U Beogradu na vodi prodat 5.000 stan

U Beogradu na vodi prodat 5.000 stan

Belgrade Waterfront, jedan od najvećih urbanističkih projekata u regionu, obeležava još jedan značajan uspeh: 5000 prodatih stanova. Jubilarni prodati stan nalazi se u zgradi BW Queen’s Park Residences. Blizina Savskog parka, Sava Promenade, vrtića i škole, kao i izuzetni sadržaji u samoj zgradi, bili su savršen izbor za Danijelu Špiler, pa su ona i njena četvoročlana porodica budući stanari jubilarnog, 5000. stana u Beogradu na vodi. 

Tržni centar Galerija je početna tačka svakodnevne porodične šetnje Špilerovih – dok malena Matea uživa u vožnji kolicima pored reke, njen stariji brat Filip ne propušta da se poigra na brojnim dečijim igralištima uz Savu.

„Koristimo svaki slobodan trenutak za šetnju po Sava Promenadi. To nam je omiljeni deo dana, jer smo svi zajedno, a ovde svako od nas može da pronađe nešto što ga najviše zanima, bilo da je to igralište, kupovina u Galeriji ili kafa u nekom od restorana s pogledom na reku“, kaže Danijela.

Na pitanje šta im je bilo važno prilikom izbora životnog prostora, ova mlada mama kaže da su u komfornom stanu sa tri spavaće sobe i obiljem dnevne svetlosti odmah mogli da zamisle svoju svakodnevicu. Kao još jedan plus navodi unutrašnje dvorište uz samu zgradu, gde će provoditi dosta vremena u uređenom i bezbednom okruženju. S obzirom da porodica Špiler puno pažnje posvećuje rekreaciji, raduje ih što će stanovati u blizini Savskog parka i novog sportskog centra BW Apollo.

„Filip obožava da pliva, tako da jedva čekamo da se otvori sportski centar, pa ćemo moći da ga vodimo na bazen kad god poželi. Čuli smo da će ovde biti i specijalnih programa za decu, kao i da nas uskoro očekuje otvaranje vrtića, javne škole i dečijeg pozorišta. To će nam uštedeti dosta vremena, jer nećemo morati da svakodnevno vodimo klince preko pola grada, a kad malo porastu, moći će sami da idu u školu“, priča Danijela. 

Kontakt
Povratak na vrh