Brendirani stanovi osvojili su svet, a evo kakve luksuzne bisere nudi Beograd na vodi

Brendirani stanovi osvojili su svet, a evo kakve luksuzne bisere nudi Beograd na vodi

Verovatno ste se do sada u životu makar jednom susreli sa pojmom „brendirani stanovi“, bez obzira na to da li pasionirano pratite vesti i trendove iz oblasti nekretnina ili hotelijerstva ili ne. Međutim, da li ste se ikada zapitali šta taj koncept zapravo podrazumeva, da li takvi ekstravagantni stanovi postoje u našoj zemlji i kakav je život u njima? Hajde da pogledamo zajedno.

Najjednostavnije rečeno, ovaj koncept predstavlja luksuzne stambene nekretnine povezane sa poznatim premium brendom, koji je sinonim za prestiž i izvanredan kvalitet. Iako se u poslednje vreme mogu vezivati za određene modne ili automobilske gigante, brendirani stanovi se uglavnom nalaze u portfoliju renomiranih svetskih hotelskih lanaca. To su nekretnine u vlasništvu kupca koje odlikuju sve prednosti hotelskog brenda čije ime nose i koje nude život po najvišim hotelskim standardima.

Brendirani stanovi mogu se naći kako u zgradi u kojoj je smešten istoimeni hotel, tako i u posebnoj zgradi u sklopu kompleksa, ali zajedničko za sve njih je da nude najsavremeniji koncept života za one koji žele permanentno hotelsko iskustvo i nešto potpuno nesvakidašnje.

Vrhunski komfor, atraktivan dizajn, ekskluzivna lokacija, spektakularno okruženje, zagarantovana privatnost i besprekorne usluge jesu glavne karakteristike brendiranih stanova koje je, kao potpuno inovativan koncept za naše prostore, na srpsko i regionalno tržište nekretnina prva dovela kompanija Belgrade Waterfront.

The Residences at The St. Regis Belgrade

Dolazak St. Regisa u Beograd, jednog od globalno najpoznatijih luksuznih hotelskih brendova, sa njegovim bogatim nasleđem, pokazuje da je srpska prestonica bez ikakve sumnje postala destinacija svetske klase za globalne luksuzne putnike. The Residences at The St. Regis Belgrade, prvi St. Regis brendirani stanovi u jugoistočnoj Evropi, a tek drugi na prostoru Starog kontinenta, nalaze se u Kuli Beograd, novom simbolu prestonice i najvišoj zgradi u Srbiji i regionu. Smešteni od 14. do 39. sprata, brendirani stanovi nude izuzetno luksuzno rezidencijalno iskustvo i doživljaj Beograda iz potpuno spektakularne perspektive.

Kontakt
Povratak na vrh