Brendirani stanovi osvojili su svet, a evo kakve luksuzne bisere nudi Beograd na vodi

Brendirani stanovi osvojili su svet, a evo kakve luksuzne bisere nudi Beograd na vodi

Verovatno ste se do sada u životu makar jednom susreli sa pojmom „brendirani stanovi“, bez obzira na to da li pasionirano pratite vesti i trendove iz oblasti nekretnina ili hotelijerstva ili ne. Međutim, da li ste se ikada zapitali šta taj koncept zapravo podrazumeva, da li takvi ekstravagantni stanovi postoje u našoj zemlji i kakav je život u njima? Hajde da pogledamo zajedno.

Najjednostavnije rečeno, ovaj koncept predstavlja luksuzne stambene nekretnine povezane sa poznatim premium brendom, koji je sinonim za prestiž i izvanredan kvalitet. Iako se u poslednje vreme mogu vezivati za određene modne ili automobilske gigante, brendirani stanovi se uglavnom nalaze u portfoliju renomiranih svetskih hotelskih lanaca. To su nekretnine u vlasništvu kupca koje odlikuju sve prednosti hotelskog brenda čije ime nose i koje nude život po najvišim hotelskim standardima.

Brendirani stanovi mogu se naći kako u zgradi u kojoj je smešten istoimeni hotel, tako i u posebnoj zgradi u sklopu kompleksa, ali zajedničko za sve njih je da nude najsavremeniji koncept života za one koji žele permanentno hotelsko iskustvo i nešto potpuno nesvakidašnje.

Vrhunski komfor, atraktivan dizajn, ekskluzivna lokacija, spektakularno okruženje, zagarantovana privatnost i besprekorne usluge jesu glavne karakteristike brendiranih stanova koje je, kao potpuno inovativan koncept za naše prostore, na srpsko i regionalno tržište nekretnina prva dovela kompanija Belgrade Waterfront.

U Beogradu na vodi, najmodernijem naselju u Srbiji, ljubitelji prefinjenog životnog stila su zaista na „slatkim mukama“ kada je odabir porodičnog doma u pitanju. Zaista je teško odlučiti se između dva hotelska brenda, jednog koji donosi njujoršku, a drugi tradiciju starog Beograda, kao i ponudu kakva do sada nije viđena u regionu.

The Residences at The St. Regis Belgrade

Dolazak St. Regisa u Beograd, jednog od globalno najpoznatijih luksuznih hotelskih brendova, sa njegovim bogatim nasleđem, pokazuje da je srpska prestonica bez ikakve sumnje postala destinacija svetske klase za globalne luksuzne putnike. The Residences at The St. Regis Belgrade, prvi St. Regis brendirani stanovi u jugoistočnoj Evropi, a tek drugi na prostoru Starog kontinenta, nalaze se u Kuli Beograd, novom simbolu prestonice i najvišoj zgradi u Srbiji i regionu. Smešteni od 14. do 39. sprata, brendirani stanovi nude izuzetno luksuzno rezidencijalno iskustvo i doživljaj Beograda iz potpuno spektakularne perspektive.

The Bristol Residences Belgrade

Pored rekonstruisanog hotela „Bristol“, čuvenog simbola romantičnih vremena u Beogradu s početka 20. veka, uskoro će biti podignuta i zgrada u kojoj će biti smešteni najmoderniji Bristol brendirani stanovi. The Bristol Residences Belgrade nalaziće se u samom srcu Savamale i zajedno sa hotelom i obližnjim Svetonikolskim parkom, čija obnova uskoro počinje, činiće jedinstvenu ambijentalnu celinu u kojoj se najbolje oseća spoj tradicionalnog i modernog duha Beograda.

The Bristol Residences Belgrade u svakom svom detalju stanarima nude luksuzni hotelski život sa 5 zvezdica i nezaboravno hedonističko iskustvo. Oni koji odluče da život započnu u ovom istorijskom delu grada na raspolaganju će imati bazen sa hidromasažnom kadom i teretanu u samoj zgradi, kao i spa centar i teretanu u hotelu. U zgradi će se nalaziti i Residence Club gde stanari mogu da organizuju sastanke i manja okupljanja. Unutrašnji park sa fontanom i krivudavim stazama idealan je za provođenje slobodnog vremena i uživanje u pažljivo osmišljenom zelenilu.

Ako se tome doda i činjenica da zgrada poseduje restoran i kafić sa baštama, kao i podzemnu garažu, nema nikakve sumnje da će Beograd uskoro dobiti još jedan fascinantan arhitektonski biser sa pečatom kultnog hotela „Bristol“, koji je kao veliki nacionalni brend oduvek nudio posebno iskustvo za sve one koji od života žele najviše.

Kontakt
Povratak na vrh