KLJUČ ZA STICANJE FINANSIJSKE SIGURNOSTI JE VLASNIŠTVO NAD NEKRETNINOM

KLJUČ ZA STICANJE FINANSIJSKE SIGURNOSTI JE VLASNIŠTVO NAD NEKRETNINOM

Više nego ikad, vrednost društva i pojedinaca koji ga čine ogleda se u finansijskoj stabilnosti. Različita dešavanja na globalnom nivou samo su osnažila potrebu za ekonomskom nezavisnošću, a koliko je tu uloga nekretnine velika – otkrivamo u nastavku.

Nekretnina “trpi” sve ekonomske (ne)prilike

Kada sagledavamo vrednost vlasništva nad nekretninom, posebno je važno da razumemo koliko je ona čvrsta, bez obzira na spoljne uticaje i promene lokalnih, regionalnih, pa i svetskih razmera. Danas, sa rastom inflacije, ova veza posebno je važna, jer konstantna potražnja i potreba za stambenim jedinicama povećava značaj materijalnog. Posedovanje stana doprinosi ukupnoj neto vrednosti, a mnogi potencijalni kupci u jeku potrage, odlučivanja i usled velikog broja informacija sa tržišta – zaboravljaju jednu bitnu činjenicu. Vrednost nekretnine trenutno je veća nego ikada, jer su velike transformacije izazvane pandemijom doprinele da njena neto vrednost postane praktično neoboriva. Ako je jedan od Vaših ciljeva stabilnost na svim poljima, kupovina  novog doma odluka je sa kojom nema greške. Ovu investiciju posmatrajte prvenstveno kao dobit, jer cena novog doma u centru prestonice može samo rasti – a tek potom i kao kupovinu. Kada pogledamo u prošlost i pokušamo da napravimo paralelu sa sadašnjim trenutkom, “krov nad glavom” životno je važna imovina koja nije izgubila na svom značaju, naprotiv – domu smo privrženiji nego ranije. Pretražujte ponudu sa višim ciljem, birajte mudro, delujte ispred vremena i uvek na umu imajte računicu koja u svakom trenutku treba da ide u smeru Vašeg profita. Uz prave savetnike s kojima možete stupiti u kontakt u Prodajnom centru Belgrade Waterfront kompleksa, preostaje samo da uživate u procesu.

Vlasništvo kao nadogradnja finansijske stabilnosti

Zašto se toliko trudimo da stignemo do sopstvenog porodičnog gnezda i mesta na kom ćemo provoditi dane, mesece, godine… život? Jeste li nekada zaista duboko razmišljali na koliko je različitih nivoa vlasništvo važno za Vas? Možete ga nadograditi na više načina, pa nekretnina lako postaje vitalna komponenta u postizanju finansijske stabilnosti. Stan koji posedujete možete po potrebi i želji iznajmljivati ili prodati naknadno, onda kada prodaja bude donosila još veću dobit. Posedovanje nekretnine cilj je vredan truda, jer Vam donosi mir i omogućuje da u skladu sa novčanom sigurnošću pravite druge planove i naredne investicije. Dobici od kapitala, odnosno, prihodi koji se mogu generisati izdavanjem ili prodajom, mogu značajno povećati neto vrednost vlasnika nekretnine. Kako vrednost Vašeg doma raste, tako raste i Vaš kapital, a samim tim dolazi i veća stabilnost, ali i veće uživanje u životu kakav ste stvorili. Kada posedujete nepokretnu imovinu nikada niste na gubitku, jer njena vrednost nema rok trajanja i u vremenu koje je za nama, ali i u onom koje nas očekuje – potražnja za njom ne jenjava. Da biste za svoju porodicu i generacije koje dolaze prigrabili sigurnost (kako finansijsku tako i onu u raznim drugim sferama života) važno je da pri odabiru nekretnine obratite pažnju na ,,poziciju koja je uvek “na ceni.” Birajući neki od stanova u novim zgradama Beograda na vodi ( BW Queen’s Park Residences, BW King’s Park Residences, BW Echo ili BW Sensa), odlučujete se za vanvremensku lokaciju koja Vam može doneti mnoštvo benefita u svim sferama Vašeg aktivnog života. Blizina posla, centra grada, magistralnih puteva, obrazovnih institucija i šoping lokacija, svakako predstavlja veliki značaj za svakoga ko vodi ispunjenu svakodnevicu.

Sigurna investicija u atraktivnom gradskom naselju

Kvart Beograd na vodi vredan je 3 milijarde dolara i predstavlja projekat urbane revitalizacije koji je nekada manje atraktivan deo grada pretvorio u pravu modernu oazu. Ujedno, on je i nova destinacija smeštena na obali reke Save, a ta fantastična pozicioniranost čini ga uvek poželjnim. Sa 7000 stambenih jedinica koje su nastale principom primene održivog razvoja, idealan je za poslovne ljude i porodice. Od samog početka projekta, pa do današnjeg dana kada veliki broj stanara uveliko živi u impozantnim zgradama, traži se stan više! Predviđeno je 14.000 stanovnika, možda baš Vi budete jedan od njih?

Tržište nekretnina nudi pregršt opcija, ali se Belgrade Waterfront izdvaja dobrom organizacijom unutar samog kompleksa, ali i mnogim drugim benefitima važnim za svakodnevni život. Jedan od najbolje povezanih delova grada dinamičan je i živ tokom svih godišnjih doba, sa velikim brojem interesantnih sadržaja, najatraktivnijom šoping destinacijom u Evropi, vrtićem, školom i brojnim mestima u neposrednoj blizini.

Visok kvalitet života više ne mora da bude mašta jer živeti u ovom popularnom gradskom naselju znači konačno imati balans između poslovnog i privatnog.

Stanari koji već uživaju ovakav način života posebno su zadovoljni uštedom vremena koju donosi izvanredna lokacija stana, pa svaki slobodan trenutak mogu provoditi sa sebi dragim ljudima u šetnji kraj reke, vožnji rolera, bicikla, sedenju u uređenim unutrašnjim dvorištima koja su izuzetno funkcionalna i uređena, ili pak uživati u kafiću uz zalazak sunca na prelepoj Sava Promenadi. Pozajmicu banke za novi životni prostor u kom ćete graditi svetlu budućnost možete da dobijete u ranoj fazi izgradnje zgrade, i to po mesečnoj rati već od 499 evra.

Za život iz snova potrebno je imati veliku želju i samo mrvu hrabrosti – u svemu drugom tu smo da uvek budemo Vaša podrška.


Kontakt
Povratak na vrh