DA LI JE VREME ZA JESENJU KUPOVINU NEKRETNINE?

DA LI JE VREME ZA JESENJU KUPOVINU NEKRETNINE?

Važne odluke se ne donose lako, ali onda kada znamo šta nose sa sobom, važno je da podvučemo crtu. Jer, ukoliko je odluka tu da promeni vaš život nabolje, vreme je najmanja prepreka.

Ne čekajte predugo na kupovinu

Spremni ste za kupovinu nekretnine, ali ne znate da li je sada pravo vreme za to. Kreditno ste sposobni, imate agenta za nekretnine, znate šta želite. Ali, i dalje ostaje pitanje vremena. Na sposobnost da kupite nekretninu ne utiču samo vaše finansijske okolnosti. Takođe je važno i samo stanje tržišta u datom trenutku. Ono što već znamo jeste da upravo velika potražnja čini da cene nekretnina u Beogradu beleže rast iz godine u godinu. Trend rasta cene kvadrata, kao i velika potražnja za stambenim i poslovnim objektima u Beogradu, čini odluku o kupovini logičnom i bezbednom. Tržište nekretnina je promenjivo, pa tako čekanje sledeće godine na kupovinu može dovesti do dodatnog porasta cena. Prilikom odabira stana kao investicije, presudne stavke su lokacija i infrastruktura, jer one omogućavaju da se ulog u nekretninu brzo povrati. Ukoliko planirate proširenje porodice, a vaš dom je postao mali za sve vaše potrebe, onda je definitivno idealno vreme za kupovinu. Zapravo, vaše želje i tendencije su ono što odluku o samoj kupovini čini ključnom. Ne čekajte na bolji život, već prigrlite šansu da ga stvorite pre početka nove kalendarske godine.

Sve na dohvat ruke

Ukoliko razmišljate o kupovini nekretnine, sigurno je da za to imate dosta razloga. Pored gore navedenog, proširenja porodice, ide i taj da dugo putovanje do posla i nazad kući oduzima dosta privatnog vremena koje biste radije proveli sa svojim bližnjima. Stoga, treba da izaberete nekretninu u blizini svih potrebnih sadržaja, kako za vas, tako i za vašu decu. Da biste im obezbedili najbolje uslove odrastanja, važno je da izaberete stan koji je lociran u mirnom kraju, bez buke od saobraćaja i gužve koju prestonica nosi sa sobom. Težnja ka životu kakav smo zamislili za svoju porodicu podstiče da svaki detalj uzmemo u razmatranje i dobro isplaniramo. Zbog toga, jedna od bitnijih stvari jeste blizina škola ili vrtića koje bi vaše dete pohađalo. Samim tim, ukoliko se stan nalazi na lokaciji koja je blizu centra, imaćete više mogućnosti za odabir kvalitetne obrazovne ustanove. Ukoliko je vaše dete od sledeće godine đak prvak, imaće taman dovoljno vremena da se privikne na novi dom, kao i da upozna prijatelje pre početka školske godine, ukoliko se u ovom periodu odlučite za kupovinu. Belgrade Waterfront pruža idealan sadržaj za svaku porodicu: park i teretanu na otvorenom, blizinu tržnog centra Galerija, veliki izbor kafića i restorana, ambijent pun zelenila, ušuškanost pored reke Save, privatan parking i još puno drugih pogodnosti za ispunjen život. Ono što će vas oduševiti jeste stalna organizacija događaja za decu, od kojih je veliku posećenost zabeležila Paw Patrol manifestacija održana u Galeriji prošlog meseca. Za sve roditelje koji su ljubitelji umetnosti, tu su i KvART BW izložbe u kojima je uživanje zagarantovano.

Zašto je kupovina nekretnine u BW idealna odluka

Kako biste znali da je vaša odluka idealna, važno je da sagledate sve aspekte koji je čine i koji su doveli do nje. Ipak, jedno je sigurno, a to je želja da svima u porodici bude pristupačan savremeni način života u srpskoj prestonici. Belgrade Waterfront se izdvaja kao nova međunarodna destinacija sagrađena na jedinstvenoj lokaciji, u blizini svih glavnih lokaliteta. Ušuškan pored reke Save, okružen parkovima, zelenilom i sjajnom infrastrukturom, ovaj novi gradski prostor svojim stanarima i posetiocima obezbeđuje benefite kakvi su danas sve poželjniji. Mesto koje nudi svu urbanost i doživljaj modernog života, u isto vreme okruženo je svim onim što donosi beg od svakodnevice, mir i uživanje u jednostavnim stvarima. Staze za šetnju, blizina reke, klupe na kojima možete uživati u nestvarnom pogledu i čitanju, muzici ili jednostavno svojim misilima, prostor za vaše ljubimce, kako na otvorenom, tako i zatvorenom prostoru, jer Galerija, tržni centar u komšiluku, rado prima vaše ljubimce kao pet friendly mesto za zabavu, šoping i uživanje.

Jesenji period je vreme za početak

Kao što nas jesen uvek asocira na početak nove školske godine, tako može postati i sinonim za početak nekih drugih važnih stvari u našim životima. Veliki izbor nekretnina u Beogradu na vodi nudi vam savršenu šansu da izaberete stan po svojim parametrima. Ove jeseni možete se useliti u BW Aurora ili BW Arcadia stambene jedinice koje nude veliku privilegiju života u centru grada. BW Aurora locirana je preko puta impresivnog Savskog parka, a nadomak reke i Sava Promenade i predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo. Okrenuta je ka istoku, tako da sunčani zraci požele dobrodošlicu svakom novom danu. BW Arcadia nudi sve pogodnosti doma iz snova: predivne svetle stanove koji zadovoljavaju pojedinačne i porodične životne potrebe, smeštene u inspirativnom, mirnom okruženju. Kao zelena oaza u srcu grada, BW Arcadia stanarima istančanog ukusa pruža paletu mogućnosti za ostvarenje različitih životnih stilova, počevši od veličanstvenih pogleda na reku Savu, Savski park, Kulu Beograd i celokupan grad.

Uđite u novu godinu kao vlasnik BW stana

Kupovina nekretnine u toku jesenjeg perioda daje vam mogućnost da se u njoj skrasite već početkom nove godine i počnete da gradite novi život u skladu sa novogodišnjim odlukama koje ćete ispisati.

Krediti napravljeni ekskluzivno za Beograd na vodi vaše odluke će dodatno učvrstiti činjenicom da se mogu se dobiti još u ranoj fazi izgradnje i to po mesečnoj ratveć od 499 evra. Ova pozajmica za kupovinu omogućuje brzo rešavanje stambenog pitanja! Jedinstvena je, jer banke po standardnoj praksi kredite za novogradnju odobravaju tek kada su radovi na 60% do 80% obavljenog posla. Naši prodajni savetnici biće vam na raspolaganju i pomoći pri odabiru nekretnine koja se uklapa u budžet i ispunjava sve vaše kriterijume i potrebe.

Najbolji trenutak za velike odluke je baš onaj koji vi izaberete. Postanite vlasnik nekretnine u najlepšem beogradskom kvartu ove jeseni!

Kontakt
Povratak na vrh