KAKO IZABRATI DEČIJU SOBU U NOVOM STANU?

KAKO IZABRATI DEČIJU SOBU U NOVOM STANU?

Ljubav je ono što nas pokreće, a posebna je ona koju roditelji osećaju prema svojoj deci.
I iz nje se rađa želja da oni na prvom mestu budu srećni. Zato, ako želite da napravite pravi izbor pri oblikovanju spavaće sobe za Vašu decu, nastavite sa čitanjem.

Od ljubavi do životnih potreba

Kupovina novog stana predstavlja veliki pomak ka stvaranju idealnog života za porodicu.Ovaj trenutak sreće meri se u svakodnevnim osmesima i lepim rečima, i poseban je za sve članove porodice. Složenost procesu kupovine daje uzimanje u obzir svojih želja i potreba, ali i potreba svoje dece, ali na kraju to ujedno stvara i inspiraciju za postizanje što bolje kupovine i građenja doma koji će biti vaša topla oaza mira. Ukoliko želite da spavate u neposrednoj blizini vašeg deteta, budite sigurni da je Vaša spavaća soba odmah pored dečije. Takođe, važno je da za dečiju sobu izaberete onu sa najviše svetlosti kako bi Vaše dete uživalo u sunčanim zracima tokom cele godine. Uzmite u obzir i to da soba koju birate poseduje dovoljno prostora za odlaganje dečjih igračaka koje su njihovi ,,najbolji prijatelji“. Na sve to, budite sigurni da ste uradili pravu stvar kako biste stvorili prostor koji će negovati njihove potrebe.

Vaš izbor – porodična sreća

Pri odabiru novog životnog prostora imajte u vidu da je to investicija za ceo život, i zato birajte najbolje. Belgrade Waterfront kvart je koji se već izdvojio kao vrlo poželjan od strane porodica sa decom svojom lokacijom, kvalitetnom gradnjom, dosta zelenih površina, blizinom reke i svih potrebnih sadržaja za ispunjen život. Stanovi su dvosobni ili trosobni, s tim što se ukoliko očekujete proširenje porodice svakako predlažu stanovi veće kvadrature. U trenutnoj ponudi su neke od novih zgrada: BW Lumia, BW Eterna ili BW Scala. Svaka zgrada nudi izuzetne mogućnosti za kvalitetan život. Ako odvojite dovoljno vremena za kupovinu stana i obratite pažnju na detalje koji će uticati na Vašu porodicu, možete pronaći savršen dom u kom ćete posmatrati kako Vaša deca odrastaju srećno i spokojno u godinama koje dolaze. 

Bezbrižno detinjstvo u Belgrade Waterfront-u

Odlukom o kupovini stana u novom beogradskom kvartu, osiguravate i sreću cele porodice. Izuzetno prostrani stanovi, elegantni prostori i sofisticirani materijali za završnu obradu pružaju osećaj sveprisutne prefinjenosti, dok visina plafona od 2,8 m i veliki prozori dodatno doprinose utisku osvetljenosti i prostranosti u dnevnim i spavaćim sobama. U zavisnosti od pozicije koje zauzimaju unutar zgrade, stanovi poseduju izuzetan pogled na unutrašnje dvorište, dok je ograničen broj jedinica orijentisan ka prelepoj panorami starog jezgra grada. Svaka zgrada poseduje i privatno obezbeđenje koje će pomoći da svoju stalnu brigu o detetu smanjite na minimum. Takođe, u samom kvartu nalazi se i vrtić Fututrino koji će pružiti Vašoj deci savršen početak života u novom stanu.

Slatke muke i sladak život

Nakon odabira stana, ključno je pitanje i opremanja dečije sobe. Za jedno dete je potrebno da soba bude 8 i 10 kvadrata, za dvoje dece između 10 i 12 kvadrata, a za troje između 13 i 15 kvadrata. Uređenje dečije sobe je zahtevan zadatak za svakog roditelja, a kreativnost,

prostor i novac ključni su faktori koji svakom roditelju predstavljaju najveći izazov. Ipak uređivanje dečije sobe može biti i zabavan projekat koji možete započeti upravo sa Vašom decom, a dobar plan i kreativnost mogu uštedeti i vreme i novac. Svako ko ima decu je imao taj trenutak. Dakle, kako da ukrasite dečiju sobu koja će biti voljena i negovana, ali koja će takođe rasti sa Vašim detetom? 

Sve što Vam je za početak potrebno jeste da odaberete temu dečije sobe, a zatim se fokusirate na sve elemente koji će doprineti realizaciji Vašeg projekta.

Saveti i ideje za praktične roditelje

Ograničite teme, jer Vaše dete će u jednom trenutku voleti jednog crtanog lika ili igračku, ali već sutra ne. Ograničenje teme na privremene predmete kao što su jastučnice, plišane igračke ili nalepnice koje se mogu ukloniti su dobra ideja, jer kada Vašem detetu dosade, lako i ekonomično ih možete zameniti. Uvek budite oni koji će doneti odluku o uređenju, ali svakako sedite sa svojom decom i poslušajte njihove želje. Kada dobijete sve informacije, napravite konačne izbore. Dajte svojoj deci osećaj slobode, jer je to njihov prostor i imaju pravo da dodaju svoj lični pečat. Još jedan savet je da je najbolje birati neutralne boje, a ubacivati elemente u boji. Takođe, krevet na sprat nudi mogućnost dodatnog prostora za igru ili radni sto, a za decu prostora nikad dosta. Mame i tate, pažljivo birajte za svoju decu, jer ona će Vam biti izuzetno zahvalna na prelepom detinjstvu.

Vaš stan iz snova – bajka za najmlađe

Ukoliko ste se negde tokom teksta pitali kako da ostvarite sve ciljeve, evo rešenja!Stanovanje u Belgrade Waterfront-u više nije nedostižno! Kvadrat stambenog prostora možete kupiti već po ceni od 2.950 evra i to sa uračunatim PDV-om. Takođe, sada su u ponudi i stambeni krediti kreirani specijalno za Beograd na vodi. Zahvaljujući njima, pozajmicu banke za novi životni prostor možete da dobijete u ranoj fazi izgradnje zgrade, i to po mesečnoj rati već od 499 evra.

Neka bajke postanu stvarnost!

Kontakt
Povratak na vrh