ZAVRŠENA IZGRADNJA BW RESIDENCES, PRVE STAMBENE ZGRADE BELGRADE WATERFONT-a

ZAVRŠENA IZGRADNJA BW RESIDENCES, PRVE STAMBENE ZGRADE BELGRADE WATERFONT-a

Beograd, 14. jul 2018. godine – Završetkom izgradnje BW Residences, prve stambene zgrade u okviru Belgrade Waterfront-a, učinjen je do sada najveći i najvažniji korak u razvoju nove gradske celine na obali reke, kao i celog Beograda.

  • BW Residences obuhvata 296 modernih stanova različitih veličina smeštenih u dve višespratnice
  • Stanarima će biti na raspolaganju najkvalitetniji sadržaji i pogodnosti poput bazena, teretane i igrališta za decu

Ovo je prva u nizu stambenih zgrada koje će biti izgrađene u okviru Belgrade Waterfront-a, jedinstvenog građevinskog poduhvata u ovom delu Evrope, koji realizuje renomirana kompanija Eagle Hills u saradnji sa Vladom Republike Srbije. S misijom da Beograd vrati na reke, ovaj projekat obezbediće i sjajan prostor za život i rad građana, i time značajno doprineti razvoju ekonomskih i turističkih potencijala prestonice.

Povodom završetka izgradnje prve stambene zgrade BW Residences, čime Belgrade Waterfront oživljava u punom smislu, priređena je svečana ceremonija kojoj su prisustvovali predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, predsednik kompanije Eagle Hills Mohamed Alabar i generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront Nikola Nedeljković.

„Završetkom BW Residences oživljava vizija stvaranja bolje budućnosti kojom se vodimo. Obećavam da ćemo i ubuduće nastaviti da ostvarujemo tu viziju, kako bismo prestonicu Srbije učinili još lepšom. Belgrade Waterfront je projekat koji me posebno raduje, jer uviđam njegov ogroman potencijal. Uzbudljivo je na delu dokazati ovaj potencijal i videti ovu prelepu zgradu koja je spremna da postane nečiji pravi dom“, rekao je Alabar, koji je istakao da je veoma ponosan na sve što je do sada urađeno u okviru projekta.

Smeštene na izuzetnoj lokaciji pored šetališta Sava Promenada, BW Residences obuhvataju 296 modernih stambenih jedinica različitih struktura, od dvosobnih do petosobnih. Dizajnirani u skladu sa svetskim trendovima u izgradnji, stanovi se odlikuju prostranim terasama sa kojih se pruža pogled na Savu, grad i na Kulu Beograd, buduću najvišu zgradu u Srbiji i simbol prestonice.

Stanari BW Residences uživaće u životnom prostoru vrhunskog kvaliteta, u kojem je sve podređeno zadovoljenju njihovih potreba. Među brojnim sadržajima posebno se izdvajaju prostrane terase, bazeni za odrasle i za decu, igraonica i moderna teretana sa najsavremenijim uređajima. Podijumi za stanare su dostupni za celodnevno uživanje, dok će se na javnom platou u prizemlju nalaziti maloprodajni objekti, kafići i restorani.

Nedeljković je naglasio da se završetkom BW Residences ispisuju nove stranice u razvoju grada:

Završetak izgradnje ove zgrade je u isto vreme početak jednog novog poglavlja. Pred vama je ispunjeno obećanje – uspeli smo da transformišemo nekada zapuštenu obalu u jedan od najlepših delova prestonice u samom centru, u tački u kojoj se susreću najrazličitiji sadržaji – od zabavnih, preko komercijalnih, do kulturnih. Ovo je i trenutak kada svi naši planovi počinju da se ostvaruju, a Belgrade Waterfront oživljava u pravom smislu te reči.“

U cilju pružanja neuporedivog životnog stila, stanarima su na raspolaganju i dodatne pogodnosti, poput concierge i a-la-cart usluga koja će im olakšati svakodnevne obaveze, kao i jedinstvena usluga eServices, koja stanarima putem aplikacije i portala pruža uvid u status plaćanja u vezi sa stanom, kao i mogućnost da prijave bilo koji problem koji će biti rešen u najkraćem roku.

Stanari stambene zgrade BW Residences uživaće i u različitim aktivnostima na otvorenom zahvaljujući Sava Promenadi koja nudi brojne mogućnosti za rekreaciju, provođenje slobodnog vremena i opuštanje. U neposrednoj blizini, nalaziće se i impresivna Kula Beograd, zgrada sa najvišim vidikovcem u zemlji, i BW Galerija, najveći šoping centar u regionu.

Osim BW Residences, u sklopu rezidencijalnog dela kompleksa Belgrade Waterfront, trenutno su u prodaji i stanovi u zgradama BW Vista, BW Parkview, BW Magnolia i BW Arcadia, kao i luksuzne The Residences at The St. Regis Belgrade koje će se naći u Kuli Beograd. Svaka stambena zgrada predstavlja poseban projekat, osmišljen u skladu sa najvišim arhitektonskim, društvenim i tehnološkim standardima, kako bi se obezbedili najkvalitetniji uslovi za život.

-KRAJ-

O Belgrade Waterfront-u

Belgrade Waterfront predstavlja novu gradsku celinu duž reke Save u Beogradu, glavnom gradu Republike Srbije. Prostirući se na površini od oko milion kvadratnih metara i sa ukupnom građevinskom površinom od 1,8 miliona kvadratnih metara, Belgrade Waterfront je moderan projekat koji gradi kompanija Eagle Hills. Sadržaće stambene prostore i kancelarije, tržni centar sa najpoznatijim svetskim robnim markama, hotele različitih kategorija, obrazovne ustanove, moderne zdravstvene službe, kao i šetalište uz reku, dugačko 1,8 kilometara i parkove sa nizom zabavnih sadržaja.

 

Kontakt
Povratak na vrh