnim, trosobnim i četvorosobnim stanovima u zgradama BW Aurora i BW Arcadia, koje će svoje prve stanare dočekati već sledeće godine. Ove zgrade nalaze se na izuzetnoj lokaciji preko puta parka, u blizini Kule Beograd i najvećeg tržnog centra u regionu Galerije Belgrade.

Tokom proleća će biti završena rekonstrukcija Savskog trga, već u septembru ćemo otvoriti Galeriju Belgrade, a ovogodišnjim useljenjem četvrte stambene zgrade BW Magnolija broj useljenih stanova dostići će 860. Paralelno razvijamo i poslovne i komercijalne prostore, koji će dodatno podstaći rast potražnje stanova u okviru našeg projekta“, ističe Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront.

Aktuelna ponuda kompanije, osim stambenih zgrada, uključuje i brendirane W i St. Regis stanove, koji predstavljaju novitet na ovdašnjem tržištu nekretnina i postavljaju nove standarde stanovanja.

 

Kontakt
Povratak na vrh