BW Bella – slatka strana života između dva parka u Beogradu na vodi

BW Bella – slatka strana života između dva parka u Beogradu na vodi

Ako svoj savršeni dom zamišljate kao mesto koje je u centru gradskih dešavanja, a ujedno je oaza mira okružena zelenilom i prirodom, ne dozvolite da vas ubede kako tražite nemoguće. Nova zgrada Beograda na vodi BW Bella je spoj svega što možete poželeti: izuzetna lokacija između dva parka, na svega minut od reke, fascinantni pogledi, pristup zatvorenom bazenu i teretani bez izlaska napolje, najviši kvalitet stanova, komfor, bezbednost… Jednom rečju, sve što vam je potrebno da biste živeli životom koji sanjate.

Ova lepotica atraktivnog polukružnog oblika nalazi se u neposrednoj blizini Kule Beograd, najviše zgrade u Srbiji i regionu, i nove luksuzne pešačke zone, uz direktan pristup Sava Promenadi, omiljenom beogradskom šetalištu. Od Galerije, najveće šoping, zabavne i gastronomske destinacije u regionu jugoistočne Evrope, deli je samo unutrašnje dvorište, a ono je tek priča za sebe.

Zamišljeno je kao ogroman park sa različitim sadržajima – od dečijeg igrališta i fontane do pergola za odmor i staze za trčanje. U centralnom delu parka predviđena je prava urbana mini šuma. Tu će neometano rasti visoko drveće koje ne samo da ulepšava ambijent, nego je i dragoceni čistač vazduha. Sa istočne strane zgrade je Savski park, zelena oaza sa dečjim igralištima, stazom za trčanje i terenima za različite sportove, koja se prostire na površini od čak četiri fudbalska terena.

Plovidba na talasima slatkog života

Fasada zgrade BW Bella je modernog, talasastog izgleda, a kako se nalazi odmah pored reke, imaćete utisak da je život u njoj jedna velika slatka avantura, poput bezbrižnog krstarenja koje donosi samo čisto uživanje. Izgledom se potpuno uklapa u okruženje, jer se u njenim terasama, kao i u fasadi Kule Beograd, ogledaju nebo i panorame grada. 

Glavni pečat novoj lepotici Beograda na vodi daje stepenast oblik zgrade sa kontinualnim, u potpunosti natkrivenim staklenim terasama. Takav dizajn, uz prozore od poda do plafona u svim stanovima, garantuje budućim stanarima obilje dnevne svetlosti, neprimetan prelaz iz spoljašnosti u unutrašnjost, kao i spektakularne poglede – s jedne strane ka Savi, Sava Promenadi, Kuli Beograd i panorami Novog Beograda, a sa druge na Savski park, preko panorame Starog grada do Hrama Svetog Save i drugih gradskih znamenitosti. Pored vizuelnog uživanja, ove neobične terase poboljšavaju akustičke parametre zgrade i smanjuju buku.

Direktan pristup bazenu i spa centru

I sve ostalo što nudi BW Bella omogućava jedinstveni spoj aktivnog i lagodnog životnog stila, zbog čega je pravi izbor za one koji traže najbolje od najboljeg. Sadržaji u neposrednom okruženju i odlične saobraćajne veze (uključujući stanicu budućeg metroa u blizini) stanarima će značajno uštedeti dragoceno vreme koje mogu iskoristiti za uživanje i opuštanje.

Pored relaksacije na Sava Promenadi i u parkovima, na raspolaganju im je bazen od 20 metara, uz prateće spa sadržaje i teretanu. Ova wellness oaza nalazi se u susednoj zgradi, a stanari BW Bella mogu doći do nje direktno kroz podzemnu garažu, ne izlazeći van.

Svaki stan u zgradi BW Bella, od studija do dupleksa u prizemlju, odlikuje najviši kvalitet izrade, sa najfinijim materijalima i pažljivo osmišljenim detaljima. Pored kvadrata koje kupujete, treba uzeti u obzir i sve pogodnosti koje dolaze „u paketu“:  recepcija, obezbeđenje 24/7, podzemna garaža, prostor za odlaganje dečijih kolica i bicikala, kao i stanica za kućne ljubimce, gde možete očistiti šapice svom ljubimcu nakon šetnje.

Na tržištu nekretnina su prava retkost stanovi sa ovakvom lokacijom, gde je nadohvat ruke priroda koja ima moć da vas opusti i oslobodi stresa, a u blizini su i svi ostali sadržaji neophodni za aktivan i ispunjen život. Zbog toga je kupovina stana u BW Bella jedna od najboljih odluka koju možete doneti u potrazi za idealnim urbanim domom.

Kontakt
Povratak na vrh