Idealan komšiluk za vaš životni stil

Idealan komšiluk za vaš životni stil

Leto je vreme kada želimo da, makar na kratko, pobegnemo sa užarenog asfalta na neko mirno mesto o kom smo cele godine maštali, gde ćemo napuniti baterije za buduće izazove i napraviti uspomene za pamćenje. Zamislite situaciju u kojoj se radujete povratku iz takvog ambijenta u svoj urbani, ali podjednako čarobni kutak na obali reke, savršen u svakom detalju, gde cela godina izgleda kao produženi odmor iz snova! Sa ovakvim ushićenjem se kući vraćaju stanari Belgrade Waterfront-a, savremenog kvarta koji je podigao lepotu življenja u srpskoj prestonici na potpuno novi nivo.

Kada krenemo u potragu za savršenim mestom koje ćemo zvati domom, postavljamo sebi mnoštvo pitanja. Koliko će nam trebati da se prevezemo do posla? Da li u blizini ima vrtića i škola? Gde su najbliže prodavnice i restorani? Kakav je kvalitet gradnje i ima li zelenila? Ako želite da uživate u luksuzu života na mestu „gde Sava ljubi nebo“, u Belgrade Waterfront-u pronaći ćete izvanrednu urbanu oazu koja prevazilazi sva vaša očekivanja.

U svetu nekretnina važi pravilo „lokacija je sve“, a ovde je zaista sve. Život u samom centru grada vam pruža priliku da u velu autentičnosti uživate u centru zbivanja. Ne treba vam automobil da biste došli do najbliže pijace, tržnog centra, pozorišta ili istorijskog centra grada. Život u Belgrade Waterfront-u štedi vreme tako što vam nudi sijaset sadržaja na dohvat ruke. Ušuškani ste u miru i udobnosti svog modernog doma, a opet dovoljno blizu da osetite kako život pulsira u živim restoranima i kafeima na korak od vas. Svetla i zvuci velegrada, zabava, vrhunski gastronomski užici uz jedinstveni pogled na panoramu grada donose uzbudljivo, nenadmašno iskustvo.

Privilegija stanara Belgrade Waterfront-a ovog leta je da će im slavni italijanski tenor Andrea Bočeli i Mariza, portugalska kraljica fada praktično pevati ispod terase tokom Belgrade River Festa, jednog u nizu događaja kojima je Belgrade Waterfront domaćin, gotovo svakodnevno. U prethodnom periodu u novom gradskom epicentru zbivanja održani su Festival bobičastog voća, Nedelja džina i Festival ulične hrane, a do kraja leta svakog vikenda su na repertoaru najveći filmski hitovi pod vedrim nebom u otvorenom bioskopu na travnjaku pored reke. Blizina Galerije, najveće šoping, gastro i zabavne destinacije u regionu, znači da su na dohvat ruke najluksuzniji modni brendovi, neki od najboljih restorana u gradu i prva IMAX bioskopska sala u regionu.

Oni koji preferiraju komfor unutar svoja četiri zida, naspram aktivnosti napolju, moderan dizajn stanova prema najnovijim trendovima u arhitekturi i najviši kvalitet završnih radova garantuju komfor bez premca. Jedinice različitih veličina i struktura krasi vrhunski enterijer, sa ogromnim prozorima koji donose obilje dnevnog svetla i, zavisno od orijentacije, nezaboravan pogled na panoramu grada, reku, istorijski centar ili Kulu Beograd kao novi simbol grada. Zahvaljujući unapred definisanom prostornom planu, zagarantovan vam je pogled iz snova dok ispijate jutarnju kafu ili čašu vina za opuštajući kraj dana.

Unutrašnje dvorište je luksuz koji retko koji stambeni kompleks nudi. Stanari mogu da u miru predahnu nakon napornog dana ili da intimnom zabavom obeleže važne životne događaje. Uz Sava Promenadu i Savski park, dvorište pruža jedinstvenu mogućnost da vode aktivan i zdrav životni stil u kontaktu s prirodom, bez potrebe da prave ozbiljnu organizaciju oko odlaska u prirodu van grada. Duga šetnja s psom pored reke ili partija stonog tenisa s prijateljima posle posla je sve što nam je ponekad potrebno da se opustimo i oslobodimo stresa.

Kako kvalitetno provesti slobodno vreme s mališanima u gradskim uslovima svakodnevna je „glavobolja“ u porodicama s malom decom. Kada živite u Belgrade Waterfront-u to postaje slatka dilema – da li izabrati penjalice, tobogane i sportske sprave u parku ili povesti društvo u igraonicu u Galeriji. Među opcijama je i vožnja bicikla i rolera na uređenoj stazi koja vodi sve od Ade do Sportskog centra 25. maj. Sigurno je da nigde u gradu nećete naći tako raznovrsne sadržaje za aktivan život, kako za decu, tako i za odrasle.  Pored toga, u neposrednoj blizini su vrtić i škola, a na Savskom trgu, glavnom trgu Belgrade Waterfront-a, ukrštaće se dve linije budućeg beogradskog metroa, koje će još bolje spojiti ovaj inače dobro povezan deo grada sa ostalim gradskim čvorištima.

Detalji su ono što pravi ogromnu razliku kad su u pitanju luksuzni stanovi. Sve zgrade u Belgrade Waterfront-u imaju 24-časovnu uslugu recepcije, što znači da u svakom trenutku možete računati na pomoć ukoliko vam zatreba. U bogatoj ponudi Belgrade Waterfront-a pronaći ćete zgrade sa teretanom, bazenom, spa centrima, ostavom za bicikle i dečja kolica, pa čak i posebna mesta na kojima ćete svojim kućnim ljubimcima brzo očistiti šapice nakon šetnje.

Nema nikakve sumnje da Belgrade Waterfront nudi životni stil bez premca za one koji od života žele samo najbolje i zato ne oklevajte da potražite svoju mirnu luku na najatraktivnijoj lokaciji u regionu. Od nedavno, već izuzetnu ponudu krasi i BW Perla, pravi arhitektonski biser najmodernijeg kompleksa prestonice.

Kontakt
Povratak na vrh