PORODIČNA BAJKA NA OBALI REKE SAVE

PORODIČNA BAJKA NA OBALI REKE SAVE

Porodica nas pokreće, a želje za ispunjenje porodičnih snova uvek čine da dajemo ono najbolje od sebe, a najbolje je ljubav.

Formula za savršen život

Ljubav prema našim najmilijima vodi nas ka tome da glavni cilj bude da im obezbedimo sigurnu i lepu budućnost. U današnjici kakva jeste, potpuno nepredvidiva i užurbana, imati krov nad glavom predstavlja veliko bogatstvo. Bilo da je u pitanju jednosoban stan ili stan nešto veće kvadrature, sigurnost investicije koja dolazi uz njega je izuzetno vredna. Ukoliko ste mladi bračni par, ili tek planirate proširenje porodice Belgrade Waterfront nudi stanove različitih kvadratura i opremljenosti. Neke od novih zgrada BW Queen’s Park Residences ili BW King’s Park Residences idealne su za sve one koji žele nešto više od života u prestonici. Obe zgrade okružene su zelenilom i nude pravi spoj prirode i uživanja. Onda kada poželite da izgradite život na mestu koje pruža bezbroj mogućnosti i atraktivnih sadržaja, obratite se BW prodajnom agentu koji će Vam pomoći da za svoj novac dobijete najbolje.

Za Vas i Vaše najdraže

Velika prednost jednog od najpoznatijih kvartova u Srbiji je blizina svih bitnih sadržaja, centra grada, kao i prodavnica, vrtića i zelene infrastruktutre. Unutrašnja dvorišta zgrada su Vaš beg od užurbanosti u mir i komfor i predstavljalju zelenu oazu u centru grada koju ćete itekako ceniti onda kada Vam zatreba nešto više od samog prostora za život. Vaša deca će Vam biti zahvalna, jer Belgrade Waterfront sa sadržajima koje nudi podupire svaki deo njihovog odrastanja, jer u blizini kvarta postoji veliki broj obrazovnih ustanova koje prate svaki stepen obrazovanja u skladu sa godinama, kao i vrtić Futurino čiji prostor je opremljen najkvalitetnijim modernim nameštajem, prilagođen potrebama dece, bogat različitim „Montesori“ didaktičkim materijalima i didaktičkim materijalima druge namene koji su u skladu sa razvojem svakog deteta. Sigurno je da roditelji sa manjom decom odabirom stana u Beogradu na vodi biraju bezbrižno i srećno detinjstvo, a ujedno i blizinu ustanove koja će im pružiti sve najbolje, dok će oni imati vremena za sebe i privatne obaveze van radnog mesta, a u sklopu samog kvarta. Jer, kada birate-birajte život bez premca!

Za sve što se zove život

Svi smo mi nekada bili deca i maštali o svemu što se tada činilo nedostižno. I sada kao odrasli, i dalje imamo snove koje nikada ne prestajemo da ostvarujemo. Ovoga puta za svoju decu. Pružiti im mir, sigurnost i budućnost kakva im je potrebna sigurno je najlepši dar koji mogu da dobiju, pored ljubavi koja je bezuslovna. Upravo to je ideja Belgrade Waterfront-a, da Vam pruži sve najbolje od života na mestu koje nazivate ,,dom“. U Tesla Medical koji se nalazi u prizemlju zgrade BW Magnolia jednostavne mesečne ili godišnje preglede i slično moći ćete da obavite u svom okruženju u rukama dobrih stručnjaka. Nikada više nećete brinuti o dugom čekanju zakazanih termina ili utrošku dodatnog vremena na odlazak kod doktora.

Ukoliko ima ko da Vam pričuva dete, možete odvojiti vreme za sebe uz posetu Saruna Club koji nudi relaksaciju, masaže, tretmane lica i tela, terapije kiseonikom u hiperbaričnoj komori, Health bar sa prirodnim sokovima, kolačima, svežim salatama, organskim vinom i organskom kafom. Takođe, blizina tržnog centra Galerija omogućava da uvek prustvujete velikom broju dešavanja koja dodatno obogaćuju život u kvartu – predstave za decu, izložbe, poseta bioskopu i slično. Nije li to sjajno? I deca i roditelji u svakom trenutku mogu zadovoljiti potrebe aktivnog i ispunjenog života.

Od ideje do ostvarenja

Neizostavni deo ovog savremenog kvarta predstavlja Sava Promenada sa svojom dugom stazom namenjenom raznim aktivnostima. Oni koji vole da šetaju ili voze bicikl ili rolere obradovaće činjenica da na samo par koraka od stana mogu voditi zdrav i ispunjen život, a za sve one koji imaju decu ovo će biti značajna infrastruktura potrebna za njihov razvoj. Reka je izuzetan izvor prirodnog okruženja i predstavlja neopsiv spoj dva kraja Beograda. Sami pogledi prosturu se od Kalemegdanske tvrđave, do novobeogradske strane. Vreme provedeno pored reke uvek predstavlja dodatak srećnom životu, bilo da se odlučite za šetnju, sedenje na klupi i čitanje knjige, ispijanja kafe u obližnjim kafićima koji nude prvoklasnu uslugu do ručavanja sa porodicom ili društvom. Čak i onda kada imate ideju da ispijate jutarnju kafu u udobnosti svoga doma, možete računati na prostrane terase sa nestvarnim pogledima koje uvek predstavljaju idealan način da započnete dan. Neki stanovi sadrže i dve terase, pa stoga uvek možete imati mir i tišinu koji su Vam potrebni. Opremljenost zgrada je nešto što je dodatno važno pomenuti, jer je od funkcionalnog značaja za porodice. Tu spada privatno obezbeđenje, recepcija, mesečno održavanje zgrada, tako da ćete i Vi i Vaša deca biti sigurni i zaštićeni u svakom trenutku. Ako se ovo poklapa sa Vašom idejom o budućnosti, ostanite sa nama jer ćemo Vam otkriti i kako je možete ostvariti.

Na korak do useljenja

Mora da ste bar jednom pomislili da sve deluje previše dobro da biste to mogli priuštiti, ali krediti napravljeni ekskluzivno za Beograd na vodi mogu se dobiti još u ranoj fazi izgradnje i to po mesečnoj rati već od 499 evra. Ova pozajmica za kupovinu omogućuje brzo rešavanje stambenog pitanja! Naši prodajni savetnici biće Vam na raspolaganju i pomoći pri odabiru nekretnine koja se uklapa u budžet i ispunjava sve Vaše kriterijume i potrebe.

Izaberite stan koji će Vama i Vašoj porodici podariti dobar život kako u sadašnjosti, tako i u budućnosti – izaberite Belgrade Waterfront!

Kontakt
Povratak na vrh