NAJBOLJE CENE ZA ŽIVOT UZ POGODNOSTI PORED SAVE

NAJBOLJE CENE ZA ŽIVOT UZ POGODNOSTI PORED SAVE

Svedoci smo da je vreme postalo najskuplji resurs, a njegova ušteda jedan od svakodnevnih prioriteta, pogotovo u urbanoj sredini. Zato je kupcima stanova postalo važno da osim novog doma pazare i celokupan životni stil koji će im omogućiti sve sadržaje praktično nadohvat ruke.

Izuzev činjenice da je prvi projekat mešovite namene u Srbiji, Beograd na vodi je jedini stambeni kompleks u našoj zemlji koji kupcima nudi apsolutno jedinstven, katkad i neprocenjiv, osećaj življenja u izuzetnom ambijentu, tik uz jednu od dveju velikih rečnih vena srpske prestonice, sa svim pogodnostima života u metropoli. Savremeni kupac više ne kupuje samo „četiri zida“, već i kompletno iskustvo koje stanovanje nosi sa sobom.

Tu stižemo do cene, možda i presudnog faktora prilikom odluke o kupovini stana, čiji iznos često ume da pokoleba i obeshrabri i one najupornije. Beograd na vodi ima dobru vest – stanovi u okviru ovog kompleksa nisu, kako se često pogrešno navodi, najskuplji na tržištu. Naime, prema kriterijumu prosečne cene kvadratnog metra u okviru stambenih kompleksa u Srbiji, Belgrade Waterfront, pokazuju zvanični podaci Republičkog geodetskog zavoda (RGZ), nalazi se tek na trećem mestu sa prosečnom cenom od 3.830 evra. Drugim rečima, do stana pored Save može se doći po i te kako konkurentnoj tržišnoj ceni, manjoj za gotovo 400 evra u odnosu na prvog na listi.

Šta ovo konkretno znači? Da po ceni kvadrata u novogradnji u drugim delovima Beograda, u najmodernijem gradskom naselju dobijate ne samo stan, već i izvanredan životni stil u blizini reke – duge šetnje Sava Promenadom, BW Apollo, najmoderniji sportski centar na ovim prostorima, sa bazenom, teretanom, spa centrom i specijalizovanim sadržajima za najmlađe, Savski park sa bogato opremljenim sportskim terenima, travnatim stazama za trčanje i drugim mobilijarom za celodnevni užitak na otvorenom, državnu osnovnu školu i vrtić, dečije pozorište, brojne kafiće i restorane… Galerija, najveći tržni centar u regionu, etabliran ne samo kao ekskluzivno prodajno mesto brojnih svetskih brendova, već i mesto sa bogatom i raznovrsnom gastronomskom ponudom i zabavnim sadržajima, na svega je nekoliko minuta šetnje.

Da je Beograd na vodi prestižna destinacija, svedoči i činjenica da ga je Marriott International izabrao za svoje prve evropske brendirane St. Regis stanove. Sa vidikovca očaravajuće Kule Beograd, novog simbola Beograda i najviše zgrade u Srbiji i regionu, pruža se nestvaran pogled od 360 stepeni, kako na ušće Save i Dunava, tako i na čitav grad. U njenom podnožju nalazi se Kula Plaza, novi multifunkcionalni javni prostor, koji će obilovati bogatim kulturno-umetničkim sadržajima. Na kraju, svaka stambena zgrada ima recepciju, službu održavanja i obezbeđenja, uređeno unutrašnje dvorište, ali i namenski parking, što umnogome olakšava život u velikom gradu.

Geozavod building
Kontakt
Povratak na vrh