JESEN U BELGRADE WATERFRONT-U

JESEN U BELGRADE WATERFRONT-U

Pre samo par dana, u našu i dalje užurbanu prestonicu stiglo je zlatno godišnje doba – jesen. I ne samo da nam vreme i dalje ide pod ruku, već je ceo grad dobio neku novu svežinu uz produžetak letnjeg perioda, što daje posebnost svakom jesenjem detalju.

Jesenji dani u beogradskom kvartu

Iako mnogi jesen doživljavaju kao brzi prelazak u zimsko godišnje doba, grad Beograd ipak nudi mnoštvo aktivnosti koje ovo godišnje doba čine posebnnim. Tokom septembra u Beogradu na vodi organizuje se veliki broj interesantnih dešavanja koja su svima dostupna. Mnogi kulturni događaji čine dodatnu dinamiku života u kvartu, pa je stoga kulturni život stanovnika i posetilaca Beograda obogaćen održavanjem brojnih izložbi, koncerata, pozorišnih predstava, radionica… Takođe, uživanje možete priuštiti i posetom nekih od restorana i kafića koji nude odličnu uslugu i ukusnu hranu, sve to uz pogled na najlepše beogradsko šetalište – Sava Promenadu.

Za najmlađe – najbolje

Sve ono što čini sklop savršenog i ispunjenog dana, nalazi se upravo ovde – u centru svih gradskih dešavanja – Belgrade Waterfront-u. Za sve roditelje koji žele da svojoj deci pruže maksimum užitka, a ujedno odvoje i malo vremena za sebe, ovaj kvart je idealno rešenje s obzirom na veliki broj aktivnosti koje nudi. Ukoliko još uvek niste kupili sve potrepštine za početak školske godine, ili samo želite da obnovite jesenju garderobu, tržni centar Galerija, ponudiće vam izbor svega što poželite u tom trenutku. Ono što dodatno raduje naše mališane jeste Cineplexx bioskop u najvećem tržnom centru u Srbiji u kom se ovog meseca prikazuju ,,Patrolne šape“, ,,Mali šef-porodični biznis“, ,,Ainbo-Dobri duh Amazonije“ i ,,Zvezdani psi: Tropska avantura“ crtani filmovi. Takođe, veliki benefit Beograda na vodi jesu i parkovi, blizina reke, šetalište koje vodi do Ada Ciganlije, vožnja rolera ili bicikla, koje predstavljaju samo neke od aktivnosti koje će vaše jesenje dane ispuniti dinamikom.

Reka Sava u jesen

Glavno obeležje Belgrade Waterfronta, osim visokog kvaliteta stambenih jedinica, jeste svakako i savremeno iskustvo življenja na obali reke Save. Ona pruža neprikosnovenu lepotu ovom delu grada, i daje posebnu čar stanovima, od kojih većina poseduje terase sa izvanrednim pogledom, koji može biti vaša najbolja životna investicija. Uz to, ukoliko već planirate ili imate decu, jedna od najlepših stvari koju možete učiniti za njih, jeste obezbeđivanje bezbrižnog i srećnog detinjstva. Sama infrastruktura novog beogradskog kvarta, osmišljena je tako da vašoj deci obezbedi idealan ambijent za zdrav i aktivan život. Plan kompleksa zgrada nudi značajnu dečiju infastrukturu u vidu zajedničkog parka sa dečijim igralištem, zatim Savski park u kom je zasađeno preko 140 stabala, uređene travnjake, i brojne sportsko-rekreativne sadržaji u kojima mogu uživati i tokom jesenjih dana, nakon povratka iz škole. Još jedna dobra stvar je ta što se kompleks nalazi u blizini centra sa velikim izborom obrazovnih instutucija, pa tako nećete gubiti vreme u prevozu, a vaše dete će imati više vremena za igru.

Bezbedno i bezbrižno detinjstvo

Ono što je dodatno važno jeste bezbednost dece o kojoj vodi računa profesionalno obezbeđenje u okviru stambenog kompleksa. Bezbednost dece na svakom koraku sigurno je nešto na šta treba posebno da obratite pažnju. Kao stanar kvarta Beograd na vodi, moći ćete bezbrižno da uživate u svom roditeljstvu, dok profesionalno obezbeđenje u okviru stambenog kompleksa vodi računa o sigurnosti vaših najmlađih. Svaki deo kvarta dodatno je ograđen sigurnosnim ogradama, kako na balkonima u okviru stambenog objekta, tako i celom dužinom šetališta Sava Promenada koje zajedno sa rekom čini savršeno mesto za svaki sunčani septembarski dan. Razdragana i nestašna deca, moći će svoju prirodu da ispolje kroz igru i razonodu, trče, smeju se i uživaju u prostranim parkovima i stazama, dok se vi opuštate uz mnoštvo sadržaja koji ispunjavaju ovaj beogradski kvart.

Stan iz snova u magičnom delu grada

Stambeni objekti u Beogradu na vodi dizajnirani su prema jedinstvenim potrebama vremena u kojem živimo, a jedna od bitnih karakteristika je svakako potkovana potrebom da nam sve bude na dohvat ruke i blizu stana. Ipak, i onda kada smo veliki ljubitelji urbanog i modernog života, želimo da u nekim momentima budemo okruženi prelepom prirodnom sredinom i tišinom koja donosi mir i beg od svakodnevice. Ukoliko volite da čitate, još jedna stvar koja će vam pružiti izuzetan mir i spokoj jeste čitanje vaših omiljenih knjiga, dok sedite na nekom od uređenih platoa u blizini šetališta. Neverovatan pogled, tišina i blagi povetarac, deo vašeg slobodnog vremena učiniće posebnim.

Jesen je vreme za vašu prvu kupovinu

Nakon što smo vam prikazali kako izgleda idealan život u sklopu novog beogradskog jezgra, dolazi i neizostavno pitanje finansija. Krediti napravljeni ekskluzivno za Beograd na vodi mogu se dobiti još u ranoj fazi izgradnje i to po mesečnoj rati već od 499 evra. Ova pozajmica za kupovinu omogućuje brzo rešavanje stambenog pitanja! Jedinstvena je iz razloga što banke po standardnoj praksi kredite za novogradnju odobravaju tek kada su radovi na 80% obavljenog posla. U trenutnoj ponudi imamo nove stanove u BW Arcadia i BW Aurora koji su useljivi već u ovom jesenjem periodu.
Neka novi stan po bude vaš već sada!

Kontakt
Povratak na vrh