8 razloga da stan kupite baš u Belgrade Waterfront-u

8 razloga da stan kupite baš u Belgrade Waterfront-u

Atraktivna lokacija, visok kvalitet gradnje i završne obrade, fenomenalan pogled, blizina prodavnica, kafića, restorana, najuzbudljivija gradska dešavanja na pešačkoj razdaljini – stanovi u zgradama Belgrade Waterfront-a zadovoljavaju sve preduslove kvalitetnog stanovanja. Međutim, ova četvrt se na lokalnom tržištu nekretnina izdvaja i po brojnim drugim pogodnostima koje stanarima štede vreme i svakodnevicu im čine daleko komfornijom.

1 Lobi

Zaboravite na hladne i mračne hodnike. Na ulazu u svaku Belgrade Waterfront zgradu nalazi se prostran, osvetljen lobi, čiji je svaki detalj pažljivo osmišljen i i usklađen sa celokupnim enterijerom, pa čim zakoračite u zgradu, možete da steknete utisak o kvalitetu života i atmosferi koja u njoj vlada. Vaši gosti će moći da vas sačekaju na udobnim garniturama, a prostor je dodatno oplemenjen umetničkim delima, pa zidove lobija u BW Residences krase slike našeg poznatog umetnika Vuka Vučkovića, a dela Marka Kusmuka dočekuju vas u lobiju zgrade BW Magnolia.

2 Recepcija

Svaki povratak kući čini nas radosnim, ma koliko kratko da smo bili odsutni. Da ste došli u svoj dom znaćete i po dobrodošlici i osmehu ljubaznog osoblja na recepciji. Njima se možete obratiti ukoliko vam je nešto potrebno. Pored standardnih upita u vezi za održavanjem same zgrade, osoblje sa recepcije možete zamoliti da vam rezerviše prevoz, karte za različite događaje, pregled kod lekara… A la carte usluge recepcije će vam dobro doći ako vam je potreban neko da vam pričuva mališane, prošeta kućnog ljubimca, zalije ili presadi cveće, organizuje svečani prijem, zabavu, dečiji rođendan… 

3 Diskrecija

Za specijalne isporuke – specijalna prostorija! U prizemlju postoji posebna prostorija za prijem pošte. Ukoliko očekujete da vam pristigne paket koji ne može da stane u sanduče, ne morate non-stop da budete kod kuće. Želite da iznenadite ukućane poklonom koji ste im naručili? Pošiljku možete da primite baš u ovoj prostoriji, bez bojazni da će vaše izenađenje biti otkriveno pre vremena.

4 Služba za održavanje zgrade

Služba za održavanje vodi računa da sve u zgradi funkcioniše besprekorno: eventualni kvarovi se odmah popravljaju, hodnici i druge zajedničke prostorije redovno se čiste – tamo gde prolazi više ljudi čiste se i više puta na dan. I po najjačoj zimi, kad Beograd utone u sneg, služba za održavanje očistiće sve prilaze i zajednička dvorišta. 

5 Dvorište samo za stanare

Pored velikog Savskog parka, stanari Belgrade Waterfront-a imaju i svoje male, poluprivatne zelene oaze u okviru same zgrade. Dvorišta uređena prema planu pejzažnog arhitekte, ukrašena pažljivo odabranim biljkama i opremljena savremenim mobilijarom idealno su mesto za odmor, čitanje knjige ili rad u tišini. Služba održavanja redovno neguje zelenilo u ovim dvorištima, kao i u svim drugim delovima naselja.

6 Parking i ostava

Ceo Belgrade Waterfront prilagođen je održivim vidovima saobraćaja, pa pešaci i biciklisti ovde imaju prednost. Međutim, mislilo se i na vozače automobila, pa pored toga što je projekat sa drugim delovima grada odlično povezan novim ulicama i bulevarima, stanari ne moraju da brinu gde da se parkiraju jer svaka zgrada ima podzemnu garažu. U zgradama postoje i privatne ostave za odlaganje svih onih potrebnih stvari koje predstavljaju višak u samom stanu, pa tako opremu za kampovanje ili za skijanje konačno možete da uredno čuvate na jednom mestu. Fizičko obezbeđenje i video nadzor omogućavaju vam da budete bezbrižni znajući da ste vi, vaša porodica i imovina apsolutno zaštićeni.

Možda se sećate vremena kada su zgrade imale vertikalne tunele za odlaganje otpada? Belgrade Waterfront spaja moderni dizajn i sva rešenja koja su se u prošlosti pokazala kao dobra. Zato se kućni poslovi lakše obavljaju, jer više nema odnošenja kesa sa otpadom do kontejera, kroz liftove i holove – otpad odlažete kroz tunel na svom spratu.

7 Lokali baš po vašoj meri

U prizemlju svake od zgrada nalaze se prodavnice, restorani, kafići… Ovi lokali se ne prodaju, već se izdaju, da bi se njihovim sadržajima upravljalo tako da stanari u svakom trenutku imaju baš onaj miks usluga koje su im svakodnevno potrebne, uz kvalitet koji priliči najatraktivnijoj gradskoj četvrti.

Mladim roditeljima je, pored brojnih dečijih igrališta, svakako najprivlačnija opcija da vrtić imaju u samoj zgradi ili u njenoj neposrednoj blizini. A upravo tako su projektovane zgrade Belgrade Waterfront-a. Pojedine zgrade imaju i izdvojen prostor u kojem je moguće organizovati dečije rođendane i zabavu za mališane, a u zgradama sa bazenom, poput BW Residences ili BW Terraces, klinci mogu da pohađaju školu plivanja, dok i vi odrađujete svoj plivački trening ili vežbate u teretani.    

8 Aplikacija

Stanarima Belgrade Waterfront-a na raspolaganju je i posebna mobilna aplikacija, putem koje dobijaju servisne informacije, imaju uvid u račune i kroz koju mogu direktno da ih plaćaju. Poslednja opcija je naročito zgodna za ljude koji često putuju ili žive u inostranstvu, a koji se često opredeljuju za kupovinu stana u Belgrade Waterfront-u, jer ovde prepoznaju standarde stanovanja na kakve su navikli u velikim svetskim metropolama.Sve ovo možda zvuči previše dobro da bi se moglo priuštiti, ali ekskluzivno za Belgrade Waterfront dostupni su stambeni krediti u ranoj fazi izgradnje s ratom počev od 499 evra. Iskažite interesovanje ovde, a naši prodajni savetnici pomoći će vam da izaberete nekretninu koja se uklapa u vaš budžet i odgovara vašim potrebama.

Kontakt
Povratak na vrh