KUPOVINA NEKRETNINE NAKON PRAZNIKA

KUPOVINA NEKRETNINE NAKON PRAZNIKA

Praznični period je iza nas, a početak godine doprineo je razmišljanjima o budućim odlukama. Iako mnogi smatraju da su prolećni i letnji period najbolji za kupovinu nekretnine, ipak nakon praznika spremnije i odlučnije pravimo krupne korake.

Na pragu značajne odluke o investiranju, postavlja se pitanje da li će ona održati vrednost i u godinama koje dolaze, kao i koliko će biti sigurna.

U ostatku teksta saznajte ključne činjenice koje se tiču kupovine nakon praznika.

Nekretnina kao jaka investicija

Novi početak godine navodi nas da razmišljamo o mogućim dešavanjima u periodu pred nama. Kada je u pitanju sigurnost investicije, treba se osloniti isključivo na nepobitne činjenice. Nekretnina kao nepokretna imovina oduvek je bila najbolji način da zadržimo i sačuvamo vrednost novca. Globalna pandemija dokazala je da i velike promene na svetskom nivou nisu umanjile vrednost nekretnine. Naprotiv, one su dobile “na ceni” a kupovina stana na teritoriji Beograda pojam je koji se aktivno pretražuje. Stanove u monumentalnom kompleksu Belgrade Waterfront odlikuju posebni benefiti koji ih izdvajaju od ostatka ponude. Blizina najvažnijih gradskih lokaliteta, reke, aerodroma i magistralnih puteva, daje stanu u Beogradu na vodi vanvremensku vrednost. Nekretnina koja je zbog svoje specifičnosti uvek tražena, donosi i sigurnost! Život u najlepšem beogradskom kvartu prilagođen je modernoj i brzoj svakodnevnici, dok je u isto vreme ispraćen i potrebom za balansom, boravkom u prirodi i prostorom za relaksaciju. Neprekidna potražnja i potreba za inovativnim stambenim kompleksima izgrađenim u skladu sa poslednjim građevinskim i dizajnerskim stilovima doveli su do stvaranja novog gradskog jezgra.

Uvek dostupna podrška pri investiranju

Da biste imali prave informacije o promeni cena na tržištu nekretnina, važno je da imate podršku dobro upućenog savetnika. Kako biste doneli dobru odluku o svom narednom potezu, možete se osloniti na naš tim i proveriti sve informacije koje će utemeljiti odluku o kupovini. Prodajni tim Belgrade Waterfront-a tu je da isprati sve Vaše potrebe i pronađe idealan stan. Tokom trajanja građevinskih radova, svakog meseca primaćete bilten sa izveštajem o napretku gradnje zgrade u kojoj ste kupili nekretninu. Zahvaljujući detaljima i fotografijama dobićete sigurnost i pouzdanost. U bilo kom trenutku, sa našim savetnicima moći ćete da proverite sve eventualne nedoumice i dobijete adekvatan savet i uvid u ono što Vas interesuje. Beograd na vodi u svojoj ponudi ima veliki broj impozantnih zgrada, a u skladu sa namenom nekretnine, naš tim pomoći će Vam da izaberete odgovarajuću i dati predloge u vezi sa kvadraturom i i ostalim pojedinostima. Pre sastanka sa našim prodajnim savetnikom, razmislite o svojim željama i odlučno krenite na put do vlasništva!

Olakšice za kupovinu koja vredi

Belgrade Waterfront nudi sve što je potrebno modernom čoveku za život vredan življenja: blizinu centra grada i aerodroma, komfor i reku nadomak životnog prostora, veliki broj atraktivnih restorana i kafića, tržni centar i ostale poslovne objekte. Spajajući sve što je potrebno za balans između poslovnog i privatnog života, ovaj ekskluzivni kompleks daje vlasnicima stanova sigurnu i jaku nekretninu čija vrednost ne opada. Po ceni već od 2.950 evra sa uračunatim PDV-om, možete za kratko vreme započeti život u novom beogradskom kvartu. Pozajmicu banke za svoj novi dom možete dobiti u ranoj fazi izgradnje i to po mesečnoj rati od 499 evra. Ove olakšice donose krediti kreirani ekskluzivno za Belgrade Waterfront. U 2022. godini očekuje se završetak nekoliko novih zgrada u Beogradu na vodi. Dok novi stambeni objekti ne ukrase svetski poznat kvart, uživajte u šetnji na Sava Promenadi, gde možete posetiti naš Prodajni centar i saznati više o planiranim rokovima izgradnje.

Stanovi u najpopularnijim zgradama

BW Lumia, BW Eterna i BW Scala s razlogom su posebno tražene u proteklom periodu.

Kaskadna “Scala” s pogledom na uređeno unutrašnje dvorište, produžetak je Savskog parka i okružena je raskošnim zelenilom. Idealna za zdrav i aktivan život, ova zgrada u zelenom je srcu kompleksa koji čini niz sportsko-rekreativnih sadržaja. Smeštena odmah iza Galerije, BW Scala u kojoj će stanovi uskoro biti rasprodati, ima podzemnu garažu sa parkiralištem na dva nivoa, dve recepcije kao i sistem za izbacivanje smeća za svaku stambenu jedinicu. Radi dodatnog komfora u prizemlju će se nalaziti ugostiteljski i maloprodajni objekti.

Ukoliko se odlučite za BW Eterna vaš novi dom nalaziće se u okviru “Elements” kompleksa u četvrtom redu od reke Save, u Park distriktu Beograda na vodi – duž nove saobraćajnice paralelne sa Savskom ulicom. Poseduje specifičnu geometriju i kao stanar ove osmospratne zgrade uživaćete direktan izlaz na zajedničko dvorište sa igralištem i prostorom za relaksaciju. Prizemlje zgrade obiluje sadržajem u kom će roditelji i mladi parovi naći svoje parče užitka.

Smeštena takođe u “Elements” kompeksu, BW Lumia se polovinom svoje dužine naslanja na Savski park, a s druge strane se proteže uz Savsku ulicu. Sa unutrašnjim dvorištem i multifunkcionalnim sportskim terenima u blizini, šetalištem Sava Promenada i tržnim centrom Galerija Vaš svaki dan biće ispunjen dodatnim aktivnostima. Idealna za porodice, BW Lumia ima vrtić u prizemlju zgrade (sa posebnim ulazom), a blizina škole i igrališta su dodatni benefit.

Izaberite zgradu u kojoj ćete graditi svetlu budućnost, jer najbolji period za kupovinu je onda kada poželite idealan život za sebe i svoje najbliže!

Kontakt
Povratak na vrh