Život sa pogledom na najlepši beogradski park: Belgrade Waterfront predstavlja novu stambenu zgradu – BW Libera

Život sa pogledom na najlepši beogradski park: Belgrade Waterfront predstavlja novu stambenu zgradu – BW Libera

U ponudi su polunamešteni stanovi, sa vrhunskim kuhinjskim elementima i ugradnim plakarima

Beograd, 5. mart 2021. godine Prodaja stanova u novoj stambenoj zgradi Belgrade Waterfront-a, BW Libera, počinje 12. marta u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi, te će oni koji svoj život zamišljaju nadomak najlepšeg prestoničkog parka tada imati priliku za najpovoljniju kupovinu. BW Libera je smeštena u Park distriktu, pružajući neometan pogled na celu parkovsku zonu, a blizina Bulevara Vudroa Vilsona budućim stanarima omogućava izvanrednu povezanost sa drugim delovima grada.

Kupovina stana u zgradi BW Libera, kao i ostalim stambenim zgradama Belgrade Waterfront-a, odlična je odluka za pojedince i porodicekoji žele da započnu život u novom domu onog trenutka kada dobiju ključeve, imajući u vidu da je Belgrade Waterfront jedini projekat u gradu koji nudi polunameštene stanove, sa cenom već od 2.850 evra po kvadratu sa uračunatim PDV-om. Svaka jedinica se prodaje sa već ugrađenim kuhinjskim elementima, ormanima i kupatilskim ormarićima vrhunskog kvaliteta. Time je stanarima značajno olakšano uređenje novog doma nakon useljenja, jer nema potrebe za dodatnim radovima koji oduzimaju dragoceno vreme.

BW Libera obuhvata 169 modernih stambenih jedinica savremenog dizajna na 16 spratova, od studija do onih sa četiri spavaće sobe. Svaki stan obiluje dnevnom svetlošću i ima terasu sa koje se, zavisno od orijentacije, pruža pogled na park, unutrašnje dvorište zgrade, novi simbol prestonice – Kulu Beograd ili impresivnu panoramu starog dela grada.

Zahvaljujući atraktivnoj lokaciji, u jednom od najlepših delova Belgrade Waterfront-a u zelenilu Savskog parka, BW Libera budućim stanarima omogućava da u potpunosti iskoriste svaki minut dana i posvete se zdravom i aktivnom životu. Bogat sadržaj parka daje posetiocima svih uzrasta opciju uživanja u sportskim aktivnostima – trčanju, vožnji bicikla, druženju tokom partije stonog tenisa, košarke, rukometa ili malog fudbala na multifunkcionalnom terenu. Produžetak impresivnog Savskog parka je veliko uređeno dvorište same stambene zgrade, sa dečjim igralištem i prostorom za odmor, gde stanari bezbrižno mogu da uživaju sa svojim mališanima ili u smiraju dana, pa je zgrada idealna za ispunjen porodični život.

Na svega dva minuta šetnje nalazi se najveći tržni centar u regionu, Galerija Belgrade, sa velikim brojem poznatih beogradskih restorana i prodavnica sa inovativnim konceptima, kakvi do sada nisu viđeni kod nas. U blizini je i omiljeno beogradsko šetalište pored reke, Sava Promenada. Blizina supermarketa i odlična saobraćajna povezanost omogućiće stanarima zgrade BW Libera da bolje organizuju vreme i napave odličan balans između privatnog i poslovnog života.

U užurbanom svetu današnjice, BW Libera vam pruža šansu da udahnete duboko i prepustite se životu o kakvom ste sanjali. Sve što vas deli od realizacije snova je jedan klik – posetite belgradewaterfront.com i registrujte svoje interesovanje još danas.

PARK DISTRIKT
Park distrikt smešten u istočnom delu Belgrade Waterfront-a ističe se najvećom zelenom površinom u odnosu na ostale distrikte. Pristup Savskom parku pruža bezbroj mogućnosti za vođenje aktivnog i zdravog života njegovih stanara i to u samom centru grada.

Kontakt
Povratak na vrh