Kako izabrati idealan stan za vašu porodicu?

Kako izabrati idealan stan za vašu porodicu?

Ljubav. Prema sebi, drugima, prema umetnosti, putovanjima, muzici. Ili jednostavno životu. A kada živite, želite da to bude na mestu na kome ta ljubav nastaje. I to ona najsnažnija, prema porodici.

Oaza mira i sigurnosti

Cilj kome svi težimo jeste da kada osnujemo svoju porodicu imamo mogućnost da se skućimo na mestu koje će predstavljati našu malu oazu mira i sigurnosti. Savremenost života u našoj prestonici predstavlja izazov u kreiranju zajedničke budućnosti, jer svi želimo ravnotežu između privatnog i poslovnog segmenta života. Stoga, ono na šta bi trebalo obratiti pažnju prilikom kupovine stana, jeste izbor prave lokacije koja će nam omogućiti balans između vremena za porodicu i poslovnog okruženja i obaveza.

Želje koje nastaju iz ljubavi prema bližnjima

Kada nekoga volite, za njega želite samo najbolje. Zato je važno da prilikom kupovine stana obratite pažnju na dosta detalja. Za miran porodični život potreban je i miran kraj, bez buke od saobraćaja i gradske gužve. Dobra pozicioniranost stambenog objekta obezbeđuje zadovoljstvo cele porodice i omogućava da svi članovi zaista odmaraju u svom domu, dok istovremeno, nadomak stana, imaju raznolik sadržaj koji može objediniti celukupno iskustvo življenja.

Belgrade Waterfront pruža idealan sadržaj za svaku porodicu: park i teretanu na otvorenom, blizinu vrtića, prostor za kućne ljubimce, blizinu tržnog centra Galerija, veliki izbor kafića i restorana, ambijent pun zelenila, ušuškanost pored reke Save, privatan parking i još puno drugih pogodnosti.

Pored toga što je jedna od najekskluzivnijih i najdinamičnijih lokacija, ovaj kvart obezbeđuje i jako dobru povezanost sa svim delovima grada. Blizu je centra, ima direktan izlaz na Gazelu i olakšan pristup autoputu E-75, dok se na manjoj udaljenosti nalazi i Savski most preko koga se na najbrži način može stići do Novog Beograda. Takođe, nedaleko od kvarta postoji i veliki broj autobuskih i tramvajskih stajališta.

Odrastanje na obali reke Save

Jedna od najlepših stvari koju možete pokloniti svojoj deci jeste bezbrižno i srećno detinjstvo.

Idealan ambijent za zdrav i aktivan život vašeg deteta je još jedan od bitnih faktora prilikom kupovine stana. Kako deca uvek traže prostor za svakodnevne aktivnosti, plan kompleksa zgrada osmišljen je tako da postoji značajna dečija infastruktura u vidu zajedničkog parka sa dečijim igralištem, zatim Savski park u kom je zasađeno preko 140 stabala, uređeni travnjaci i brojni sportsko-rekreativni sadržaji. Pored toga, obližnje šetalište Sava Promenada predstavlja savršeno okruženje za vožnju bicikla, rolera ili jednostavnu šetnju ili trčanje. Ono što je dodatno važno jeste bezbednost dece o kojoj vodi računa profesionalno obezbeđenje u okviru stambenog kompleksa. Kao stanar zgrade, imaćete mogućnost velikog izbora obrazovnih, kulturnih, zabavnih sadržaja, šopinga i razonode, i to sve na jednom mestu koje možete nazvati svojim domom.

Priuštite novi život lakše nego što mislite

Stanovanje u Belgrade Waterfront-u, osim vrhunskog kvaliteta stambenih jedinica, podrazumeva i blizinu svih sadržaja neophodnih za savremeni život, a kvadrat stambenog prostora može da se kupi po ceni već od 2.950 evra i to sa uračunatim PDV-om.

Sve one koji planiraju kupovinu stana obradovaće i informacija da su sada u ponudi i stambeni krediti napravljeni ekskluzivno za Belgrade Waterfront. Zahvaljujući njima, pozajmicu banke za novi životni prostor možete da dobijete u ranoj fazi izgradnje zgrade, i to po mesečnoj rati već od 499 evra.

Kontakt
Povratak na vrh